icon

Môj buldoček odmieta granule: Ako ho naučiť?

moysha
24. máj 2024

Mám 8 mesačné šteňa francúzsky buldoček, keď bol ešte malý nemal problém s jedením granúl, kupujem super prémiové granule, časom začal odmietať tak som mu do nich začala primiešavať ( z konzervy tuniaka, alebo sardinky, alebo krátko obvarene mäsko, to mu chutilo jedol s radosťou , no časom začal špekulovať a taktiež odmietal jesť, je zdravý, nie je to zdravotný problém jednoducho začína vyberať, neviem ako ho naučiť na granule ďakujem

biglovemom
•
24. máj 2024

Ja roky miesam.
Ked su len suche granule tak zere len aby neumrel
😂

luccija
•
24. máj 2024

@moysha keď už jedol lepšie tak trucuje🙂tak skús iné lepšie granule.Aj náš pes niekedy ranné nezje zoberiem a dam preč.

gejb
•
24. máj 2024

@moysha aj super premiove granule mu môžu nechutit.
Skus inú značku alebo mu jednoducho do nich nic nedaj a on ich nakoniec zje. Aj nás veterinar nám povedal ze pes sa vždy nakoniec nazere..

wolf_
•
Autor odpoveď zmazal
•
egonsk
•
24. máj 2024

@moysha pes bude robit len tolko, kolko mu dovolis. Kludne mu kup aj lacne granule a len tie davaj zaliate teplou vodou. Davaj len raz denne zrat, pripadne 2x v presne rovnaky cas a nenechavaj jedlo v myske ak do 10min nezozere. Iba vodu mu nehavaj samozrejme cistu po cely den. Do tyzdna sa znormalizuje a aj stolicu bude mat peknu... potom mu mozes obcas dopriat nejaku odmenu (maskrtu), ale nie pravidelne, ani casto.

slovenka753
•
24. máj 2024

ak mu tam budes nieco miesat tak si na to zvykne a bude cakat. ako uz bolo napisane, ak nezje odlozit a dat k dispo az pri dalsom krmeni. mozno sa nenaje dva tri dni ale budes mat pokoj do buducna

mata1906
•
24. máj 2024

My máme tiež francúzskeho buldočka, je to špekulant... Pokiaľ sme samé (ja a dcérka) s ním pri jedení nemá problém a papá, akonáhle je v pri nás manžel vymýšľa - vie, že mu do granúl zamieša bonus. Myslím, že on to presne vie čo od koho dostane. 😉

moysha
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
moysha
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
moysha
autor
•
24. máj 2024

Dievčatá ďakujem Vám za rady určite skúsim 🙏♥️

ktochytavzite
•
24. máj 2024

@moysha nedavaj mu nic,ked bude hkadny zacne zrat aj bez tych sardiniek.

tibortomasik
•
28. máj 2024

@moysha dávajte mu prírodnú stravu granule sú rakovina a treba mu dávať jesť a chodiť s ním von unaviť príjem a výdaj podľa aktivity