icon

Dobrá a vhodná kniha pre 7 ročné dieťa, ktoré veľmi neťahá čítať

zabka2431
17. nov 2020

Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť nejakú dobrú knihu pre 7r chlapca? Viem že to záleží aj od záujmov ale čo sa týka čítania ho to neťahá nejak vôbec len z nutnosti zo školy, že musí.

jumama
17. nov 2020

David Walliams - Najhorsie deti na svete. Su tri diely. Su to kratsie pribehy, cca 10 v jednej knihe, ilustrovane - cize na jednu stranu polka obrazok a polka pismo. Su tak s nadsazkou pisane o roznych zlozvykoch a deti sa v tom spoznaju. Nenadvazuju na seba, takze mozes lubovolny diel kupit. S nasou sme mozno aj do 9 rokov citali iba na striedacku, za ten svet si sama nevzala knihu - tieto to zlomili. Potom precitala vsetky od Walliamsa a teraz chodi do kniznice a kludne tak 4-5 aj 400 stranovych knih da za mesiac.

dendulik82
17. nov 2020

U nas mala uspech tato https://www.databazeknih.cz/knihy/casto-si-vymy...
Na nej sa u syna prelomilo to ze uz zacal sam citat, lebo sa nevedel dockat vecera, kym mu budem citat ja. Je milo trhnuta a vela sa na nej zasmeje

deti95060810
17. nov 2020
h2
17. nov 2020

@zabka2431 Môj syn a všetci jeho kamoši zo školy v tom veku čítali Grázlika Gaba. Je to séria kníh, tuším ich je dokopy 24.

renab
17. nov 2020

Naozaj je to individualne. U nas to boli len encyklopedie pripadne Priserna veda. Ziadne pribehy ani rozpravky nezaujali.

rychenza
17. nov 2020

.

jankaovecka
17. nov 2020

Kniha Smradi. My ju ideme na vianoce kupit nasmu 7 rocnemu. Je vo forme komixov, je uz vela dielov..sam si ju vybral. Aj sa odporuca pre deti co ich to netaha citat..👍

jankaovecka
17. nov 2020

Boze, ja som napisala komix s x🤦‍♀️ Ujo gugel mi povedal ze je to komiks..

slavkadi
17. nov 2020

Pozor, nikdy neotvaraj tuto knihu! - toto je kniha, co si precital nas 7rocny sam, celu a kazdy vecer 😀 Nie je tam vela textu, ale stacilo. A potom vsetky z edicie Povedz mi....preco/ako/kedy/ako to funguje...

bettie
5. dec 2020

A nejaky tip pre 14-rocneho necitatela mate niekto prosim?

ckatka
5. dec 2020

@bettie myslíš že je dobrý nápad kupovať ako darček pubertakovi ktorý nečíta...zrovna knihu?? Teda...na vianoce...keď človek by mal dostať po čom túži?
Mňa by to v 14tich akurát nasralo...ze ma mama núti do niečoho čo nechcem...knihu k meninám alebo len tak podhodit.. Nie na vianoce...ak nerád číta...

bettie
5. dec 2020

@ckatka 😀si zlata, ze tak myslis na dobro mojho syna. V skole dostali za ulohu spracovat na sposob citatelskeho dennika lubovolnu knihu, ktoru precitali. Tak som myslela, ze snad mi niekto poradi, ak maju tiez dieta, ktore nerado cita.

luuubik
5. dec 2020

Pre 7-rocneho Dennik odvazneho bojka 😉

zabka2431
autor
7. dec 2020

Dakujem žienky ❤️

gondyo
7. dec 2020

my čítame yakari,písané ako komix,pekné príbehy...máme všetky čo doteraz vydali
odporúčame

nini1010