icon

Objednali by ste si vitamíny z Aliexpressu?

9. mar 2024

Dobrý deň...objednaly by ste vitamíny z Aliexpresu?

sisa_s
•
9. mar 2024

Urcite nie..mame na Slovensku malo vitaminov?

adulikka
•
9. mar 2024

Nie

autor
•
9. mar 2024

@sisa_s a koli čomu by ste neobjednali? Pozerala som ich aj tu ale sú 3x drahšie..

sisa_s
•
9. mar 2024

Lebo nie su kontrolovane a bohvie, aky je realne ich obsah...

stanulienkat
•
9. mar 2024

V zivote nikdy. Co ta to napadlo? Nikdy odtial nekupim nic na jedenie, ziadnu kozmetiku, ani nic elektricke. Su to vyrobky tretej kategorie, z lacnych materialiv. Ani by ma nenapadlo nieco jest odtial. Sa ti zdaju drahe vitaminy na Sk? Ved ich kupis za par eur.

veklipo
•
Autor odpoveď zmazal
•
alfged
•
9. mar 2024

Nikdy. To ake vitaminy su u nas tak cenovo nedostupne, ze sa oplati riskovat?

oblecenie99
•
9. mar 2024

Prečo by som to robila? Tie vitamíny u nás nie sú zase až také drahé. Keď už nie lekáreň, tak "v najhoršom" z DM, alebo tuším GeamBeam mali tiež v pohode ceny.

lulu1812
•
9. mar 2024

Bezne objednavam kadejake blbosti z ali shein atd ale toto veru nie. Nepride mi to rozumne uz len preto ze nrvies co to obsahuje. Predsa su na lieky a tieto produkty ine vyrobne naroky atd ako tieto nevedno odkial

sima338
•
9. mar 2024

toto nie...hocijakú blbinu ano, ale toto nie

jana_eyre_2
•
9. mar 2024

Zaujímalo by ma aké su to vitamíny.. nemáš vôbec istotu či neobsahujú ťažké kovy, alebo niečo iné nevhodné, stojí ti to za nižšiu cenu?

januska12323
•
9. mar 2024

Nie, stačí ísť do lekárne a máš istotu čo ješ.

muchotrafka298
•
9. mar 2024

Nekupila, pretoze neviem, co dane vitaminy obsahuju. Ci do nich nie su pridane rozne zakazane skodlive latky. Kedze vyroba a dovoz v EU je ovela viac kontrolovana a je treba rozne testy. Toto v Cine netreba, takze urcite by som neriskovala kvoli par EUR a kupila si normalne vitaminy u nas. Bud na eshope alebo v obchode. Su v roznych cenovych relaciach, netreba kupovat najdrahsie co su na trhu.

13uzivatelka11
•
Autor odpoveď zmazal
•
guudy
•
9. mar 2024

Svata prostoto🙄

radacak
•
9. mar 2024

Nie