icon

Prečo majú deti Dominiky Starej takú stravu?

4. sep 2026

Tí čo ju sledujete, prečo tie deti majú takúto stravu? Čo si pamätám ona ma HITku ale zdedili to aj jej deti?

Prečo majú deti Dominiky Starej takú stravu?
Strana
z2
anonym_b9e56c
4. sep 2026

Veď to tam píše, že nemôžu lepok a laktózu 🤨

anonym_2629ba
4. sep 2026

Uz ked ta taketo blbosti zaujimaju, zivot cudzich ludi, tak si skus aspon precitat, ked to sem das.

autor
4. sep 2026
@anonym_2629ba

Uz ked ta taketo blbosti zaujimaju, zivot cudzich ludi, tak si skus aspon precitat, ked to sem das.

@anonym_2629ba ešte raz sa opýtam keď vidím že ste tu neandertalky. Keďže su matky ktoré tie deti takto kŕmia od malička stravou aj keď zdravotne problémy nemajú tak ma zaujalo či to maju naozaj zdravotne indikovane alebo sa ona tak rozhodla. A si predstav čítať viem 😀

januska12323
4. sep 2026

Prečítaj si čo píše a skús to aj pochopiť tým čo máš na krku.

anonym_2629ba
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_2629ba ešte raz sa opýtam keď vidím že ste tu neandertalky. Keďže su matky ktoré tie deti takto kŕmia od malička stravou aj keď zdravotne problémy nemajú tak ma zaujalo či to maju naozaj zdravotne indikovane alebo sa ona tak rozhodla. A si predstav čítať viem 😀

@anonym_autor a k comu potrebujes tieto informacie o cudzich ludoch? Nieje to jedno akymi ochoreniami trpia deti cudzich ludi? Alebo mas len velmi prazdny, simplexny a nudny zivot?

anonym_2bf555
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no veď skús sa jej opýtať

anonym_8548a8
4. sep 2026

neverím, že by si pridávala prácu keby jej syn nemal intolerancie

anonym_2d4c4b
4. sep 2026

@anonym_autor neandrtal si ty máš to tam napísané🤣🤣určite si niekto dá robotu variť, baliť, keď by nemusel.Je to obrovský balvan, keď má dieťa intolerancie

anonym_f15e29
4. sep 2026

To musis mat velmi vela casu ked sledujes druhych ludi, co oni varia a komu 😂 A este je gol sa pytat na to ludi na MK, ktorych sa to vobec netyka 🙈 Skus radsej napr. kurz hackovania ;)

zuzana76
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ma celiakiu

anonym_6a37c3
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bezhladu na toto, Jej riadne po porodoch preplo, podla mna...Nuz zial hormony...Stacilo mi nechtiac vidiet jej zopar prispevkov,..Vysinuta

spageta85
4. sep 2026

Ty kokos niektoré máte problémy teda sledovať aké intolerancie majú cudzí ľudia waw obdivujem váš voľný čas a zbytočne starosti chcela by som mať aj ja 🤔

autor
4. sep 2026
@anonym_6a37c3

@anonym_autor bezhladu na toto, Jej riadne po porodoch preplo, podla mna...Nuz zial hormony...Stacilo mi nechtiac vidiet jej zopar prispevkov,..Vysinuta

@anonym_6a37c3 no práve preto som ju prestala sledovať a dnes natrafila na jej profil tak ma to zaujalo že či aj v tomto jej preplo alebo naozaj tie deti maju zdravotne problémy.. a pre ostatné hej nájdu sa take trúby ktore aj keď dieťa nemá zdravotne indikované intolerancie tak dieťaťu varia také jedla

januska12323
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_6a37c3 no práve preto som ju prestala sledovať a dnes natrafila na jej profil tak ma to zaujalo že či aj v tomto jej preplo alebo naozaj tie deti maju zdravotne problémy.. a pre ostatné hej nájdu sa take trúby ktore aj keď dieťa nemá zdravotne indikované intolerancie tak dieťaťu varia také jedla

@anonym_autor variť môžu ale do škôlky by jej to nedovolili nosiť ak nemá dieťa diagnózu.

anonym_c217f9
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_auto dám ti takú radu, nevyjadruj sa k niečomu čomu nerozumieš, lebo potom z toho vyznieš ako ... úplne mimo. Odhliadnuc od toho že ty sa nemáš absolútne dôvod starať do toho kto aké jedlo pripravuje pre svoje dieťa, tak ti dám ako bonus ešte jednu radu - namiesto zakladania podobných ... diskusií si skús naštudovať niečo o mlieku a lepku, o ich potrebnosti pre ľudský organizmus a ich vplyve na zdravie človeka. A ak nemáš chuť si trochu rozšíriť okruh vedomostí, tak sa skús zameriavať na svoj život namiesto tých cudzích, vždy je čo zlepšovať.

lucik194
4. sep 2026

pise ze je bemliecny a bezlepkovy.

ak ma stanovenu diagnozu potvrdenu lekarom tak rodicia mozu nosit stravu do skolky/skoly, pokial je nato prisposobena kuchyna.

prisposobena kuchyna znamena, ze jedlo, ktore prinesu rodicia musi byt samostatne zabalene a odlozene v samostatnej chladnicke, kebyze sa nieco stane, tak nech kuchyna a jedlo v nej nie je kontaminovane z tej jednej porcie. Detto to plati aj opacne. Aby ked kucharky varia nieco mliecne a mučne aby nekontaminovali jedlo dietata s alergiou.

ak skola/skolka takuto stravu vari, nosit stravu nemoze.

anonym_a77e48
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to je na tom to krasne, ze pokial si matka, tak sa mozes rozhodnut, cim budes krmit svoje deti. Na bezmliecnej a bezlepkovej strave nie je nic hrozne? 🤷‍♀️

anonym_208417
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ona chce. Nič im nie je. Poznám ju.

anonym_208417
4. sep 2026
@anonym_6a37c3

@anonym_6a37c3 presne si to vystihla. Siblo jej. A po tomto 3 porode už uplne

anonym_208417
4. sep 2026
@januska12323

@anonym_autor variť môžu ale do škôlky by jej to nedovolili nosiť ak nemá dieťa diagnózu.

@januska12323 zaplati si súkromnú a donesie si co len chce. Tam im je to jedno, hlavne ze platí. A potom sa nasáva na štátne, keď dodržujú zákon.

martinka13
4. sep 2026

Toto sledovanie cudzích ľudí je riadna úchylka.

abbey1
4. sep 2026

@anonym_autor Aby si mala nad čím premýšľať ďalej, napíšem ti, že i nás je i kocúr bezlaktozový. Ja mam silnú intoleranciu, tak 'trápim' celú rodinu, vrátane zvierat, bezlaktozovou stravou. A aj chlebík, pečivo si pečieme vlastné. Dokonca väčšinu cestovín si vyrábame.

autor
4. sep 2026
@anonym_208417

@anonym_autor ona chce. Nič im nie je. Poznám ju.

@anonym_208417 myslela som si to. Lebo áno jedno dieťa môže mať intolerancie ale keď obidve rovnako už mi to prišlo že to chce len ona takú stravu

inaemre
4. sep 2026

Pochybujem ze by toto robila dobrovolne. Vobec to nieje zabavne chystat kazdy den dietatu aj do skolky specialnu stravu, sledovat co je na oslabach a navstevach kamaratov...tie co to nepoznate, verte ze dobrobolne by ste to nerobili!

A ano, do skoly sme potrebovali potvrdenie od lekara aby jej nedavali klasicke jedlo.

anonym_208417
4. sep 2026
@inaemre

Pochybujem ze by toto robila dobrovolne. Vobec to nieje zabavne chystat kazdy den dietatu aj do skolky specialnu stravu, sledovat co je na oslabach a navstevach kamaratov...tie co to nepoznate, verte ze dobrobolne by ste to nerobili!

A ano, do skoly sme potrebovali potvrdenie od lekara aby jej nedavali klasicke jedlo.

@inaemre mnohé to práveže dobrovolne robia. Nič nové. Ja napr.tiez mojej pokial to nie je nevyhnutné nedávam lepok, ale zase nevymyslam až hentak. Niekto nedá sladké, slané, niekto mliečne niekto lepok.

anonym_208417
4. sep 2026
@abbey1

@anonym_autor Aby si mala nad čím premýšľať ďalej, napíšem ti, že i nás je i kocúr bezlaktozový. Ja mam silnú intoleranciu, tak 'trápim' celú rodinu, vrátane zvierat, bezlaktozovou stravou. A aj chlebík, pečivo si pečieme vlastné. Dokonca väčšinu cestovín si vyrábame.

@abbey1 ty aby si nemala niečo a nebola niečo extra. Už som sa normalne zľakla.

abbey1
4. sep 2026
@anonym_208417

@abbey1 ty aby si nemala niečo a nebola niečo extra. Už som sa normalne zľakla.

@anonym_208417 Čo je na tom extra? Milióny ľudí na svete majú alergie a intolerancie.
A milióny ľudí musia vystupovať na nete anonymne, lebo sa hanbia za svoje názory, však.

nika_val
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_208417 myslela som si to. Lebo áno jedno dieťa môže mať intolerancie ale keď obidve rovnako už mi to prišlo že to chce len ona takú stravu

@anonym_autor doma mám aj ja aj muž intoleranciu na laktózu takže všetky mliečne výrobky kupujeme bezlaktozove (mlieko, maslo, tvarohy, smotany,...) a malému dávam tiež všetko bezlaktozové aj keď on intoleranciu nemá..
Prečo? Lebo keď varím nám bezlaktozove nebudem malému variť to isté jedlo ale s laktózou
Takže ona keď varí pre seba všetko také tak mi príde logické že to dáva tak aj deťom.. prečo by mala variť zvlášť ?
Veď to im neuberá žiadne živiny keď im dá bezlakto a bezlepkové

anonym_776962
4. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor je stále lepšie byť neandertálkou ako niekým kto si od nudy pchá nos aj do toho čo dáva cudzia ženská vlastným deťom na svačinu

danica2711
4. sep 2026

@anonym_autor a ty si kto, že si myslíš, že máš právo vyjadrovať sa o tom, ako nejaká cudzia žena stravuje svoje deti?

Strana
z2