Umývate si ráno zuby pred alebo po jedle?
po.
pred jedlom to meni chut jedla. a navyse ciste zuby su hned zanesene od jedla.
jasné že po🙂 ja teda pijem iba kávu.Lebo raňajky by som do seba hned ako vstanem hádam aj vyvrátila.Ale neviem si predstaviť umyť zuby a potom jesť.To má aký význam.Ved aj tá čudná chuť po paste.To potom jedine počkať a jesť tak o hodinku alebo pol. Aspoň mne to príde mimo
Cez pracovny tyzden pred ranajkami, lebo kym si umyjem zuby a idem ranajkovat uplynie 30-45 min. Cez vikend po ranajkach.
Umývam si zuby ráno hneď, keď vstanem. Nenazývala by som to "pred jedlom", lebo jem najskôr až tak 2 hodiny po tom, ak nie ešte neskôr.
Dievčatá, vidím tu viacero odpovedí, že aký má význam umyť si zuby a vzápätí si ich zašpiniť jedlom. Tak len také vysvetlenie: to "pred" v tomto prípade neznamená, že si niekto umyje zuby a hneď potom sa ide najesť. To asi nerobí nikto.
Umyjem si hneď ráno ako vstanem a potom pred odchodom z domu. Čiže vlastne väčšinou aj aj.
Podla toho, kolko mam rano casu a ako mi to vychadza. V prvom rade ale vzdy treba mysliet na svoju sklovinu, ak si ju nechcete znicit, tak nikdy si neumyvajte zuby menej ako polhodinu po najedeni…
Zuby sa majú umývať pred raňajkami. Minule som čítala o tom článok od zubára aj vysvetľoval prečo ale to si už nemapatam.
Ja som zas citala ze je uplne jedno kedy si umyjete zuby,hlavne ze odstranite povlak.
@candii aby si umyla tie baktérie, ktoré sa ti tam v noci urobia a laicky povedané ich nezjedla s raňajkami
Vstávam o 5:30- 6:00 a raňajkujem až v práci o 8:00, čiže logicky si umyjem zuby ráno pred jedlom hneď ako vstanem. V mojom prípade by som určite nečakala na umytie po jedle a nefungovala 2 hodiny do raňajok s neumytýmy zubami, fuj. Nechutí mi jesť hneď po zobudení.

pred