Zjedla som zvieratká v cereáliách. Mám to riešiť?
ahojte schuti som teraz zjedla plnu misku cerealii a pri poslednom suste som si vsiml ze tam plavaju take male hnede bodky a vyzera to ako nejake kuchynske zvieratka . Nasla som to aj v sackoch od caju. Ale otazka znie , ked som to zjedla mam to nejak riesit ? alebo neriesit
To co si zjedla neries, aspon si prijala nejake bielkoviny. Spajzu ries, budes ich mat rozlezene vo vsetkom moznom aj nemoznom.
v Juznej Azii pojedia kadejake cerviky a pod a este za to aj platia … nic sa ti nestane …
Ahoj, raz sa to stalo aj u našej babky, hnedé bodky plávali v polievke, no našťastie som si to hneď všimla...neviem, ako sa volajú tie malé tvory, ona ich mala v múke, robila zápražku a plná polievka toho 😁 Určite skontrolovať celú ,,špajzu,, - čaj, múka, koreniny, no všetko.
Nič to nebude, nerieš to. Skontrolovať špajzu, komoru, skrinky, vyhodiť stare zásoby (môžu byť aj tam) a nič viac netreba
Dievca moje, ani netusime do kolkych produktov, ktore bezne kupujeme, je pridany hmyz zamerne. Vraj je to oznacene, ale v zaujme dusevneho pokoja to radsej neskúmam.
Neboj, nic ti nebude, zrejme sme uz vytrenovani.

No nič...bielkoviny navyše....môžeš si dat aj nabudúce 😉🤣