2 deti od 2 otcov - ľúbite ich rozdielne?

29. máj 2022

Zaujímalo by ma hlavne u žien keď jedného muža nelubili respektive sa rozišli v zlom a ten vzťah je negatívny. Ľúbite to dieťa rovnako ako od otca ktorého ste milovali rozišli ste sa v dobrom a ste priatelia? Cítiť ten rozdiel? Vonia vám to dieťa od milovaného muža viac?

sintra
29. máj 2022

Vibec nerobim rozdiely 🙂

zuzinka888
29. máj 2022

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ neverím tomu co som prave prečitala.

karamelka1234
29. máj 2022

To ako môže jednu matku napadnúť 🙈 To dieťa rastie vomne pod mojim srdcom..

matik1
29. máj 2022

Nikdy som rozdiely nerobila a ani nikdy nebudem. Obe deti ľúbim rovnako. Toto by ma ani nenapadlo

lucia147852
29. máj 2022

Tak hádam to dieťa je prvorade tvoje, to alebo otca si si pre neho vybrala nie je jeho chyba 🤦🏽‍♀️

luccija
29. máj 2022

Moja kamarátka chodila k psychologicke tazky rozvod s mužom dieťa už bolo teeneger druhé ešte malé milé nekonfliktne od druhého muža.V prvom videla črty a správanie, povahu muža a videla odstup preto to riešila, lebo jubtrápilo, že vidí v ňom ex a jeho negatívne črty.

malinoismum
29. máj 2022

Nie, sú to totiž V PRVOM RADE MOJE DETI

tomikejt
29. máj 2022

Vôbec, obe deti milujem. Starší má už 10, ide na neho puberta, papuluje občas ale milujem ho nadovšetko. Tak isto nadovšetko milujem mladšieho ktory má len rok. Sú to predsa moje deti 💚

katarinka89
29. máj 2022

Bez ohľadu nato, od ktorého chlapa je to dieťa, v 1. Rade je to dieťa matky, tu nieje o com. Iba v prípade partnera by som túto tému brala ako opodstatnenu a na mieste.

lilinka88
29. máj 2022

Nerobila by som rozdiel ani medzi mojim a partnerovým dieťaťom, nieto medzi mojimi vlastnými...

mimi3008
29. máj 2022

Mate vsetky pravdu, co pisete, ze to tak nema byt, ale ja napr. poznam vo velmi blizkom okoli pripad - zena mala dve dcery s 11 rocnym vekovym rozdielom, starsia je teraz uz 30nicka, ale mama robila medzi detmi velke rozdiely v pristupe. Tazko povedat s istotou, co bola pricina, ale starsia, ktora bola znevyhodnovana, bola z 1.zleho manzelstva, ta mladsia, ktora mohla vzdy vsetko, bola z druheho stastneho manzelstva. Mladsia zomrela ako 15rocna na rakovinu pred par rokmi, odvtedy im je dobra uz aj starsia dcera, lebo im ostala len ona. Paradoxne 2.manzel, boologicky otec mladsej nikdy nerobil medzi dievcatami rozdiely

evu_lienka
29. máj 2022

Ja mám iba jedno dieťa, s jeho otcom sme sa rozišli v zlom a už niekoľko rokov spolu nekomunikujeme, ale naše dieťa ľúbim najviac na Svete, je pre mňa všetkým a nikdy by mi nenapadlo, že by som ju mohla mať menej radšej kvôli tomu, že môj vzťah s jej otcom skončil .....

jaskolka
29. máj 2022

Tak nemalo by zo byt, ale sú prípady (nepoznám, len som čítala, bola to nejaká poradňa psychologicky) že žena mala dieťa z ťažkého vzťahu s tyranom, bil ju aj v tehotenstve, a potom, po rozchode, aký bol tiež ťažký a dlhý, sa vydala a mala ďalšie s novým partnerom, aký bol úplný opak, láskavý, milý, dal by jej modré z neba.
A presne ten problém riešila že cítila že jeho syna miluje viac, ako toho prvého. Trapilo ju to,rozumovo samozrejme vedela, že syn za to nemôže, aký bol otec, ale nevedela to zmeniť.
Takže áno, je to možné.

lenkasarka
29. máj 2022

Takúto skúsenosť síce nemám, ale viera v ľudstvo ma opúšťa stále viac po prečítaní takýchto ……..

panelacikova
29. máj 2022

mám síce iba jednu, ale to dieťa predsa nemôže za to, že má otca, ktorého ja nemôžem zniesť... aj keby som mala so súčasným manželom ďalšie dieťa, prvú by som v živote neodsunula a nedala jej pocítiť, žeby bola "horšia" iba kvôli jej otcovi. v žiadnom prípade. čudná otázka..... faktom je, že môj ex bol síce čudák a do praktického života nevhodný a neschopný, ale nikdy mi fyzicky neublížil, netýral ma, nebol ku mne sprostý v zmysle, žeby nadával a podobne. ak by som bola mala takého, neviem sa vyjadriť, čo by som v sebe cítila. možno by som jeho dieťa brala podvedome tak, že má v sebe kus otca a tiež mi chce alebo bude chcieť časom ublížiť...

petricka22
2. jún 2022

Co? To ako vazne? Ako moze mat matka radsej jedno dieta ako druhe? Ak svoje dieta nemas rada kvoli tomu, ze ti pripomina chlapa, ktory ti ublizil, znamena ze si jedna nevyrovnana osoba a lutujem tvoje deti.

mandzula
8. jún 2022

Ja si myslim, ze sa to moze stat aj pri viacerych detoch od rovnakeho partnera, akurat ze sa o tom nehovori, lebo je to spolocensky neprijatelne. Vlastne nie, nemyslim si to, viem to od blizkej osoby.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maris5
8. jún 2022

Zamysli sa preco to tak citis. Skus zmenit svoje nastavenie mysle. Dieta citi, ze nie je rovnako milovane ako jeho surodenec. Ono nemoze za svojich rodicov, ty si mu vybrala otca.

zooeynka
8. jún 2022

Toto je podobna tema ako "lutujete, ze ste mali druhe dieta?" (Neviem ake odpovede autorka ocakavala...🙂)

kamatopo
8. jún 2022

Môjmu synovi som mamou a skrz neschopného otca aj druhým rodičom. Nie je väčšej lásky ako keď porodite a chránite vytúžené dieťa aj keď druhá strana nemá záujem. Voňá mi rovnako ako moje druhé dieťa a láska je tá istá,lebo obe sú moje. A hlavný môj cieľ je aby sa ľúbili navzájom a boli si oporou aj keď tu ja nebudem. Dúfam že toto je otázka len zo zvedavosti a nie zo života!!!!

mimikarol
19. jún 2022

Ja si myslím že to není až take neobvyklé. Keď sa to dieťa povahovo poda na svojho otca s ktorým si mama povahovo nesadla, tak si v budúcnosti povahovo nebude rozumieť ani s dieťaťom. Môj prípad to neni, ja mám len jedno dieťa s fungujúceho vzťahu.

loginexistuje
19. jún 2022

vela matiek uprednostnuje len niektore svoje deti a ano niekedy je dovodom prave otec alebo to ze slo o nezelane tehotenstvo a ona si musela otca vziat za muza