Ako beriete mladšie mamičky?
Ahojte, momentálne som tehotná, budem 20 ročná mamina. Ako beriete takéto mladšie mamičky ? Ja sa stále nejak bojím odsudzovania, že tie staršie mamičky sa nebudú chcieť so mnou baviť. V podstate v mojom veku žiadnu tehotnú ani nepoznám. Bojím sa že si nenájdem žiadnu kamošku. Iné to bolo pred 30-40 rokmi, ako teraz…
Tiez som sa "bala" okolia, ale postupne som prestala riesit, a byt sama sebou a pysna na to co, teda koho mam 😊. Dcerku som mala v 22, synceka v 23, prestahovali sme sa z KE do BA za manzelom este "len" s malou a bruskom (moje kamosky ostali na vychode), budovala si zazemie od nuly, kamosky - maminy z okolia mali vtedy 32+, nemam pocit, zeby bol problem 😊 a super kamosky sme dodnes 👍 (ja mam teraz 32 a ony 42+). Kamosky som spoznavala klasika, ihrisko (aj ked tam sme chodili pomemenej), okolie domu, potom skolka, teraz skola, kruzky ... Dcerkinej spoluziacky mamina ma 45 (pozname sa od dcerkinej skolky) a "vraj jej vylepsujem vekovy priemer" 😁. Takze ono to je len a len o Tebe, Tvojom nastaveni, hlavne ako pri vsetkych vztahoch, bud sama sebou. Ja viem, teraz zvlastna doba, v lete bude lepsie, a uvidis kontaktnejsie to bude, ked drobec bude uz behat. 😊 Minule som sa vsak uplne zacala rehotat, ked na mna deti v potravinach zavolali "mama", ujo SBSkar reagoval "ona je Vasa mama?" (vyzeram vraj ako ich starsia segra 🙈). Obcas sa usmevna prihoda stane aj teraz.🤣

@katpox Babka pokrvna? Alebo taka ta (neviem ako slusne povedat) nova babka? Sorry.