icon

Ako často máte sex?

mokion
26. nov 2010

Som viac ako 3 roky vydata, mame niekolkomesacne dieta, vsetko je dobre, len sex. zivot pokrivkava. Manzel nema chut na sex. Za posledne 4 mesiace sme mali sex 2-krat. Ja by som chcela aj castejsie, ale on vacsinou po veceroch pracuje a/alebo je unaveny. Ako je to u vas?

lucia20
12. jún 2011

he he, toto je dobra tema. :D my tuto temu doma rozoberame poslednu dobu velmi casto. mame tri deticky, ale vecer uz o 20,00 vsetky spia. ale prave prerabame samy kupelku a robime veci okolo domu, muz je dlho v praci a vecer ked sa stretneme v posteli, pozriem na tabletky a vravim si, ze ich uplne zbytocne jem. :D nie ze by nebola chut, ale akosi clovek je tak unaveny, ze je rad, ze lezi. hold ostava ti muza znasilnit. my vecer obaja zaspavame s tym, ze by sme chceli ale nevladzeme a v noci sa jeden preberie, zobudi druheho a uz to jede. :D uz sme oddychnuti a aj ta chut je. :D

karinnka
12. jún 2011

My sme s polovickou takmer 8rokov,pred porodom som mala chut vzdy ja a on len obcas 😖 A po porode nemam vobec chut ja.........Samozrejme obcas mu tzy podrzim,ale to je vsetko..........a najhorsie na tom je,ze ma to vobec nehneva.............. 😖

kristi050
21. jún 2011

No tak som v rámci normy už som myslela že sme na tom zle nedobre.. A ten názor belarga ako nehnevaj sa na mňa,ale priatelku či manželku si vážiš a ideš na privát?? My z manželom kedže pracuje na týždnovky musime vydržat či chceme alebo nechceme! A lepšie povedané chceme.. bože predstava že ked ho to chyti a uteka niekde na privat no pekne.. Čo to je za vzťah aj k sebe aj k partnerovi to nič ine nejde fakt chlapom,len ten sex?? A keď chceš aby tvoja partnerka bola sexi tak postaraj sa o domácnosť a dieta a povedz nech ide trebars ku kozmetičke,kaderničke!! A nechci po nej aby bo celodennej starostlivosti sa išla ešte večer malovat a vylepšit sa aby Tebe sa páčila ako tomuto fakt nerozumiem. Vyzera to tak že mysliš len na seba! A po pôrode vačšina zo žien prestane mať chut na sex ja myslim že je to normalne, Vďaka bohu že mam takého manžela akého mám!

vejinka
21. jún 2011

kedy ako raz dva krat do tyzdna.chyba mi chut muz ma chtic kazdy den.ked vidim ze mu uz svieti kontrolka oddam sa mu 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
deirdra
22. jún 2011

@belargo toto je neuveritelne... ale pre mna to ma svoje vyhody, aspon si viac vazim toho svojho chlapa ked vidim co vsetko beha po svete...

titkovamiriam
22. jún 2011

ked som zbadala otazku tak ma napadlo,,vždy ked sa mi chce-no teraz si nespomeniem kedy sa mi chcelo,, 😀 😀 😀

ale inak fakt dost intimna otazka,ja uz nemam malicke miminko tak sexujeme vždy kedy sa da 😉 niekedy sa neda aj celý týžden 😉

sampo
22. jún 2011

sex? to co je? achjaj, no u nas uz druhy rok dost kriza... mm v robote 7 dni v tyzdni, vecer sa nam uz nechce, ale ked ideme niekam spolu prec z domu, tak sa to hned vylepsi 😀 ale fakt je, ze v bezne dni je to naozaj ta posledna vec, na kt. by som mala chut 😝

nordi
23. jún 2011

@belargo no teraz si mi dal chrobaka do hlavy zbehla som za mojim ,a dala mu to precitat,tak mi na to len tolko povedal ze dnes akoze fakt nema chut na sex, je unaveny a ze na ten privat by teda nesiel ani keby bol slobodny....ze akoze platit za sex to si radsej vyhoni.....
a ze na tvojom mieste by dal prachy radsej zene,nieco jjej kupil alebo ju zobral niekam , a tym mi hned aj navrhol na sobotu ked ma volno piknik na zahrade len my a maly a ze ked maly zaspi mozme sa pomilovat pod holym nebom ,ze to bude mat smrnc svoj.no uvidime, hadam nebude prsat 😀

danielitka26
23. jún 2011

no my sme spolu s priatelom vačšinou cez week lebo mi chodí na týždňovky a máme aj malú ale cez ten week ked sa podarí tak aj 4krát ked nie sme radi ked sa miluujeme aspon raz. posledný week bol brutál po narodkách a celom dni na nohách milovanie večer , nad ránom a tretí krát chcel po ranajkách no to ja som už rezignovala 😝 a s exmanželom to bolo tak raz za tri mesiace a viac

nelynka
23. jún 2011

hm..dobrá téma.. myslim že možeš byt ešte spokojná ked 1x za 2mesiace..
ja mám doma chlapa, ktorý sex odmieta..mal zdravotne problemy a tým to začalo haprovať..
kým sme žli v ČR bol sex raz za rok.. ako sme sa vrátili domov je sex raz za dva mesiace..a ja už som si na to zvykla..už nemám na to ho stále prosíkat a vnucovať sa mu, lebo viem, že to nemá zmysel a zase skončím len odmietnuta a ani mne to nerobilo dobre na psychyku..
deti nemáme, plánujeme, len neviem ako to chce urobiť, keď večne nemá chuť a je unavený..
presne ako tu niekto písal, pred TV sedí aj do polnoci ale keď zaľahne hned je unavený a spí a skorej si isť lahnut asi nemože..
už to neriešim, nech je ako je..verím, že sa to zlepší..
odporúčam sa s ním ale o tom porozprávat, naznačiť mu, že je to trochu málo a keď nebude mať snahu on tak len si na to zvyknut alebo najst milenca..ale to nie je riešenie vzťahu...

michaelka5
23. jún 2011

velice individualna tema...raz si hore, raz si dole🙂, boli tyzdne ked sme mali aj 2x za den, a boli aj take ked 1x za mesiac...pocas tehu vobec, bola som na rizikovom, po šestonedeli hned 🙂, s gelom sa da vselico...ale hlavne treba komunikovat.ani chlapy ani zeny nemaju svoje potreby napisane na cele 🙂.

petaboo
29. jún 2011

3-4x do týždňa, teraz máme pauzu zo zdravotnýx dôvodov a je to pelko, že nemôžme 😨 😢 😖 ☹ 🙄

luk19
17. aug 2011

My sme s priatelkou asi 1,5 roka. Zo zaciatku sme mali sex cca 2-3 x za tyzden, aj ked ani to nebol ozajstny sex, ale iba take vzajomne uspokojovanie. Postupne sa to zredukovalo na 2-3 za mesiac. No a teraz sme spolu takmer kazdy den, vecer ked si ku nej lahnem naznacim jej ze by som mal zaujem,ale ona ma stale odmieta. Stane sa tak raz za 2 tyzdne ze ma trochu chut, ale stale je to iba take uspokojovanie, nie ostry sex. Mrzi ma to velmi a trapi, ale neviem ako v priatelke vyvolat viac chutre na sex. Ona tvrdi, ze je unavena, a nema na to naladu. Ale nijak to neriesi.

sisaha
18. aug 2011

luk19, a kolkoze ma tvoja priatelka rokov? Ak cislo za tvojim nickom naznacuje tvoj vek a ona ma podobny, tak sa jej ani necudujem...Nenadarmo sa hovori, ze zena si sex najlepsie uziva okolo tridsiatky plus, minus.. 😀. Tak chodte radsej do kina, ale na prechadzku, alebo sa venujte sportu...Ty prides na ine myslienky a ked budes zo sportu unaveny ako kon, tak na sex ani nepomyslis 🙂

maca793
18. aug 2011

ja som nemala sex už 6 rokov a zatiaľ mi nechýba nemám žiadneho partnera a ani ho nehľadám kedže všetok čas venujem de´ťom. ale bol čas ked sme s bývalým priateľom sexovali aj 3x denne každý deň. 😀 😀 😀 okrem mojich dní 😀 😀

odrobinka
19. aug 2011

Počas každého tehu bol útlm,na siedmi deň po pôrode sme začali....a od vtedy každý deň i počas menzes...a obaja sme šťastní a spokojní...doporučujem !!!

vandavanda
19. aug 2011

dcerka ma prave 10 mesiacov s manzelom sme spolu uz 7 rokov. od otehotnenia sme mali sex menej krat ako prstov na ruke :D prv sa bal, ze ublizi. teraz si somre nieco o tom, ze moje telo patri zatial jej (stale kojim). ale dufam, ze sa nam to vrati do starych kolaji. i ked i tie boli rozne, resp. rozne obdobia. niekedy 2x do mesiaca. inokedy 5x do tyzdna :D

cora73
19. aug 2011

Od porodu nulova chut na sex,aj ked ma maly uz vyse 2,5 roka...Proste nevladzem,nechce sa mi,vecer vystavena padnem do postele,a skoro rano sa mi nechce vstavat-ked ide muz do prace..Okrem toho ma to boli,preto idem na laparoskopicku operaciu,aby zistili,ze preco..Sex mi vobec nechyba,chce sa mi spat.. 😀 ☹ Muz ma nahana,podvolim cca 2x do tyzdna,ale je to o nicom,ja to viem,on to vie,trapi nas to,ale nevieme z toho von... ☹ ☹ ☹

nelicefo
19. aug 2011

Zaujímavá otázka 😀
Hm,ako sa podarí niekedy 1krát do týždňa,inokedy aj každý 2-hý deň 😅

denisocka
20. aug 2011

kurnik @katy1979 ,teba dam precitat MM,aby sa tolko nestazoval a bol rad aj za to malo,co ma . Ale ako vidim, kazdy inak . My tiez mame sex len ked sa MNE chce. A toho roku sa mi uz niekolkokrat aj chcelo

sjuzocka
20. aug 2011

no, idem sa zakopat s tym mojim apetitom pod ciernu zem. ale ked sme plodili druheho, tak to bolo dost casto :D asi sme si to vtedy nadrobili alebo co :D

graceful9
20. aug 2011

my pred tehu niekoľkokrát denne, občas aj nasilu, nejak sa mi nechcelo, ale ako som tehu, tak by som najradšej ani iné nerobila, akurát ten môj chlap je stále unavený,,,ľahne si a o 5 minút zaspí,,,občas ho v noci zobudím a "znásilním ho" a sme spokojní, ale stalo sa aj , že si to ani nepamätal ráno, taký bol unavený,,,takže keĎ chcem, dám si ráno budík o polhodku skôr ako on a zobudím ho 😀 😝 alebo mu pošlem nejakú sms alebo fotky a vtedy sa z práce vracia čerstvý a plný chuti 😀 😀

kacickah
24. sep 2011

boze moj ja neviem co to je..pozriem sa do slovnika a dam vediet.premna cudzie slovo 😉

rybulik
24. sep 2011

Nuž, téma asi nevyčerpateľná . Ja pracujem aj na nočné zmeny (teda 32hod v kuse!) a občas domov nechodím spať a po službe dospávam, do práce vstávam o 5:45hod. Manžel vstáva zvyčajne o 8:30 a pracuje doma často v podholí papúč aj do 1:30hod. Z tohto dôvodu sa my veľmi často v rovnakom čase v jednej posteli nestretneme ☹ Najkrajšie sú dovolenky, vtedy sa milujeme aj denne, po návrate domov nám to ešte taký týždeň vydrží a potom sa zas rozbijeme. Priemerne máme sex 4x do mesiaca. A aj teraz si ten posledný ani nepamätám 🙂 . Ale súhlsím, treba v tom ozaj pravidelnosť!

salma22
24. sep 2011

raz castejsie inokedy pomenej je to aj podla nalady a aky bol den a taaaak 😉 jeden tyzden je hojni a iny tyzden ani nevieme co to je 😀

luciferkax
24. sep 2011

Uf, to bieda 🙂
Len nechápem, ako sa dá milovať siedmy den po pôrode 😒 😒
My tak každýdruhý den, dakedy sa podarí aj každý 🙂

mirka007
29. sep 2011

My tak 1 az 2 x za tyzden.
Castejsie sa asi ani neda kedze manzel pracuje len nocne sluzby,pracuje 5 dni v tyzdni a to nocne,cize cez den spi a v noci je prec takze kedy?Len tie 2 dni volna 😒

monika15
29. sep 2011

heheh u nas 1 za 3 mesiace hehhehehehehehehehe :D:D:D:D:D:

zuzkabeno
29. sep 2011

Myslím, že veľmi veľa párov rieši toto, raz sa chce jednému viac, raz druhému, veď ľudia sú rozdielni. Aj keď to nie je často, dôležité je aj či sa Vám to páči. Milovanie 1x do týždňa je pre mňa osobne krajšie ako každý deň, to sa mi potom zdá už taká rutina. Som rada, že tu napísal názor aj muž a chápem to, že muž je nastavený inak ako žena, mne by sa to zdalo jednoduchšie a bezpečnejšie urobiť si to sám pri nejakom erotickom filme, ja to aj mojmu manželovi hovorí, že mi to vobec nevadí a aby sa za to nehanbil, lebo on mi o tom nechce nič povedať a ani sa o tom so mnou rozprávať.