Ako často máte sex?
Som viac ako 3 roky vydata, mame niekolkomesacne dieta, vsetko je dobre, len sex. zivot pokrivkava. Manzel nema chut na sex. Za posledne 4 mesiace sme mali sex 2-krat. Ja by som chcela aj castejsie, ale on vacsinou po veceroch pracuje a/alebo je unaveny. Ako je to u vas?
s manželom mame rovnaký vzah ku sexu, mame ho radi🙂 ale nie za každú cenu...ale radi, tak nam to vychádza rôzne...niekedy každý den, niekedy každý druhý....stane sa že aj dva dni pauza...to si už robíme srandu že čo🙂....ale dá sa mi to porovnať s bývalím praiatelom...tam som sex chcela asi len ja...to bolo vkuse že som divná, nymfomanaka....až my došli nervi...boli sme spolu každý den...a sex len raz za 3 mesiace a ja som bola divná. Nuž čo každý sme iný, najlepšie ked sa stretnú ludia s rovnakým apetítom, alebo asoň s pochopením apetítu toho druhého. Momentálne som max šastná, chcelo to len nájst správneho partnera, a chut na sex ma neprešla ani cez tehotenstvo, po porode sme šli na vec po šestonedelí...manžel bol chápaví a trpezlivý tak sme prekonali aj uvodné trapasy🙂 z práce chodil stým...že pod ženuška ideme trénovať🙂
Pri dietati ktore sa napr tuto noc od 3 rana budilo kazdych 20 minut na prsnik o sexe nemoze byt ani rec...jedine zeby vystihol chvilu ze nekojim a este nespim po kojeni..inac nie je sanca.... 🙂 🙂 🙂 mozno ked prestane mala v noci buntosit dostanemem sa naspat do starych kolaji ako pred 2 porodom..urcite to ale nebude az take sexom nabite ako pred prvym tehotenstvom ..xixixi
po tolkych rokoch sa vlacenia spolu ja uz ani nemam chut na sex moj partner ho zaujima praca a to je vsetko aj teraz vyse mesiaca som nemala ziadni sex ....................a velmi mi chyba spriaznena dusa
vidim ze nie som sama...
2-3 x do týždňa, na začiatku to bolo každý deň, počas tehotenstva sme nemohli (rizikové tehotenstvá) bolo to strašné
v mojom pripade my sme spolu 12 rokov a asi prvych 5 sme sa sexu nevedeli nabazit a potom to uz islo dole vodou. Vacsinou to slo pri alkohole ale posledne 2 roky nic nebolo. Vobec ziadny zaujem z partnerkinej strany. Nie sme manzelia ale uz sme o tom rozpravali ale pravdupovediac nechcem ist do manzelsva kde uz nie je iskra. Na co sa budeme brat ked sex uz vobec nemame (moj nazor). Z mojej strany nie je problem mam casto chut na sex ale ona ide skor spat ako ja. Ked si pojdem lahnut v rovnaky cas tak ona aj tak zaspi za 5 min. Viem na 100% ze nikoho nema . Neviem ci vobec to ma cenu udrziavat taky vztah ale predsa sme splou 12 rokov a po takomto case povedat niekomu dovidenia nie je lahke. Okrem sexu nam to dobre klape skoro ako najlepsi kamararti.
my sme unaveni obaja,takze toho sexu je menej...tak raz za dva tyzdne v priemere...je ho malo,ale ak je tak je pekny a sme spokojni obaja,si myslim...vraj rokmi v manzelstve toho sexu ubuda,takze sa necuduj. a to ze nema chut...hm...aj moj je casto unaveny a tej chute je menej...
@belargo vieš čo, ja dám tvoju odpoveď prečítať manželovi, aby pochopil, aké pocity má človek, ktorý nie je v tejto oblasti dlhodobo uspokojený. Že sa občas zastavíš v salóne sa vôbec nečudujem, keby boli také miesta pre ženy, som tam raz týždenne. Že si pri sebauspokojení nepredstavuješ manželku je mi tiež úplne jasné 😉 A že chceš, aby bola aspoň trošku atraktívna je zdravé a normálne. Keď ku mne muž pristúpi v rozgajdaných trenkách s prevísajúcim pupkom a skôr ako stihnem niečo povedať si odgrgne /povie síce pardon, ale na čo mi je také ospravedlnenie keď ma už napína na zvracanie?/ tak aj keď horím po sexe ako sopka pred výbuchom, naňho chuť nemám 😒
@nordi a čo si čakala, že ti na to manžel povie? Drahá, je to presne tak, ako ten týpek píše, robím to aj ja? 😅
Nerobte si ilúzie, že váš partner sa zmieril s neuspokojivou frekvenciou milovania. Nezmieril, lebo s tým sa zmieriť nedá. A sebaukájanie ako náhrada aktu je ok v puberte nie v manželstve.
Mala som partnera s ktorym som bola ako 21ročna nešťastná so sexom raz za týždeň. Moj muž má iba o kúsok väčší apetít a aj to presne ako vy pripisujem unavne,popri dvoch malých deťoch. No najdeme si na seba pre toto potešenie vačinou každý druhý niekedy tretí den. Vyhovuje nám to a aj po 9rokoch nám to stále v sexe klape. No chcem povedat,ze tak ako my sme sa nasli..naozaj existuju chlapi,ktorý ten sex nepotrebuju tak casto a su to ženy,ktore trpia. Proste aj ked muzsky rod stvorila priroda pre jedno..aj tu sa niekedy vloudi chybycka.. a ked sa potom najdu partneri,ktorým vyhovuje sex raz za mesiac,ci dva.. tak fajn. Len je zle ak jeden z partnerov trpi.
my mame 3 deti takze u nas je to biedne,najmensi ma 8mesiacov a ten byva aj do 23 hore no a ked konecne zaspi odpadavame uz s manzelom od unavy .ale predtym to bolo tak 2x za tyzden.
😀 ze aka tema ...s mojim muzom sme tiez dooost velmi rozdielni ...ja skor uprednostnujem dusevnu pohodu a trochu sa vznasam nad zemou ..proste ma naplnaju ine priority na mojom muzovy aj na cloveku ako takom...ako telesne ...a moj muz pravy opak 😀 ...tak pre pokoj v rodine mu vobec neodporujem...aj ked z vlastnej iniciativy nikdy...skor ho musim brzdit..lebo on by aj 2x za den 😀 😀
Najlepsie muzsky pocit vyjadruje belargo. Ja mam sex so sebou asi 2x za tyzden. S manzelkou skoro kazdy mesiac. Nie je to z unavy, ale jednoduco nema chut. Ale tu nema uz 5 rokov. Vie sa aj pekne upravit, ale ked ide vonku s kamaratkami a nie koli mne. Neviem, ci bude tiez taka zdrzanliva o desat rokov, ked uz chut nebudem mat ja. Zenam vraj chut s vekom rastie. A nakoniec mozno ona budete mat sex vzdy, ked budete mat chut. Ci uz so mnou, alebo inym. Samozrejma, ze teraz som hnusny a urcite by to nespravila, ale zatial ma sex vtedy, ked chce. Aj ked je to raz za mesiac, lebo na to cakam. Od bordelu ma drzi uz len hypoteka, predsudky a myslienka na moje deti. Ale laka ma to. Neziadal som svoju manzelku o ruku, aby som si to nakoniec robil sam. A nebavi ma snazit sa zaspat v objati s pritazlivou zenou a natlakovanym penisom, lebo "nemam chut, chcem sa len mojkat". Takychto prebdenych noci mam uz dost. Nechodim von s kamaratmi, aby som sa neopil a nieco nevyviedol. A rozhovor s manzelkou vyriesi problem tak na jeden vecer. Stale castejsie mi chodi po rozume podvadzanie, rozvod a ake by to bolo, keby som bol zasa slobodny.
Myslim si, ze muzi su dost silny a dokazu byt verny dlho. A nedostatok sexu nas len nauci pretvarovat sa a skryvat svoje city. Priznat masturbaciu pocitujem ako slabost. Aj ked to robi asi kazdy, aj ked ma dost sexu. Moja manzelka asi ani netusi, ze si to musim robit vecer sam skor, ako si k nej lahnem. A nikdy by som sa jej s tym nepriznal. A rovnako by netusila, ze som si to uzil v bordeli. Takze drahe manzelky, ak na to nemate chut, tak si kupte antibakterialny lubrikacny gel a uspokojte manzela s tym, ze je to liecebna procedura pri ktorej si on moze narychlo uzit a nech nezdrziava. Tolko este vydrzite. Alebo mu to spravte rukou, pusou... sice moja manzelka si to neprecita, ale snad sa to k nej nejako dostane.
Tak toto robim teraz v praci. A to len preto, ze ma nebavi byt doma nervozny z toho, ze zasa budem nadrzany a nic. Tak trcim v praci do noci a doma tvrdim, aky som mal tazky den. A dalsie zamestnanie si asi zacnem hladat, ked deti budu vacsie a budu potrebovat kamaratov a peniaze a nie oca. Potom uz budem moct cestovat od rodiny. Nebudem musiet byt doma vecer s manzelkou, ktora na mna nema chut a budem mat vidinu kratkych sexualnych vztahov na sluzobnych cestach. Takto asi nejako skonci laska, ktora zacinala prechadzanim sa za rucicky, pusinkovanim a milovanim sa vsade, kde to islo.
@belargo a @asderer pisu pravdu zo svojho pohladu. no mne ako zene pri tom vsetkom, co som musela zvladnut po telesnej stranke ako matka, potom pripada spoluzitie muza a zeny nekompaktibilne - ak tam nie je ochota sa prisposobit. muz nebral ohlady na to, ze som tehu a niektore polohy proste uz nie... alebo ze som chora v horucke, vyzadoval si svoje, nemohol pockat. ja zase som potrebovala najprv citit blizkost, aby to pre mna bolo nieco pekne a prirodzene, iba tu naozajstnu blizkost na nejaky cas, potom by to islo a spokojnost by bola na oboch stranach, no ako pise asderer, muz nechcel pri mne lezat s "natlakovanym penisom". zaroven sa priznal, ze mysli pri sexe na ine zeny. ja som bola len vhodna podlozka, este to aj priznal s podrazdenym tonom "no samozrejme, a co si si myslela!" A pri jeho povahe by som mu nikdy neverila, ze ked bude mat prilezitost, tak ma nepodvedie. tak prosim muzov, ktori toto citaju, aby to pochopili aj z druhej strany. pre zenu to nie je mechanika. vycital mi nalady a hormony, ze si to bude znacit do kalendara... takze tak. ano, laska konci a ja uz neverim, ze ta laska bola skutocna a to pusinkovanie na zaciatku a tie jeho kecy bola celkom smiesna fraska. pritom ucta k zene 0 bodov 🙄
@mokion ahoj, u nas cca 2x mesacne, ale aj to mnohokrat so sebazaprenim, lebo sme z dietata unaveni, ze az.. ine je to asi u parov, ktorym maju kedy-tedy moznost postrazit decko ludia z rodiny. my sme vsak vystaveni a preto je toho sexu veeeeeeeeelmi malo 😉 😉
no ta moj manzel je kamionista ale sexik si ten 1tyzden co je domka uzijeme asi tolko ze v priemere na mesiac je to tak 5x.a to mame 2 deti a doternych svokrovcov 😀 ale za tie 4 tyzne co je prec sa mu snazim vynahradit a s velkou radostou a chutou to co nemal a on mne tiez.a co sa tyka chalanov co tu pisali plna podpora a porozumenie byt vo vasej kozi robim a citim presne to iste.a ak mozem iba tak podotknut ak mozem ze sex sice nieje najdolezitejsi ale je velmi velmi dolezity aby manzelstvo klapalo ako ma
sex.................. rýchlovka kým malý spí raz za mesiac niekedy 2x to je vše nejak sa to vytratilo... ked nebol malý sexovali sme kde sa dalo a kedy kolvek vraj si streba na t o nájsť čas... ale toho času a síl nejak niet
boze , baby to nemyslite vazne, sex patri k zivotu, musi byt 😉 . nerozumiem slovam ako : rychlovka ked deti spia, manzel je unaveny , ja som unavena, nemam cas alebo chut.
mne muz pracuje v nemecku tri tyzdne je tam , tri doma. sice abstinujeme skoro mesiac , ale potom ked pride si na seba najdeme cas aj dva krat za den 😀 . mam dve deti , byvame v jednoizbovom byte. rano kym deti spia mame kopec casu, na obed mame kopec casu, vecer tiez. ked sa deti hraju zamkneme sa v kupelke na pat minut. ak muz nejavi zaujem netreba minat na kadernika, sexi pradielko, fitko. staci urobit atmosferu vecer ked deti spia, vyliezt naha zo sprchy s flaskou vina, na chlapa zmurknut a on uz bude vediet co ma robit. rano ziadny chlap neodmietne sex 😀 . ja milujem sex a malo by to tak byt. mala som deti velmi rachlo za sebov, ale nikdy som sa nestazovala ze nemam cas, chut. a este viem jednu vec : moj drahy mi nikdy nebude neverny - lebo viem co chce a obcas ho prekvapim niecim strasne co ho neskutocne rajcuje ( sexom na zachode v restike , alebo ked ideme vecer s priatelmi von, alebo niekde kde stupa adrenalin 😀 . u kazdeho chlapa je to urcite nieco ine. mozno si myslite o mne ze som blazon , alebo zla matka, ale prave naopak som realista a za moje deti by som polozila zivot. tak baby sex je super vec skuste to 🙂
možno trochu odveci, ale v tehu môžem sexom babetku ubližiť???
U nás to zo sexom bola bieda a to kôli mne nemala som vôbec chuť aj ked svojho manžela neskutočne milujem. Pred pár rokmi som sekla s antikoncepciu veď aj tak nám je na nič ked sexujeme raz za mesiac a čuduj sa svete môj apetít sa obrátil o 180 sutpnou. Teraz máme sex aj 5x d týždna a to sme manželia 11 krásnych rokov. Viem o viacerých ženách na ktoré takto pôsobí antikoncepcia. No keď nemá chuť muž tak to mi je fakt divné. Mám pocit že muži majú chuť stále 🙂
Tak sexik mame každý druhy den 🙂 a niekedy každý den. 🙂
Záleží ako mame chut 🙂 ,ja som závislá od sexiku a aj ked som bola tehu 🙂
Ako som tehu, tak ani neviem čo je sex :D predtým tak dvakrát denne, teraz dvakrát do mesiaca :D Ďakujem Bohom za chápavosť môjho muža :D
U nas je to podobne,ked si nevypytam ja,tak nie je 😀 ale zase niekedy ma mily prekvapi,no len keby to bolo castejsie,uff a uhanat muza do nekonecna sa mi tiez nechce 😝
mi asi tak každy druhy den ak nie tak každy tretí,mala som velke chute aj počas tehu,,síce ma mala velmi vyčerpáva ale da sa to zosuladit ak to tak možem napísat aj ked v poslednej dobe je v noci hore asi 4x takže tej chute a energie je menej,moj mm pracuje dlho a vyčerpavajuce ale na sex ma vždy chut a energie ako keby ho to dobíjalo 😀
my sme spolu už 10 rokov s toho 7 rokov manželia a sex je vždy keď máme čas, stačí keď sa na seba kukneme a vieme že čo bude nasledovať 😀
@pipok urcite nie, nemusis sa bat, sexuj kolko sa ti ziada.
Na sexe si davame zalezat. V tomto sme s manzelom uplne na jednej lodi. Vzdy sme boli aj vzdy budeme.
Milostny zivot v manzelstve prinasa ten pocit spolupatricnosti, blizkosti aj spomienky na horuce chvile v zaciatkoch blazniveho zalubenia.
Je normalne ze vztah prechadza fazami. Je potreba kompromisov - nechat sa nakopnut ale zas aj citlivost z tej druhej strany v momentoch pre zenu tazsich - tehotenstvo, stavy tesne po porode, obdobia ked su deti malicke a vstavaju tristokrat za noc.
Ale je to vsetko v hlave. Ze mame tri deti, no a co? Rychlovka v ranajsej sprche je rovnako super ako neznosti hlbokej noci.
Vynaliezavost a experimenty su korenim erotiky 😎
Ahojteeeeee tak pripaajam sa 🙂 zbožnujem milovanie s mojim manželom, zbožnovala som ho pred tým a teraz v 9.mesiaci som ho , samozrejme, milovat neprestala 😀 , milujeme sa tak často ako sa dá, nieje to už teraz pohodlie ako predtým ale ja v tom nevidím rychlovku, je to spojenie medzi nami, sme jedno telo a duša, spoznávame sa aj inak ako rozhovormi.. 🙂 snažím sa byt prenho stále atraktívnou, nezmenit sa, ano budem matka ale som prvorade žena a tak by to mala brat každá jedna z nás 🙂 ako manželov nás to spája, obohacuje nás to a dúfam že po pôrode sa do tohto nášho milostného kolobehu dostaneme v pohode 🙂
..baramborka,kokso,ty si lepšia ako Vasilková... 😀 len škoda,že po dvoch knihách ma zunovala.. 😀

no tak u nas uz tiez pomaly tri mesiace a nic ,jedsnoducho to mojej polovicke daako netreba , je to zle