icon

Ako často máte sex?

mokion
26. nov 2010

Som viac ako 3 roky vydata, mame niekolkomesacne dieta, vsetko je dobre, len sex. zivot pokrivkava. Manzel nema chut na sex. Za posledne 4 mesiace sme mali sex 2-krat. Ja by som chcela aj castejsie, ale on vacsinou po veceroch pracuje a/alebo je unaveny. Ako je to u vas?

landsmanka
15. aug 2016

@jan84 veď ale čo máš byť vysmiaty, tváriť sa šťastne a spokojne, keď nedostávaš všetko čo potrebuješ k "normálnemu" fungovaniu? veď to je na nič.. každý to v živote potrebujeme.

anjika42
18. aug 2016

No vidíš. Môj by chcel možno aj denne, ale naše chlapča nám to dovolí tak raz za desať dní - už som mu aj povedala, že keď si nájde frajerku, ja ho takisto budem vyrušovať. 😒

sardinka335
18. aug 2016

Pre pána krála....a potom chcu zeny verných mužov, ale spavat s nimi nechcu...a ze ,,mam dieta,, a??? Az jedno dieta dnešnú modernu zenu, ktora ma automatizovanu domacnost tak zmorí, ze chudatenko nevladze, cely den prala na potoku, hydine usýpala, kravy dojila, na ohen prikladala, na poli robila ...kazdy to ma take ake si to urobi. Všetko ostatne je vyhovorka.

barcelona94901
18. aug 2016

@sardinka335 moja reč ,ja sa ozaj tým chlapom kolkokrat ani nečudujem

barcelona94901
18. aug 2016

@anjika42 mam dve deti a čas každý deň ,kto chce,spôsob si nájde

libawet
18. aug 2016

@jan84 žena má chuť, keď chce dieťa, potom tá chuť u nej ( aj vekom ) rapídne klesá. Muž je od prírody nastavený ako " rozsievač semena", a teda logicky to chce stále. A teraz si predstavte, že aj tá žena by bola ako ten muž - vždy a všade, ako by sme tu dopadli? Príroda, čo robí, robí dobre.
( a ešte niečo : manželstvo nie je pre muža prirodzená vec z hľadiska tej prírody 🙂 )

sardinka335
18. aug 2016

@libawet tak ak by bol sex a milovanie pre mna len a len o chuti, tak to mam chut tak raz do mesiaca 😀 😀 😀 no to by sme dopadli. Nenadarmo sa tomu hovorí ,,manzelska povinnost,, 😀 😀 😀 Moje heslo je ,,chut neni, ale pride,, tak prečo si to neužiť ked sa da? Nehovorim za kazdu cenu a bez ohladu na partnera a jeho momentalny stav. Ale ak je muz nezny, pozorny a robi všetko mozné aby sa to partnerke pačilo tak na ziadnu špecialnu chut netreba čakať, potom to ide samo. Ale x zien ma furt nejake mindraky čím znechucuju chlapov a aj seba ...radšej uvolnena a pohodova zena typu krv a mlieko - nehovorim megera ako znechutena a neochotna ,,kočka,, ktora rieši kazdy gram tuku, vyzor brucha, stehien a ,,okúňa,, sa.

jan84
18. aug 2016

@martinabreza nakopat do rozkroku aby vedel na co to maaaa

libawet
18. aug 2016

@sardinka335 písala som vo všeobecnosti a ako určité vysvetlenie z hľadiska prírody, prečo sa tak deje u muža a prečo u ženy....to, že každý pár, a žena, muž, konkrétny jedinec to má inak, neriešim.

jan84
18. aug 2016

@tepka to je maaaalo raz za tyzden 🙂

jan84
18. aug 2016

@landsmanka ved to to... proste ked to nemam som nervozny a nic ma nebavy. Cely den je na nic...kto to nezaziva... nevie o com hovirim. Ja za to nemozem ze mi to chyba.

jan84
18. aug 2016

@sardinka335 presneeeeeeee tak ako si to napisala!!!! A vecer sa neda lebo je unavena.... na milovanie si clovek musi vyhradit cas...to ide samo ked dvaja chcuu

jan84
18. aug 2016

@libawet ok beriem ale ako to mam ja potlacit ked mam chut na svoju zenu??? A mam toho plnu hlavu!!!

martinabreza
18. aug 2016

@jan84 dobrý nápad keď ma nasere vyskúšam.

janulka1802
18. aug 2016

@jan84 Uff... Máš to sakra ťažké. Ja by som zúrila, keby ma manžel pomiloval 1x do mesiaca. Do času možno pomôže "urob si sám", ale do budúcna to nevidím ružovo, ak manželka neplánuje zmeniť frekvenciu. Keď rozhovor s manželkou nepomáha, tak potom by som šla aj za nejakým odborníkom, možno prv psychológ alebo sexuológ. Hoci aj sám by si šiel, nemáš čo stratiť. Toto je trápenie. Však milovanie v manželstve je tou krajšou časťou popri starostiach, povinnostiach. Tak ma napadlo, že či predtým manželku bavil sex, či si to užívala, mala orgazmus. Ak nie, tak to by som sa nečudovala, že jej to nechýba.

elenka.k
18. aug 2016

@janulka1802 juj ako si tú vetu pekne napísala!!

elenka.k
18. aug 2016

@janulka1802 tretiu odspodu 😉

janulka1802
18. aug 2016

@elenka.k Ďakujem. A vari není to tak?

tepka
18. aug 2016

@jan84 no veru je

jan84
19. aug 2016

@janulka1802 vcera mi manzelka povedala prvy krat !!! Nehnevaj sa ale ja nemam chut na sex....mna to ani nenapadne ani mi to nechyba... ufff a čo čul ?

jan84
19. aug 2016

@tepka uvidime ako to pojde dalej....

jan84
19. aug 2016

@janulka1802 sa slnime a myslel som, ze bude kopec vasneee ale..... ☹

jan84
19. aug 2016
barcelona94901
19. aug 2016

@jan84 a to si sa jej ani neopýtal,ze prečo ,v čom je problém?

janulka1802
19. aug 2016

ako píše aj barcelona94901 treba nájsť príčinu nechuti, či je to zdravotný problém, psychický, či len únava. A tiež ma napadlo, či inak máte dobrý vzťah medzi sebou, i keď to si neviem akosi predstaviť v danej situácii.

simca06022011
19. aug 2016

No moja, ries to s nim... u nas to bolo raz do mesiaca, neriesila som aj ked som nadavala a teraz nic :D takze tak... a casu mame habadej kolko chceme... ani jeden nie je nikde fixovany.

0silvia0
19. aug 2016

@sardinka335 tak ja neviem, ja nie som ani krv a mlieko, mám 42 rokov, manžel 53 a chuti toľko, koľko som doteraz ešte nemala, my máme momentálne doma sexuálne harašenie, takže si to užívame... ale aj ja som mala také obdobia, že sa mi nechcelo keď boli deti malé... momentálne sú seti veľké a chuť sa vrátila s oveľa väčšou intenzitou ako to bolo ešte pred svadbou v čase chodenia...
@jan84 skús jej navrhnúť nejaké prírodné tabletky na podporu chuti, teda ak je ochotná to riešiť...

lukamka
19. aug 2016

@jan84 a ako vyzera vztah okrem toho sexu? rozpravate sa, myslim okrem tem o vasom dietati a beznych organizacnych veci? pisete si, ked ste od seba, pusa na dobru noc, hovorite si, ze sa mate radi? alebo su vsetky neznosti smerovane fakt uz len na vase babo?

sardinka335
19. aug 2016

@0silvia0 wau!!! super...

0silvia0
19. aug 2016

@sardinka335 pravdu povediac, s týmto som ani nepočítala, myslela som, že sexuálny život ide rokmi dolu vodou a ono je to naopak 😀