Ako nájsť radosť a naplnenie po materskej?
Ženy, mam posledny rok materskej a veľa otázok sa mi v hlave vynára. Chcem otvoriť diskusiu, ako to máte vy. Materska bola pre mna nieco, na co som sa velmi dlho tesila. Mat vlastnu rodinu, starat sa o deti. A mozno trosku zmenit svoj zivot, vedela som, ze sa zmenim ja a preskladaju sa mi priority. Materska je dlhe obdobie. Teraz mam posledny rok materskej. Chcem sa vratit do prace, ktoru nemam rada, ale je celkom dobre financne platena. A situacia je taka, ze zivot ako taky je financne nakladny. Na vyber nemam, mam zodpovednost za deti a rodinu. A pytam sa, vas zien, ktore uz mate po materskej. Aky je zivot po materskej? V com sa da najst radost? Mne pride, ze to bude len opraci od 9 do 5 ktora ma nebavi potom kruzky, ucenie sa a detmi a spat. A takto zivot prejde a z dodochodku. A mozno az potom to zacne byt znova zaujimave. Ake su milniky v zivote cloveka po materskej? Aky je rodinny zivot potom? Vie byyt naplneny? 🙂 Diskutujme prosim s respektom a mierom Dakkujem

Moje deti na kruzok nechcu chodit. Cize travime spolu cele poobedia. Spat chodia 21:30 az 22:00 takze mame casi na seba dost. Plus vikendy