icon

Ako presvedčiť partnera, ktorý nechce dieťa?

23. jan 2024

Ahojte
Ste tu skusene zeny aj starsie ako ja poradte ako ste presvedcili muzov ktori uz nechceli deti. Mne partner hovoril, ze sa budeme o dietati bavit ked budeme spolu dlhsie. teraz cez vikend mi povedal, ze dieta uz on nechce a dieta so mnou nebude. On je starsi odo mna ma 2 dcery z manzelstva. Ja deti nemam tykaju mi biologicke hodiny. Chcem uz dieta. Velmi ma zobralo, ze ma tak skaredo podlo oklamal. Nechce sa uz o tom ani rozpravat. Nie a hotovo. Moja mama sa mu snazila dohovorit skaredo na nu nakrical nech sa do toho nestara. Tak ona sa moze starat ved som jej dcera a trapi ju, ze sa trapim. A ona chce uz vnucatko. Neda sa s nim hovorit na tuto temu vobec. Keby ste radili, ze nejako ho oklamat tak neda sa. Milujeme sa vzdy len s kondomom a aj tak vzdy vytiahne. Velmi si dava pozor a vzdy si daval. Plakala som a prosila ho a on nechce. Velmi ma to boli, ze svojej manzelke deti urobil a mne nechce ani jedno. Myslim aj moja mama si mysli, ze to jeho starsia dcera ho presvedcila ona ho velmi ovplyvnuje ona je taka svina, ze ona mu to urcite povedala. Poradte mi som v koncoch.milujem ho je super otec chcem aj ja s nim dieta. Mam 33 rokov uz.

autor
23. jan 2024

@natalia2007 dakujem vam nemala som sem pisat chcela som radu nie take vysmesky prwto ze niekoho milujem. On je dobry chlap nehadame sa iny chlapi zene nadavaju ignoruju on je dobry mily pozorny nechcem sa s nim rozist len by som chcela uz dietatko

januska12323
23. jan 2024

Čo na ňom miluješ? Starý cap, nevie sa za teba postaviť, dcéra s ním cvičí a ty radšej zdrhas z domu. A s takým chceš dieťa? Užiť si môžeš aj s chlapom bez záväzkov a možno aj to dieťa príde, nie si najstaršia.

loliki
23. jan 2024

Mne z toho vychádza, že dieťa budeš musieť mať s iným. Takže... prepočítavanie a zmeniť smer jazdy. Na svete je predsa toľko plodných mužov.

lia2022
23. jan 2024

Na rovinu by som mu povedala že chceš dieťa a keď nie , odchádzaš a viac nebudeš strácať čas. Uvidíš ako sa k tomu postaví, bud budeš šťastím bez seba s vytúženým bábätkom alebo mu bude jedno že odídeš a aspoň si uvedomíš že za to nestal a nemiloval ťa. Začneš odznova a možno spoznáš niekoho kto ťa bude mať ozaj rad a založite si rodinu. Inak to nevidím. Veľa šťastia prajem ❤.

slavomira236
23. jan 2024

Uz citam 3ti prispevok za par dni s velkym vekovym rozdielom..a chlap dieta mechce. To si zas ty??

zmrzlinka2021
23. jan 2024

Autorka, daj sa oplodniť zo spermobanky. Keď je taký dobrý chlap, ako píšeš, postará sa o teba, neopustí ťa.

marianarem
23. jan 2024

Aj ja to vidim tak, ze ho uz nepresvedcis, uz sa mu do dietata jednoducho nechce a chce mat uz klud. Ono aj ked zena niekedy chlapa s velkym usilim presvedci, tak to velmi casto nedopada dobre. Ti dotlaceni chlapi vacsinou ktovieaki otcovia nebyvaju. Maju problem sa do toho vlozit, utekaju z domu alebo sa zasivaju, nemaju na dieta nervy a energiu, velmi nepomozu. Viem, ze sa ti na zaklade vztahu k dceram moze zdat, ze by bol super otec, ale vobec by to tak uz nemuselo byt, mohla by si byt velmi sklamana.

medda_beda
23. jan 2024

Máš 33 a strácaš čas s niekým kto s tebou rodinu mať nechce.
Snáď ti to dopne aj samej čo máš robiť.

kris_tin257
23. jan 2024

Tak keď ty ho tak strašne miluješ a je najúžasnejší na svete tak sa musíš zmieriť s tým že ty dieťa nikdy mať nebudeš 🤷 alebo si zložiť ružové okuliare trochu sa dať dokopy a nájsť si vhodnejšieho partnera

nikpa
23. jan 2024

Máš na výber. Dieťa alebo muž. Možno teraz ho miluješ ale za pár rokov keď ti zostane na krku stary dedo a ty nakoniec zostaneš sama, si povieš, že mala som sa vtedy rozhodnúť inak.... No a neviem ci je taky úžasný lebo okrem toho, že je klamár je ešte aj sebec. Zloz si už tie ružové okuliare. Zrejme on teba až tak nelubi ako ty jeho. A nie, jeho dcéra za to nemôže, to on sa rozhodol už nemať deti. Prstan ho ospravedlňovat a hádzať to na jeho dcéru.

stanislavicenka
23. jan 2024

Autorka, skutocne? Oklamat ho? Naco by ti to bolo? Co by zazracne zmenil nazor? Rychlo posli ten ruzovy oblak prec. A ze mama ma pravo do toho kecat? No nema, ani mu dohovarat, to kde sme
Tebe poradim, zbav sa ho, zial, inak to asi nepojde, skor ako na neho usijes budu a nejako otehotnies so sladkou predstavou, ze sa pri informacii o tehotenstve roztopi ako kocka cukru. Ved mas 33 rokov, a rozmyslas ako nastrocna, co si chce udrzat pekneho chalana.
Mrzi ma to, oklamal ta

nairia
23. jan 2024

@autorka nezavidim ti situaciu, si zalubena az po usi a nevidis realitu. prisla si si po rady od skusenejsich a starsich... tie ti radia rozchod, pretoze zo svojej pozicie skusenejsich a starsich vidia a vedia, ze ina cesta pre teba ako mat vytuzene babatko, nie je. tvoj partner moze byt skvely otec, ale je z jeho strany pochopitelne, ze dalsie deti uz neplanuje. smutne je, ze ti dal nadej a ty si sa toho chytila jak osa na lep a nevies spracovat to, ze realita je ina a okolnosti sa vyvinuli inak, ako si si ty vysnivala.
smutne je aj to, ze mas zle skusenosti z predchadzajucich vztahov a teda jedine, co ti staci u chlapa je, ze sa k tebe "pekne sprava". mala by si vyhladat pomoc odbornika, nech ta nasmeruje cestou sebalasky a nauci ta vazit si samu seba, lebo to je zjavne u teba obrovsky problem, preto tie zle skusenosti vo vztahoch.
mozno ti to otvori oci a zistis, ze aktualny vztah nie je ani zdaleka to, co od zivota cakas.
my nezainteresovani to vidime, ty to vies tiez, len si to este nevies priznat.

cherrystone
23. jan 2024

podla mna si zamilovana akurat tak do nejakej predstavy o vasom vztahu. vsak si to zhrnme. on akoze nepodviedol svoju zenu lebo oralny sex nie je nevera, a vlastne je to jedno lebo je to minulost. sprava sa k tebe pekne, ale na vikend s dcerami ta posle prec, a miesto diplomatickeho jednania hodne dospeleho muza v neprijmnomn rozhovore s tvojou mamou na temu dietata, ktore nechce zhuci tvoju mamku. nechce si ta zobrat, tiez nevadi lebo ty si stastna bez manzelstva. a dieta tiez nechce a nebol k tebe v tomto uprimny, ale tiez nevadi lebo on je super otec a vlastne, za to, ze to dieta nechce moze niekto iny, a to jeho dcera harpia a svina v jednom. rozchadzate sa v nazore na asi najdolezitejsi aspekt vo vztahu, ale ty sa s nim nerozides lebo ho milujes. a vlastne na cokolvek negativne na nom, co sama napises si hned najdes nejaku obhajobu, aj ked iracionalnu. no mne je z tohto celkom jasne, co sa stalo... zamilovanie sa zmenilo na zatemnenie.

domi2425
23. jan 2024

@natalia2007 nikto nemusi byt lekar, ty keby si nebola rovnako naivna ako autorka tak ju neobhajujes.. pretoze nechat zo seba robit rohozku ozaj psychicky zdravy clovek nedokaze, jedna vec je byt zamilovany a druha vec je obsesia (ak nevies co to znamena tak si vygoogli) lebo toto co tu autorka opisuje uz davno zamilovanost nie je

autorka ty sama si presvedcena o tom ze oral nie je nevera alebo ti to narozpraval on ? z toho co pises posobis velmi zufalo a tak, ze sa da tebou lahko manipulovat, lipnes na svojej mame a mama nevie odhadnut kedy otvorit usta a kedy byt ticho, to ze ty sa trapis a ju to trapi tiez je uplne irelevantne, lebo ona v tom vztahu nefiguruje

vies ja sa ani necudujem ze ta tie dcery nemaju rady, lebo napisat ze si im chcela byt druhou mamou je totalne z cesty a asi kazdy kto musel vyrastat s partnerom svojho rodica (napriklad ja) by mal automaticky voci tebe averziu

a.. pokial dieta nechce, tak dieta nebude.. ako ti tu uz pisali tak bud sa s tym zmieris alebo odides, nemas inu moznost, neexistuje ziaden trik alebo rada, ty keby nechces dieta a niekto ta do toho nuti tak by si bola s tym clovekom stastna ? chces recept na nejaky carovny gumidzus aby dieta zrazu chcel alebo aku radu ocakavas ? jednoducho sa musis zmierit s tym ze ine riesenie neexistuje a nemozes dospeleho cloveka dotlacit do niecoho tak zasadneho ako je rozhodnutie mat dieta

leniel
23. jan 2024

tu nie je riesenie, toto je koniec vasho vztahu. aj keby si sa s tym zmierila, zozerie ta to zvnutra, ak po dietati tuzis... znici ta to. A zacnes ho kvoli tomu skor ci neskor nenavidiet. On ked raz nechce, tak nechce. Ja by som si zachovala svoju hrdost a odisla...

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
vikiki29
23. jan 2024

Ak ťa tá dcera už teraz nenávidí, počkaj ešte na to peklo keď nedajbože otehotnieš. Čo budeš mať z takeho života? Budeš sa denno denne pozerať na svoje dieťa, ktoré jeho vlastný otec nechcel, jeho najmilovanejšia dcérenka sa vám bude srať do života, zahlcovať ho výčitkami a ty namiesto dobrého manžela budeš mat doma jedného nešťastného a frustrovaného chlapa, čo sa nebude vedieť rozhodnúť na ktorú stranu sa postaviť? Resp. sa postaví na stranu svojej dcéry a ty budeš navždy na druhej koľaji. To znie ako super šťastný život….

zobaka
23. jan 2024

@sheila121 mňa dostala veta, že môžeme skúsiť bábätko 🙈

konikkon
24. jan 2024

Chápem ho úplne, aj ja mám 2 deti a už by som nechcela žiadne ďalšie. Ak to tebe nevyhovuje, jediná cesta je rozchod a nájsť si partnera, ktorý deti chce. Ideálne partnera bez záväzkov.

Tiež by ma porazilo, ak by mi nádejná ( skôr nenadejna) svokra dohovarala, kedy a či ja mám mať deti.

A inak, plakať a prosiť chlapa, nech mi urobí dieťa. Kks, veď ty si sama seba vôbec nevážis.

nelca0510
24. jan 2024

Dievčatá,majú pekný vzťah podľa autorky,len jednoducho on nechce dieťa a vy stále píšete,že je jeho matrac,má ju len na sex a podobne. To vážne,keď majú dvaja ľudia vzťah a nie sú zosobášení,tak je žena len matrac?

shilou
24. jan 2024

@mane01 to isté si myslím

tiezjedna
24. jan 2024

Neviem, čo tu chceš riešiť... Proste ho pošli do obehu a nájdi si chlapa, pred ktorým sa nebudeš musieť ponižovať až tak veľmi, aby do toho tvoja mama zasahovala...

tiezjedna
24. jan 2024

@nelca0510 nie je matrac pretože nie sú svoji, ale preto, že keby nebola len matracou, chlap by sa k nej choval inak a rešpektoval by aj jej názor, prianie... Jednostranne a bez debaty rozhodnúť, že decko nebude, to dokáže len človek, ktorému je ten druhý putna.

anna777115
24. jan 2024

@nelca0510 Nie, preto, že sú nezosobašeny, ale preto, že si ju nevie zastať a obhájiť, ako svoju partnerku. Partneri by mali za sebou stáť a dokázať sa podržať a podporiť v každej životnej situácii. On, ako jej partner má predsa povedať dospelej dcére, že autorka je jeho partnerka a má sa k nej správať slušne a úctivo. Na druhej strane, to že nechce dieťa, keď na začiatku vzťahu s ním súhlasil je tiež zrada, lebo autorka s ním, zbytočne strácala čas. Mamu, by som do takýchto partnerských problémov vôbec nezasahovala. Môžete sa o Tom porozprávať ako mama s dcérou, ale určite, nemá právo zasahovať do života cudziemu chlapovi. Suma sumárum, za všetko môže partner autorky, lebo sa k tomu stavia alibisticky a zlý sú všetci okolo neho, len nie on. Ako partner pre život, úplne nevyhovujúci....

ibatanecnica
24. jan 2024

autorka - ale áno, presvedčí, ak muž má toho plné zuby tak prikývne ale ptoom to tak aj vyzerá. NIkdy by som druhého do toho nenútila. mne by sa to tiež nepáčilo, keby to bolo opačne. Ak dieťa nechce - OK, buď sa s tým zmieriš ty alebo si nájdeš niekoho kto to dieťa bude chcieť. Predstav si, že by to bolo opačne. Bolo by ti to príjemné? Zo začiatku ho mohol ešte chcieť. Ale okolnosti sa mohli zmeniť. Tiež sme chceli dve deti, nakoniec máme jedno. Nebudem písať dôvody, človek jednoducho názor zmení. A v48 rokoch, ani sa mu nečudujem. mInule to bol podobný príspevok. Ja mám 49 a na malé dieťa by ma nikto nepresvedčil ani keby čo bolo. Nie a nie.

klaridka
24. jan 2024

Prosím ťa, skús nájsť svoju dôstojnosť, niekde v kútiku ju máš určite zahrabanú... ak sa Ti to podarí, pochopíš, že máš na viac, ako skákať podľa pokynov, ktoré Ti "pán v rokoch " zavelí.... A ak môžeš, vetu "aj moja mama si to myslí/ alebo povedala" vylúč zo svojho slovníka. Máš 33, snáď aj vlastný rozum- nie mamin, tak sa ním riaď...

tinaaa84
24. jan 2024

A naco ho chces presviedcat?Myslis,ze to je ta prava cesta?Ved ti povedal ze dieta nechce.Budes radsej ked na tvoje naliehanie na to pristupi a potom ti bude pri najblizsej prilezitosti vycitat ze to decko si chcela ty a nie on.Mam vo svojom okolo xy takychto parov kde sa bud snazili vztah zachranit dietatom alebo baba ukecala chlapa na dieta aj ked vedela ze on nechce a jediny kto teraz trpi kvoli tymto rozhodnutiam su deti.Si mlada,este vzdy mas cas si najst partnera ktory dieta bude chciet prave s tebou a bude rad ze budes matkou jeho deti.Treba sa zamysliet ci ten partner s ktorym si,je ten pravy,pretoze vo vztahu sa robia kompromisy ale on evidentne na teba neprihliada vobec.

athena27
24. jan 2024

@autorka odpoveď na tvoju otázku: áno isto sa to deje, že ženy presviedčajú svojich partnerov na dieťa. Ale isto záleží aj na okolnostiach či dieťa partner nechce teraz, alebo vôbec. A na druhej strane, nebavíme sa tu o domácom zvierati alebo dovolenke.. Je to dieťa, plod lásky a nie egoisticky vydupaná hračka.

fineta
24. jan 2024

Asi sa už ani ani zenit nechce, ze? Výsostné právo na sobáš mala len jeho žena a matka ich detí, mi z toho vychádza. Si zrejme len takou náplasťou, aby nebol bez baby. Stupila si týmto vzťahom úplne vedľa, to je asi tak všetko...

kulumulu123
24. jan 2024

Tak mas na vyber bud ho milujes a akceptujes jeho rozhodnutie nemat dalsie deti alebo si nahovaras ze ho milujes a hladas sposob ako ho do zoho natlacit... Vynutene dieta ale asi nebide dobra volba.
Osobne by toto bol u mna dovod na rozchod