Ako riešite väčšie nákupy, keď je dieťa ešte malé na nosenie v nosiči?
Mamičky ako riešite väčšie nákupy, keď ste na ne sama a dieťa je ešte malé na nosenie v nosiči?
Vajco na nakupny vozik a ides
Objednam domov
dnes su mamičky veľmi rozmaznané, pri prvom dietati sme ani auto nemali, autobus, kočik a ideš
Normalne vo vajicku do velkeho vozika, vcera som tak oplieskala 100 eur v lidli ani neviem ako...
veci som davala do kocika plus do tasky .. pri pokladni povyberala... nemam auto takze nakup stejnak len tak velky aby sa vmestil do kociara a na rucky ,..obcas som sa zvrtla 2x-aj tak bolo treba vyvetrat malu tak som to mala jednym vrzom
Normalne som chodila s nim. Vajicko do kosika alebo tovar do kocika dole. Horsie to bolo neskor, ked začne vyliezat zo vsadial a vrieska. 😃
Auto, vajce, nakup do auta, vylozis ked pride chlap. Kočík, nakup do spodného kosa a domov. Ten kos udrží hodne, tam ti vojde aj velky nakup a este som mala sieťku na kociku.
Vo vajicku, v kociku byt nechcel. Ale zoznam som si napisala už doma, aby som nezabudla na nič.
A ked kocikom, ak fakt velky nakup mas a nezmesti sa do spodneho kosika, tak si daj ruksak, batoh, bude sa ti to lepsie niest ako v taske. Ja na mensie nakupy chodim s kocikom, na velky autom do mesta, u nas mame len jednotu... a vynosim si nakup, kym mala spi vo vajicku v aute, vzdy ju to uspi.
Mala som kocik, kde sa mi zmestil cely velky nakup vratane plienok.
Ak si myslis, ze by ti vyhovovalo nakupovanie s dietatom v nosici, tak tak nakupuj. Je kopec nosicov od narodenia a ked mas babatko, co je este pod 3,5kg, tak elasticku satku.
Ja už niekoľko rokov len objednávam.
Sú ja nosiče vhodné od narodenia.
mali sme taký kočík - kupoval manžel, kde sa toho popchalo strááášne veľa...
Ešte teraz sa smejeme že koľko kg dokázal odviesť...
Jedna nevýhoda - manž. kúpil modrý kočík pre dievča...😨 skoro som odpadla.
Kolko ma dieta? Normalne s kocikom musis... Ja milujem nakupy s 2 detmi, 2 a 4 roky - plus kocik k tomu... to je ina sranda... muz casto ide nakupovat sam, no ale niekedy to inak nejde 😄
a problém je v čom?
Nosiť sa môže od 3.5 kg. Kým dieťa priberie, pošli manžela 🤣🤣🤣
Nakupoval som ja. Ked som nemohol, dieta v kociku a manzelka dala nakup pod kocik. Tam sa toho vela zmesti. A dieta si aspon postupne zvyka na civilizaciu.
Vo vajicku a autom , ak len maly nakup tak pesi a nakup dam do kosika na kociku .
Ako kedy, ked som sla s kocarom vsetko som nahadzala tam, ked sa islo autom tak som dala vajco do velkeho kosika a nakupovala. Syna som nikdy nenosila. To naozaj uz aj na toto clovek potrebuje radu?
@nerya a ja este aj psa pod kocarom niekedy 😂
Najjednoduchie je dat do vajicka. Ale ani s nosicom si velmi nepomozes. Na niektore veci nedotiahnes skrz nosic. Nemozes uplne blizko k regalu lebo dieta pred tebou. V lepsom pripade bokom. A ak je nieco hore, tak bez sance. Radsej sa pri nakupoch orientuj na kocik.
Čo znamená malé na nosenie v nosiči? Satkovat sa dá aj v pôrodnici.
Malý ma rok, jasne ze už sedí v športovom.. Do obchodu idem jedine s ruksakom na chrbáte, a tovar v obchode hádžem do veľkej tašky ktorú mam zavesenu na ľavom lakti. Bežné chodím ze ruksak plný, kociarova taška plná, ďalšia taška na lakti plná, a keď je v lidli akciový Hajzliak, tak ten na hlave 🤣😭😭😭
@aaadkaaa v terajsej dobe,za tych 100e ani velky nakup neurobis. Ja dnes len pecivo,syr a zelenina a 20e prec. Hrozne
Inak,ja som tiez chodila vsade peso s kocikom a ovesana 🙈
Veď teraz sú už aj košíky špeciálne také kde dáš hore vajce a môžeš napratat plný kôš

Nemáš ani žiadnu kamaratku, ktorá by ti nakúpila alebo postrážila dieťa, kým si odbehneš? Rodina? Ak naozaj nikto, iba mi napadlo poprosiť susedov, keď pôjdu na nákup tak sa s nimi dohodni či ti nemôžu nakúpiť tiež. A keď nie tak jedine ísť na menší nákup veci, ktoré zvládneš aj odniesť.