Ako sa nezblázniť sama na na rodičovskej?
Pred dvoma dňami som si myslela, že som zadaná a dnes som zrazu sama a bez chlapa. Zažili ste to? Keď si myslíte, že ste spoznali super chlapa, všetko je fajn, je vám dobre, tešíte sa na neho a zrazu sa neozve, neodpíše? Tak to je koniec bez príčiny, bez vysvetlenia. Ako blesk z jasného neba. Môžem si len domýšľať.
Som sama s deťmi a myslela som si, že som po dlhšom čase našla niekoho s kým budem tráviť večery, voľný čas a má rád/akceptuje moje deti, budeme chodiť spolu a nebudem na všetko sama. Verila som mu. Bolo fajn, že namiesto háčkovania, alebo čítania knihy, alebo bezduchého pozerania sociálnych sietí som sa mala s kým porozprávať, objať, pozrieť film. A zrazu som zase sama.
V pohode, prežijem to. Snáď. Ale čo mám tie večery robiť? Ja si nechcem hľadať náplaste v podobe chlapov, ale chýba mi s niekým byť. Mám aj nejaký sociálny kontakt samozrejme, nie som priviazaná doma, ale to je málo, dá sa povedať, že nič. Mám pocit, že sa už zbláznim, skočím z mosta, alebo si vythám vlasy. Mám veľa záujmov, ale málo čo sa dá pri deťoch realizovať. Von nemôžem len tak ísť. Ešte rok budem na RD, ja neviem ako ďalej. Cítim sa úplne frustrovaná a vyhorená
Objednala som sa zo zúfalstva ku psychologičke, dala som si už druhý deň víno. Cítim sa ako posledné hovno...
A prečo ho nekonfrontujes s tým že sa zachoval trápne detinsky a nie je ani schopný napísať ti že už ťa nechce vidieť? Minimálne budeš mať lepší pocit z toho že mu dáš o tom že si si to všimla vedieť..
@jana_eyre_2 práveže mu nechcem písať a ponižovať sa aby si nemyslel, že bol úplne úžasný a ako mi chýba. To by som zo seba urobila chuderu. Viem, že sa aj tak už neozve a na tej mojej správe by sa maximálne tak zasmial.
@lenocka8894 presne to mám v pláne... dám mu taký istý ignor ako on mne, lebo ho už aj tak nechcem. Debilov ako on je na každom rohu dosť a určite aj lepších v posteli 🫢
Keď myslís.. dať niekomu najavo že sa zachoval ako chrapun neznamená že zo seba robíš chuderu.. ale ako vravím, je to tvoja vec..
@jana_eyre_2 s tymto nazorom nesuhlasim...chlap ktory je ozaj chlapom by sa takto nezachoval a kedze tento sa odmlcal, tak to znamena, ze nema chut byt konfrontovany s nasimi pocitmy a vobec ho nezaujima ze niekoho zranil. Najvacsia odplata pre takychto je si pozriet jeho spravu a ignorovat
@jana_eyre_2 a myslíš si, že ho to bude srať? Alebo načo mu to mám hovoriť? Veď je to evidentne úplne citovo vychladnutý človek bez charakteru
Akože načo mu to máš hovoriť? Veď som jasne napísala že rob ako uznas za vhodné, toto je diskusia, pridala som ako by som reagovala ja a nie si povinná reagovať rovnako.
@lenocka8894 nemusis súhlasiť, ja som zase taká že keď sa ma niečo dotkne tak sa nebudem hrať na to že nie.. čo si o tom kto myslí je mi vlastne jedno..
Takto sa chlap nespráva, iba slaboch.....
Autorka: Absolutne s tebou suhlasim! Si super inteligentna zena a rob presne tak ako si napisala. Nepis mu, ignoruj ho keby sa nahodou ozval. Sama vies, o co mu islo. Ano, tak to bolo. Zivot ide dalej. Ako povedal jeden mudry: nepozeraj dozadu, tym smerom nejdes!

On sa este ozve 💁♂️ som si na beton ista...mozno za mesiac,dva..nabulika ti kraviny, ktorym vzdy uverime a scenar sa zopakuje...ked sa ozve tak mu daj krasne "vydene" a viac nereaguj 🙃