Ako sa správa váš partner po hádke?
Zaujímalo by ma, ako sa správa vaš partner po hádke. Ako prebieha uzmierovanie? U nás, vždy docupitam ja, pretože neznášam to dusno. Tentokrát, však som si povedala, že vydržím a počkám si, ci vôbec mu za to stojím.
Kolko mám čakať? Čo mám robiť aby som to zvládla? Aby d neprišla s produktom? Chýba mi. Ako dlho u vás vydrží "tichá domácnosť?"
Za 18 rokov sme hádku ešte nemali...
nehadat sa 😀 naco je to dobre
My sa o hodinku dve tri normalne bavime co bude na veceru napr
Možem otazku? Ste teraz nehnevana ale starate sa o neho? Lebo ja ked sa pohadam či už s niekym z rodiny alebo partnerom.Tak sa prestanem zaujimať.Prestanem pre neho prat,pre neho varit,pre neho žehlit a podobne.Jednoducho akoby tam nebol.Ked sa nebavime tak nemam prečo sa o niekoho starať.Väčšinou si opačne pohlavie potom ešte vuac vstupi do svedomi a uvedomi si,čo všetko žena robi a že by bez nej asi fakt neprežil a mal by si ju važiť a uvedomit čo všetko robi pre rodinu!! A hlavne že chce dobre svojej rodine! a že najmenej čo môže urobit je uznat jej slova alebo ich aspon prehodnotit/byt schopny sa porozpravat a ospravedlnit sa 🙂
No neviem ako u iných, ale u nás po hádke sme každý sám chvíľku, väčšinou si muž ide niečo robiť do garaze, von a po hodine keď príde dnu, tak sa vždy tvári akokeby nič a normálne sa so mnou snaží baviť. Ale ja som ta, ktorá je ešte kolkokrat zduta, odvrknem niečo alebo sa normálne bavíme. Záleží od situácie a preco hádka vznikla 😂 ja len nechápem, ako sa môžu chlapi tváriť po chvíľke, akokeby sa nič neudialo 😱😂
Ak mozem povedat z muzskej strany. My sa nehádame,skor ostro diskutujeme,ani jeden z nas nechce povedat nic,co by bolo cez ciaru. Ale ked ona nieco urobí a je si toho vedoma,tak ju to trapi a je ticho x hodin. Ked sa ja neozvem do tej doby ,tak ju to trápí a zacne ona. Aj ja som skusal,ci ona pride,aj ked sme sa "pohadali" z mojej strany,vzdy prisla,lebo to je znak toho,ze nás vztah chce mať v poriadku. Inak ja pridem v 90%... napr. so slovami " zlaticko,povedz co ta trapi,porozpravame sa o tom" potom povoli,povie o co ide,rozoberieme to a ideme dalej.
Ja som clovek ktory si potrebuje veci vysvetlit, manzel je radsej ticho a necha plynut cas.... leziem pri tom na stenu, lebo potrebujem vediet preco nieco povedal, resp. ci to nechapal zle, alebo ja som nieco zle pochopila...
Ak sa da, ja sa ospravedlnim, neznasam dusno. Obcas bez diskusie pride ku mne a objime ma. Ako som povedala niekedy maju ludia ine nazory a ten druhy to tazko prijima, cize porozpravat sa o niecom asi nema az taky vyznam, preto v tom pripade menime temu.... je to obcas tazke, aj ma to vytaca, ale nie sme rovnaky.
Ovaliť panvocou a opakovane
@kassandra25 nemyslím si, že som jeho slúžka. On ani v bežnom živote odomna nevyžaduje, vie si oprať sám, večeru môže mať studenú, alebo si ide kúpiť. Keď sme aj pohadani, čo ho popytam to spraví. Zvyčajne po hádke, keď už sa ukľudní, to mozno na druhý deň, začne komunikovať ako by sa nič nestalo. Spraví nákup, postrazi maleho. Mame 4 mesačné bábo, nikdy nevyčíta , že je doma neporiadok, zoberie ho, aby som si mohla pospať/oddychnut. Ja to vnímam, že toto sú všetko jeho "prepáč"
Len proste, mne nestačí konkrétne tento jeden problem zmiest pod koberec.
@adrianebrooks
Ano to je take chlapske, proste dovadit sa a potom sa spravaju ako by sa nic nestalo a vsetko samo prehrmelo. No poviem ti, ze ja som si uz na take zvykla a nejak to uz ani neriesim, lebo by u nas bolo ticho aj mesiac
Nezačala by som sa s ním rozprávať nebude si zakrývať hlavu vankúšom ako malé decko.To, že ste sa pohádali nemá nič spoločné s tým, že má doma deti neviem prečo trestá aj tie.Teda viem, lebo Ti chce dať pocítiť, že si pochybila.V žiadnom prípade neustup a nezachránuj situaciu raz može aj on on.V podstate sa mu darí nejes, máš neurozu vytrestal Ta.Je to otrasná povaha zdut sa a hrať sa na nedostupneho

No precitala som si vsetky tvoje prispevky a ano, tvoj muz je uz toxicky. Sprava sa tak, lebo si to vydobil. To nie je pre teba dobre. Si jeho podriadena, jeho sluzka a jeho handra. Nemate rovnopravny vztah. Bude ta zozierat a vysavat, celu ta scucne. Pokial za tebou on nepride, nepovie ti prepac , kludne aj viackrat a nebude si to chciet vysvetlit, naco si s takym clovekom. Iba sama sebe skodis a velmi zle dopadnes!