Ako sa zlepšil váš život k lepšiemu po narodení prvého dieťaťa?
Ahojte 😊 iba tak ma zaujimaju vaše skúsenosti ,možno potrebujem trošku motivovať a povzbudiť. Mám 20, krátko pred pôrodom a nejak som sa prestala tešiť,alebo skôr sa ma zmocnili obavy.
Ja som menej leniva, viac akcna a schopna, usmiatejsia a pozitivnejsia po narodeni maleho☺️
Prosím ťa hlavne Nepočúvaj tie názory o tom ako sa už nevis píš ako bude všetko hrozné ako budeš unavená ako ťa bude starostlivosť o nového človeka ubíjať a podobné bludy, pretože to tak vôbec nemusí byť. Aj mne toto všetky kamošky a kolegyne ktoré už majú deti vraveli hlavne takéto Počkaj až A ja som ich zakaždým vysmiala že ale určite že ja budem mať proste super dieťa a vieš čo tak to aj je. Malý má 8 týždňov prespí celú noc od 1 dňa vôbec neplače a keď plače tak je to buď preto lebo je buď hladný alebo popísaný zaspáva mi krásne sám v postieľke nie je naviazaný na ruky. Ziadne koliky ani refluxy. A aj v nasej termínovke je vela bab co to majú rovnako. Samozrejme ze to tak byt nemusí, ale naco sa zbytočne upinat a streskvat sa tym ze budes mat umrncane nespokojne bábätko. 🤷🏼♀️
A zivot sa nam nezmenil. Maly sme krasny zivot aj pred babatkom samy dvaja s muzom a mame ho rovnako krasny aj teraz len pribudli nove, ine radosti a starosti. Moje šťastie nezávisí ani od muza, ani od dieťaťa ani od nikoho iného okrem mna samej.

@deti95060810 Myslela som to tak, že ten kto mal deti veľmi mladý, má vo veku keď ja ešte len som tehotná, deti pubertiakov. Z toho mi vyplýva, že keď ja budem mať pubertiakov v 50-ke, tak to bude podľa týchto ľudí asi veľká tragédia. A neviem, či tým mysleli, že akože budem už stará, alebo čo. Takže som len chcela vyjadriť, že mne vôbec nebude vadiť riešiť stredoškolské problémy v 50-ke, lebo sa nechystám byť stará zaprdená teta. A som aj rada, že deti v tomto veku mi starou nedovolia byť - budem musieť s nimi držať krok.