icon

Ako zlepšiť sebavedomie po pôrode?

29. júl 2024

Ahojte baby je mi strašne smutno potrebujem nejakú radu alebo podporiť…som 6 mesiacov po pôrode a priateľ sa má vôbec nedotkne dokym nechce sex,nedá mi pusu ani má neobime proste nič aj som mu to povedala a on sa na tom zasmial ako keby to nebola pravda a radšej sa chytil a išiel pozerať telku teraz tu ležím pri malom a revem…nevyzeram tak ako som vyzerala a veľmi zle sa kvôli tomu aj cítim a ešte aj on mi dáva na javo že už to nieje take aké to byvavalo,sebavedomie mám nulové,vždy som sa rada obimala,tulila od malička som bola od rodičov na to zvyknutá a teraz mám toho dosť aj pri malom k tomu ešte hrozne vyzerám a priateľ sa ešte ku mne aj takto chová už som z toho unavená

Strana
z2
zuzubb007
30. júl 2024

@luccija áno to robím aj ja nonstop upratujem a varím, ale ked muž nechce ani omylom požiadať o ruku a ja to chcem, nedotkne sa jej, nepohladi, nervy ma tak je to vlastne len slúžka

autor
30. júl 2024

@luccija sex chce o to nejde to by chcel stále ale okrem toho dotyky žiadne…kamarátky sa mi hľadajú ťažko kdeže žijeme v Rakúsku po nemecky neviem len anglicky…a nerozumiem si s hocikým aj na Slovensku mám len jednu kamosku s ktorou sa mám o com baviť a zabaviť sa…áno to máš pravdu celé dni som doma a a čakám na priateľa kedy konečne pride…spi sa mu dobre k malemu vstávam len ja😂čo nevyčítam keďže on vstáva o dosť skôr ako my…a áno peniaze a zodpovednosť rieši a má…maly bol plánovaný…rozpráva sa somnou ale vidieť na ňom že ho to nezaujíma…ani mna moc nezaujíma čo rozpráva on ale aspoň sa tak tvarim a snažím sa ho vypočuť,poradiť

autor
30. júl 2024

@zuzubb007 on by chcel svadbu ale on chce svadbu poriadnu,čo ja nepotrebujem teda niesom náročná mne len na tom záleží aby sme vsetcia mali rovnaké priezviska ako rodina a nie že ja budem mat iné meno ako moj vlastný syn

luccija
30. júl 2024

No vidíš...na také vykecavanie sú kamarátky😉a zistíš, ze všade je to plus mínus rovnaké.Chlapi sú v citoch zvláštni.
@zuzubb007 vieš čo ja tiež nie som moc kontaktný človek, takže to chápem.Ak to jej chyba, tak sa musí s ním porozprávať.Nie každý chlap je na objednanie, mojkanie, vyznavanie lásky, ale to neznamená, že ich nemá rad

luccija
30. júl 2024

Doteraz si nechcela svadbu?

autor
30. júl 2024

@luccija tak chcieť som chcela ale nejako som to neriešila nebavili sme sa o tom ale teraz mi na tom trochu viac záleží kvôli tým menám ale tiež na to netlačím spomeniem to max raz za mesiac a to tiež väčšinou tak len ho pošťuchujem tým

eva233
30. júl 2024

To ze ty nemáš pocit hladu neznamená, že telo nepotrebuje jest.... Keď by chlapovi nechutilo čo varím nech si navarí sám...
Ono problém je ten že ženy varia, upratujú obskakuju chlapov lenže aj fungujú vonku kým nemajú deti. Potom zrazu dieťa a nadobudnú pocit, že musia byť s dieťaťom doma + sú psychicky unavené zo 4 stien a chlap si ďalej funguje ďalej svoj život, lenže žena má neviem prečo pocit, že chlap sa z nejakého dôvodu sam od seba zmení a už nebude chcieť mať navarene a upratané keď doteraz to žene nevadilo a zrazu jej to vadí...
Rozprávala si sa s ním o tom? Ak robí cez týždeň 12tky a teda cez víkend si potrebuje oddýchnuť a dieťa bolo plánované kedy on ako otec/ rodič plánoval byt s dieťaťom?

kvetinka1918
30. júl 2024

Poznám to veľa sa toho zmenilo po narodení dieťaťa

miselkka
10. aug 2024

No napríklad u nás sa neupratuje skoro vôbec, muž varí a ja sa vlastne venujem syncekovi. Máme už skoro 9 m a je to naozaj veľmi aktívne bábätko oproti väčšine aj veľa ľudí si to vsimlo, ale nemenila by som to za nič. Co je skôr problém, je okolie , blízka rodina, ktorá žije v starých vzorcoch výchovy a zrejme pohodlného života, že predsa si od neho musím oddýchnuť...napríklad pre mňa je toto veľmi zranujuce, lebo si musím hájiť svoje stanovisko aj tým, že kojim a lpjit plánujem veľmi dlho...ale vlastne na tom ani nezáleží..smutné je, že môj partner namiesto toho, že sa snažím naozaj robiť veci pokrokovejsie, čo je aj náročnejšie sa radšej zastane svojej mamy ako mňa...ja len, že som chcela ti dať aj pohľad z iného sudka....každá priorita, ktorú si ty urcis je dôležitá a možno ide o potrebu uznania toho,čo je pre teba dôležité- pre chlapov sú často banality...všetci si nesieme nejaké vzorce vychovy z rodiny, kde sme vyrastali a tu sa začínajú prejavovať...ale bolo mi povedané, že je to len veľmi ťažké obdobie, ale nákončí tunela je naozaj svetlo...len to nebude hneď...

Strana
z2