Ako zvládnuť návštevy v šestonedelí bez stresu?
Ahojte aj vy ste sa stretli s tým, že sa k vám pozvala celá rodina aby videla bábätko a vy ste s tým nesúhlasili? Som 5 dni po pôrode, narodilo sa nám predčasne narodené bábätko a moja aj priatelova rodina vôbec neakceptujú že sa bojím aby mi bábätko neochorelo. Jasne som povedala, ze si neprajem aby chodili k nám, ze ma slabú imunitu a aj ja niesom v poriadku a aj tak sa tu všetci dovalili.
@martina0782 toto je vrchol 😦Pošli celej rodine fotky dieťatka a napíš im, že dieťatko aj vy potrebujete teraz kľud, keď budete pripravení tak ich pozvete.
Ja toto raz nepochopím, to sú ľudia ozaj tak sprostí a ešte keď ideme rodinu
@martina0782 ja mám pocit, že dnešní ľudia už nemajú ani kúsok chochmesu v sebe… Nechápem ľudí, čo sa trepú bez pozvania k matke po pôrode.. Ok, mama/svokra/kamoska čo prídu, navaria napríklad alebo zoberú staršie von a ani o nich nevieš je pomoc.. Ale pozerat na 5 dňové bábätko? U nás sa tiež všetci chceli natrepať 2 týždne pred pôrodom a stopla som ich.. mali 9 mesiacov a neunúvali sa, ja nebudem nikoho obskakovat, keď sa sama ledva mocem. A kebyže mi niekto zazvoní pri dverách po tom, čo som povedala, že návštevy neprijímam, tak ich otocim vo dverach a netrápi má to, lebo v prvom rade “ti neslušní” sú oni..: PS: ja už niekoľko mesiacov neviem vysvetlit kamoske, že aj keď prišla zo zahraničia, asi nám navsteva 6.3 nevyjde, keďže ja mám termin 7.3 😀 ale ona si ide svoje, že veď uvidim či ešte nebudem doma náhodou 😀
@michaela789 ani nehovor. 🤬 a uz som povedala potom manzelovi, aby sem nechodila. Vies, co ona na to? Zacala ma ohovarat v meste, ze mam tazku depresiu. 😀 To by som mohla o nej knihu napisat.

@martina0782 mna by porazilo. Ale ja by som dieta ukazala cez dvere a poslala ich prec. Dnu by nevošli, lebo vtedy som mala hormony tak rozhádzané, ze by stacil moj vraždiaci pohlad 🤣🤣🤣.