Boli ste už ako matky v klube na párty?
Nikoho tu nechcem pohoršiť alebo rozčertiť 🙂 Je podľa vás vhodné ísť na párty so svojimi kamarátkami raz za čas,aj keď ste už mamou?.Nemyslím tým,lietanie okolo chlapov,flirt a opíjanie sa .Iba tancovanie a zábava ...
mne sa zdá už aj svadba ako hlučná a dlhá zábava. Stačilo by mi, keby znížili hluk hudby o polovicu a koniec by bol o 23:00, aj to už nevládzem. Inak si rada sadnem s kamoškou, ale pokecať, alebo si skočiť na nákupy/výlet. Aj si zatancujem rada, ale v okolí nikde nehrajú môj štýl, takže ja si tancujem doma na svoju obľúbenú hudbu a nemusím si pri tom odpáliť bubienky 😀
samozrejme, ze ano. niekolkokrat. mam 34 a 3 deti . teda prvy krat som bola len v miestnom blizkom bare podvecer so sesternicou a starymi znamymi . muz strazil syna... ze teda idem ich aspon pozdravit a na deci vinka sadnut na hodinku . a potom muzovi volam, ze sa to zvrtlo , ci s tym nebude problem, ked by som sla s kamoskami do druheho mesta na party do klubu , ze je velmi dobra zabava ( mala som 26 , muz 31 ) . on ze v pohode. prisla som domov, nieco po polnoci, aj vinko som si dala, perfektne sme sa vytancovali ... potom uz to neboli taketo party, skor posedenia pri vinku vecer po navsteve kina, a do 21 doma .
a teraz mi to uz ani nechyba, mozno to kino, a vecer niekde v kaviarni na vinko sadnut a pokecat, to ano . ale nejake hlucne disco uz nemusim... cennim si spanok a doma ma uz o 20 hodine lame na spanok 😀
Ja chodim s kamoskami pravidelne do kina, na drink, teraz sme boli s kamoskou u dalsej kamosky v inom meste a na oldies disko. Bezne chodime v lete damska jazda letecky na nejaku poznavacku a moj muz nema problem postarat sa o deti a psa. Je to normalne, chod a uzi si to, nie si uz iba mama, ale stale aj kamoska a partacka.

@ummimaryam neviem ci neexistuje 🙂 asi nazor starsej generacie ,ine zeny a matky si chcu uzit ako predtym a aj vhodne .Nikto vam nazor neberie ale ze to neexistuje? Existuje 😃