Chceli by ste ďalšie dieťa, keby vám nemá kto pomôcť?
Baby išli by ste do druhého dieťa, keď vám nemá kto pomôcť pri chorobach ,postrazeni atd. ??
Muž robí na smeny a ja v kritickej infraštruktúre ..mna nema kto v praci zastúpiť . Buď by som musela pracu zmeniť uplne na ine zameranie alebo ja neviem .Aj keď by som našla prácu v mojom obore len na doobedia ,tak ako by som riesila choroby dieťaťa stále, ked len stale čítam ako je to hrozne s chorobami škôlke/škole Nechcem sa vzdať zamerania na ktore som makala polovicu života.
Svokrovci nič nezajem
Moja mama už stará pani ktorá byva 150km ďaleko
Zároveň túžime mať ešte jedného potomka 😔💓
tak si potom treba len verit. ako ak zvladate smai jedno dieta a su financie aj na to druhe, tak by som sa toho nejak nebala, lebo pokial sa proste chce, tak si myslim, ze sa to zvladnut da
Komentáre som nečítala. Moje tehotenstvo bolo zle takže nad druhým neuvažujem a chorobnosť... Moja dcéra je viac chorá ako zdrava,pomoci mám dosť,s mužom sa striedame ale aj tak je to nekončiaci stres a kebyže som NATO sama s mužom isto sme už nezamestnaní ☺️

@janinah takto to aj ja vnímam 🙂💓
@sussana29 skĺbiť sa to asi dá,len je to ozaj asi o logistike
@alexka89 máme hypotéku, ale kto ju dnes nemá? My sa problém uskromniť nemáme aby deti mali čo potrebujú. Len aby iné veci fungovali a aby muž nestratil prácu. Ale v tomto smere je šikovný a darí sa mu.