Chcem aj nechcem ďalšie dieťa
7. feb 2022
Ahojte dievčatá, s manželom mame 3 deti a je to už strop pre nás, hlavne kvôli náročným tehotenstvám a aj manželovmu veku. Avšak tu mam taky malý problém v hlave, mam taky pocit neuzavretia. Nedávno sa nám narodilo naše 3. dieta a ja keď vidím ako rýchlo rastie a ako rýchlo rastu naše prvé dve, tak mi je to ľúto, že už je to za mnou táto etapa. Že to už nezažijem. Ako to v sebe uzavrieť?
Mna mali rodicia po 11r od posledneho surodenca takze skus pockat dieta sa ti to na starobu dost hodi
Tak treba si logicky povedať, že pokiaľ si mala náročné tehotenstvo, a finančne by sa to už nedalo, netreba to hrotiť.

Ako to v sebe uzavriet ti nikto neporadi... asi najlepsie je skutocne logicke - narocne tehotenstva, nabuduce to nemusi dobre dopadnut, muz starsi a deti treba podporovat az do vysokej skoly, nie je to len o plienkach a detskych chorobach... mozno to chce aj cas, prave ten prvy rok-dva-tri ked dieta robi vyvojove skoky je ta tuzba po dalsom vonavom babatku najsilnejsia...my mame styri deticky, na jesen som neplanovane otehotnela s piatym, tiez hovorilo vela veci proti... ked sme o neho v 14tom tyzdni prisli, bola to neskutocna rana, pretoze uz sa s tym clovek zmieril a zacal tesit... teraz sme sa s muzom zhodli, ze ked sa dam dokopi, skusime to este raz... ani sme nevedeli, ze nam este jeden clen rodiny chyba a zrazu je ten pocit "chcem este babatko" neskutocne silny... musis si zodpovedat vela otazok a ist nielen srdcom, ale aj rozumom... u nas boli tehotenstva (mimo tohoto posledneho) v poriadku, miesta mame kopa, lasky tiez...