Chýba vám niekedy život pred narodením dieťaťa?
Mam pol rocne dieta velmi ho milujem ale niekedy mi chyba zivot predtym..bola som taky oheň rada som cestovala , skusala nove veci atd atd.. a teraz som stale zavreta doma z babom ..
@kajakamura26 tak nejak 😃
Aj to cestovanie. Jasne,clovek cestuje aj s detmi ale su to 2 rozdielne svety. Ja aj dovolenku s detmi tak do cca 7 rokov volam zemiakova brigada pre rodicov a nie ze dovolenka. Dovca tak pre deti
@ivik4 veru . Ja som dovolenky pri mori už zatrhla. Tri usomrane deti ktorým všetko vadí ,mi ju pokazili. Pred tým som mala XY dovoleniek - babskych jázd. Takže musia trosku povyrast aby som si mohla aspoň na lehátko ľahnúť. Lebo toto som pri deťoch nezažila. Im je lepšie doma alebo u babky a dedka.
@kajakamura26 tak ja som chodila na prechádzky stále, kočik sa k tomu len pridal 😅 ak chcem ísť na koncert idem, rovnako tak s priateľmi von. Ved dieťa má otca. Nevieš si odsat mlieko a nakŕmi dieťa muž? Ja som nekojila tak som toto riešiť nemusela.
@lucia13022023 aha...tak potom rozumiem..mala si taký kludnejsi výber aktivít...lebo môj starý život je minimálne na dva roky preč 🥹
Dieťa má otca, len ten ho nenakoji a okrem toho, tiež chce po práci ísť niekam vypnúť. Robievali sme väčšinu veci spolu, to uz nehrozí...takže maximalne sa môžeme striedat, aj to až keď klesne spotreba mlieka 😁Neodsavam a nedávam fľašu. Aj napriek tomu, že môj starý život mi veľmi chýba, dieťa je na prvom mieste.
@zuzanockamt moja známa chodila po rôznych metropolách s maličkym bábom, ja som bola na stanovačke s mesačnou.
@kavasmliekom Tak to blahoželám. Žiaľ nie každá máme dieťa tohto typu.
@zuzanockamt jasné, že sa dá poznavacka absolvovať aj s polročným.. moja prvá bola do pol roka svojho života 2x v zahraničí.. teraz má 2,5r a za hranicami bola minimalne 7x
@7lenka11 Super, nie každá máme dieťa tohto typu. Stačí dg. a hneď je to obmedzujúce.
Chýba.. chýba mi sloboda, chybám si ja - teda tá osoba akou som bola pred bábom... Milujem svoje dieťa, dýchala by som zaň, ale chýba mi tá voľnosť a aj práca. Samozrejme, že pracovať sa dá aj popri dieťati, ale už to nie je taká kariéra...
Chýba.. chýba mi sloboda, chybám si ja - teda tá osoba akou som bola pred bábom... Milujem svoje dieťa, dýchala by som zaň, ale chýba mi tá voľnosť a aj práca. Samozrejme, že pracovať sa dá aj popri dieťati, ale už to nie je taká kariéra...
@bbalin výborne napísané 👍🏻 zdieľam tieto pocity
Chyba a velmi. Dlho som sa s tym pri prvom zmierovala. Ale ked som mala zivot "pred detmi", tak mi zas chybali tie deti, ktore som chcela. 🙂
Clovek je tvor nespokojny. Treba sa co najlepsie stotoznit s aktualnou situaciou a aktualnym poslanim, vtedy clovek nadobudne urcitu spokojnost so svojim stavom. Inak je to tazke, ak sa tomu snazis branit...
Chyba a velmi. Dlho som sa s tym pri prvom zmierovala. Ale ked som mala zivot "pred detmi", tak mi zas chybali tie deti, ktore som chcela. 🙂
Clovek je tvor nespokojny. Treba sa co najlepsie stotoznit s aktualnou situaciou a aktualnym poslanim, vtedy clovek nadobudne urcitu spokojnost so svojim stavom. Inak je to tazke, ak sa tomu snazis branit...
@colsami to je dobrý postreh...nebranit sa tomu, lebo aj tak to je a bude...ďakujem 👍🏻
Nechýba. Dá sa užívať aj s dieťatkom keď si to vieš naplánovať. 🙂

@lucia13022023 aha ..no mne prechádzka s kočíkom nepríde ako návrat k bývalému životu 😁
@kajakamura26 tak ja som chodila na prechádzky stále, kočik sa k tomu len pridal 😅 ak chcem ísť na koncert idem, rovnako tak s priateľmi von. Ved dieťa má otca. Nevieš si odsat mlieko a nakŕmi dieťa muž? Ja som nekojila tak som toto riešiť nemusela.