icon

Cigaretka pri kočíkovaní

11. júl 2022

Ahojte baby, PROSIM VAS neukamenujte ma ani nemoralizujte, nie som jediná fajčiarka a dám krk na to ze vás je tu fura... Manžel nieje celé týždne doma, na dieťa som sama, ma 9m, a áno fajcievala som pred tehu. Teraz mi stačí 4-5 cig týždenne, proste ani nemám kedy a ani nemám nutkanie.. Ale keď kočíkujem tak by som si občas jednu dala. Je mi chujovo tlačiť kočík a fajčiť, tak sa občas skryjem za garaze alebo jednoducho keď nejdu okolo ľudia, sfajcim jednu slimečku. Nemáme ani balkón, a vecer keď mala zaspí už sa mi nechce ísť von pofajcit a mat ju na kamere.. Poradte ako to robíte vy? 😁

Strana
z2
evaachesa
12. júl 2022

@petricka22 v dnešnej dobe Googlu, predtým než niečo napíšeš, skús si o tom niečo prečítať. Je toho plný internet. 🙄 A áno, treba preháňať a bodka.

petricka22
12. júl 2022

@evaachesa Internet je plny kade-coho a verim, ze nie vsetky info (aj tie overene) si tak silno beries k srdcu. A myslim, ze prehanat netreba! Zlata stredna cesta…

evaachesa
12. júl 2022

@petricka22 vážne? Pri cigaretách? To si si z toho všetkého teda vybrala fakt "zlatú strednú cestu." 🤦 Nepoviem ak by sme sa tu bavili o pití kravského mlieka alebo konzumovaní pribináčikov u detí mladších ako 1 rok...to si vtedy môžeš povedať že veď o nič nejde raz za čas...ale ak to takto vnímaš s fajčením, tak ok, vyrazila si mi dych.😳👍

petricka22
12. júl 2022

@beronsche napisala ta, ktora sa dotahuje 😉 pekny den ti prajem

gondyo
12. júl 2022

Keď 4 až 5 cigariet týzdenne,naozaj bude ľahšie prestať úplne,stojí to za to...ešte aj otecko,ktorý fajčí a tlačí kočík vyzerá hrozne,nieto žena a matka...hlavne,keď ešte asi ďalších 6 hodín po cige vydychujú na svoje bábätko riadny kentus....

silvijaa
12. júl 2022

Moj muz je fajciar. Ja som v zivote nemala cigaretu v ustach,ani neskusala som. Ale ked sme s kocikom vonku a on si ide zapalit a tlaci kocik, v tom momente kocik beriem ja. On si pri detoch nezapali. Nevyzera to pekne,ked niekto pri detoch fajci a uz vobec nie ked je to mama. Zeny by mali mat k sebe uctu a ked chcu fajcit,tak by sa mali dat trosku do ustrania. Uz ani chlapom sa to nepaci ked zena na verejnosti fajci.

andreatytler
12. júl 2022

Vies co, dokial mi to ten kolega nepovedal ani som si to nevsimla. Nepozeram po ludoch a je mi viac menej jedno co kto robi, ale bolo mi cudne ze on si ide pofajcit pred odchodom z prace namieto toho aby fajcil cestou na autobus. A tak mi to tak vysvetlil a vtedy som sa zacala viac pozerat na ludi s cigaretou na ulici a bola to uplna pravda. Chapem ze to mas tazke kedze nemas balkon a urcite som ta nechcela oznacit za luzu a nestavas sa luzou atomaticky ked si zapalis na ulici, ale tak zial posobis na ludi naokolo. Oni ta nepoznaju a nic o tebe nevedia, ale na pohlad si podobna s tou luzou. Proste je to velmi skarede (aj keby si netlacila ten kocik). Skus sa pozriet naokolo po ulici. Som si ista ze to sama uvidis.
Prepac ak som sa ta dotkla. Ospravedlnujem sa.

petricka22
12. júl 2022

@evaachesa nehnevaj sa, ale fakt vytrhas veci z kontextu, nemam chut ti tu desiatykrat pisat, ze sa bavime vlastne o prilezitostnej fajciarke, nie o tom, ze niekto fajci doma pri detoch. A ked uz spominas ine temy, za mna je teda dennodenny pridany cukor, ktory je snad uplne vsade ovela vacsie zlo. Ale nebudem sa tu o tom rozculovat a niekoho tu dookola presviedcat o tom, aku mam pravdu…
Maj pekny den.

sonia_wiener
12. júl 2022

Ja mam kamošky co aj fajčili v tehotenstve neriešim ostatných, každý robí podla svojho najlepšieho uváženia....

Strana
z2