icon

Čo robí váš muž, keď je s bábätkom?

27. jan 2024

Ak ma muz volno co robi vas muz okolo babatka...myslim hned zrana ak sa zobudi, kto vstava ku babu prebali naranajkovat umyt hrat sa...atd obed vevera....
Vdaka za skusenosti, rady

Strana
z2
daniela2202
27. jan 2024

Chodí

autor
27. jan 2024

Samozrejme ak ma volno ze nepracuje ( napriklad cez vikend.... )

danielahamar
27. jan 2024

Pri malom 3r. všetko, pri starších pred 20rokmi to tak nebolo. Proste dozrel 😀

petamich
27. jan 2024

robil vsetko co ja - raz vstal on, raz ja a robi to tak odjakziva a kym bol babatko tak ma nechal vyspat takmer kazdy vikend a ked prisiel z prace tak s nim bol len on a ja som mala cas pre seba

teraz ma 2.5 a rano ho chystame tiez na striedacku, jedlo chystame tiez obaja atd. a po praci je s nim jeden alebo druhy

ked idem na vikend prec, tak sa vie o neho kompletne postarat a vedel to aj pred tym nez siel na matersku, ked bol na materskej tak o to viac

tamta
27. jan 2024

Mame 2 mesačnú dcerku a okrem dojcenia zvláda všetko. Kupeme spolu.

basulaak
27. jan 2024

Nekupal, nevaril mu prikrmy, nekrmil ho. Ale prebalil sem tam a nosil ho na sebe v nosici. Braval mi ho rano. Sice ho od babatka posadil do babybjornu a zapol peppa pig ale aspon som si pospala. Muzi. 🤣

pribinak
27. jan 2024

Okrem dojčenia robil všetko. Alw my sme dieťa chceli obaja, nie je žiadne dielo náhody a nechráneného sexu

nikoleta999
27. jan 2024

Robí všetko tak ako ja 🙂 Prečo ? lebo je to aj jeho dieťa, nie len moje. Raz nechám jeho vyspať, raz on mňa, raz robím mliečko ja v noci raz on. Včera som bola s kamoškami si posedieť, nabudúce pojde on atd. atd....

larena
27. jan 2024

Robi vsetko čo ja😀navarí,nakŕmi,prebalí,okúpe..rána tiež máme na striedačku jeden deň on druhý ja.V noci sa budievala len do 5 mesiacov a to tiež sme vstávali na striedačku jednu noc ja jednu on.+ keď príde z práce má ju na starosti on a ja mám vtedy čas na svoje veci

majlo1234
27. jan 2024

Nerobil skoro nic. Spali sme oddelene, vstavala som ja, aj skoro rano, prebalovala som ja, plne dojcila, kupali sme zo zaciatku spolu, ale on stal vedla mna, doniesol co bolo treba. Neskor prikrmy som varila ja, krmila ja. Ale po veceroch ho nosil na rukach kym som si pospala, cez den sa mu venoval tiez. A vlastne doteraz je to tak, ze robotu obstaram ja, a on je na hry a zabavu. Ale zvladne s nim byt v pohode pol dna a konecne sa pripravuje, ze ho vezme so swbou na vikend prec🥳

lucia13022023
27. jan 2024

Všetko čo ja.
Cez týždeň vstávam ja, on je v práci. Príde domov a venuje sa malému, uspava, kŕmi, prebaluje, hra sa, kúpe.
V sobotu spím dlhšie ja, v nedeľu on.
Robí ozaj všetko. Nedojcila som čiže aj kŕmi od malička. Kúpe ho iba on.

13uzivatelka11
27. jan 2024

Nosil ho v noci o polnoci hore dole po schodoch aby neplakal.. Inak robí skoro všetko. Syn má už tri roky a skoro tri týždne bol s nim sam doma cez prázdniny, kým ja som bola v práci.

mamamasama
27. jan 2024

Všetko. Práve som vstala. Upratuje, o deti postarané. V noci dáva mlieko malému on. Milujem víkend

valeriakadarova
27. jan 2024

Okrem varenia a kúpania robí všetko to čo ja a nielen keď má voľno...

autor
27. jan 2024

@larena a ak ppvie ze ja som matka ja sa mam starat ???
Alebo ze on chodi do prace ....?

autor
27. jan 2024

@larena .... ze sa potrebuje vyspat ....

lavender94
27. jan 2024

Tak sa ho opýtaj, ze či on nie je otec. A pripomeň mu, ze on robí v práci 40 hod týždenne, ty si pri malom 24/7. Úprimne toto keby mi muž povie, odídem na čas k rodičom s tým, že keď sa nechce správať ako otec, môže si vybrať, či ním chce byt. Nechcem úplne aby vstával k decku keď ide ráno do prace, ale očakávam, ze keď ma voľno bude sa mu venovať, alebo navarí poprace. Teraz to mame obrátene, on je na md a ja pracujem a neviem si predstaviť, ze by som sa tvárila, že neexistujú a vyžadovala od neho aby robil všetko. My sme si toto ale vydiskutovali, pred tým ako sme začali vôbec plánovať dieta. S človekom, ktorý by mi povedal ze ja som matka a mám sa starať by som do rodiny nešla ani keby mám ostať celý život bezdetna.

autor
27. jan 2024

@lavender94 vdaka za slova

rorino
27. jan 2024

V noci som vždy vstávala ja,lebo som si mohla pospať cez deň,no aj tak sa málokedy stalo,že sa nezobudil,o piatej ráno už vyspatý nastupoval on,má pohyblivupracovnú dobu,takže si to naplánoval tak aby ho brával na prechádzky,aby som si oddýchla,no neprebaloval,keď som mlieko nachystala nakŕmili.

larena
27. jan 2024

Tak pre mna osobne je materstvo 100x ťažšie ako práca..a to nemam ľahkú prácu..teraz idem kvôli tomu naspäť do práce lebo proste je to pre mna ľahšie a absolutne si neviem predstaviť byť 3 roky doma..čiže ak si myslí že byť doma s dieťaťom je ľahšie ako chodit do roboty alebo že nič celý deň nerobíš tak si to môže vyskúšať 😀😅

stanulienkat
27. jan 2024

Vsetko okrem kojenia.

deniska2706
27. jan 2024

Vôbec nič

deninka233
27. jan 2024

Robí všetko, čo ja, okrem kojenia. Ja ešte aj doobedia 4 hodiny pracujem, takže ho má vtedy komplet na starosti on, len mi ho donesie po cca 2hodinách na kojenie a zas odnesie. Aj na pár poradniach s ním už bol. Teraz nám dáva pediatrička termíny cez obed, lebo sme jej vysvetlili, že doobeda pracujem ja, poobede a večer on, takže môžeme obaja jedine cez obed. Malý má bez pár dní 3 mesiace.

kate_cs
27. jan 2024

Už mám deti väčšie, ale našťastie môj muž nemal problém s ničím. Prebaľoval, hral sa, venoval sa mu. Strážil kým ja som išla niekam sama. Okrem dojčenia. V noci k nemu ale nikdy nevstaval a ani som to od neho nechcela, on chodil do prace a mojou prácou bolo starať sa o dieťa a potom deti. Doteraz úplne v pohode vezme oboch chlapcov na cely den na výlet.
Ale ak to ma nejaký otec inak, podľa mňa ho ty nedonútiš. To musí cítiť a chcieť

milanemila
27. jan 2024

Robi okolo babatka vsetko okrem kojenia. Rano aj cez vikend vstavam ja a muz so starsou 4 rocnou vacsinou este spachtosia, tak ich nechavam aspon cez vikend, ked nemusia vstavat do roboty a skolky.
Aj teraz sa maly nechce stale spat, kojit sa uz nechce, tak ma muz vymenil a isiel ho cicikat a spievat mu. Kym som sa ho snazila uspat, on zatial nachystal starsiu do postele, osprchoval, umyl zuby a ulozil.

autor
28. jan 2024

@danielahamar
@petamich
@tamta
@nikoleta999
Plus dalsie mamicky .....
Situacia je taka ze je to jeho byt ( zdedil ) a raz sa vyjadril v opitosti ze je to len jeho byt a ak by ...umrel ja aklo zena nemam narok na byt, deti dostanu a ak dovrsia 18rokov tak sa rozhodnu ci mi nieco z neho daju ......
Po pristahovani ku nemu zacal ratat vsetke platby za byt,,pytal odomna polovicu, tak som pozrela na nho ci to mysli vazne....
Ze bude on vsetko platit ale ja budem nakupovat varit pratat......
Tak to ostalo tak
On si lezal na gauci a ja som chodila na nakupy a varila
Potom sa nam narodilo babatko a je....l do mna jaky je tu bordel spina
Tak mu vravim ze sa nam narodilo dieta a som 24/7 s babatkom co tu mu mam pucovat byt kazdy den...
Ja mam teraz tu babo ale on ma stale tu dohodu ze on lezi na gauci stiahnu mu peniaze z uctu a nic nerobi a ja mam vsetko robit plus to babatko
Pol roka sa nestaral nevenoval lezal na druhom gauci s telefonom v ruke a ja s babom na druhom gauci. Ak mi trebalo na wc tak akurat prisiel ....
A teraz ak je babo na mna navyknute lebo pri nem nebolo tak stale place za mnou.....
A nevravim napriklad ak prebaluje. Tak dvihne obidve nozky hore aj zadocek aj cely chrbatik ze sa bojim ze ublizi babu...proste je mi z neho zle
Budte radi akeho mate chlapa pri sebe a to nehovorim aky je vybusni a nervozny a ako minuli rok krical pri babu zw jeho to nezaujima ze je tam babo je to jeho domacnost a on si bude robit vo svojej domacnosti co ON CHCE !

danielahamar
28. jan 2024

Ale bohužiaľ tu nie je problém dieťa, ale on a jeho prístup rodina, domácnosť, praca a k tebe ako žene a matke. Za mňa budúcnosť ako rodina, nie je.

autor
28. jan 2024

@danielahamar nieje len sa hadame kricime a babo place

lavender94
29. jan 2024

Máš kam ísť? Ja nie som zástanca rozchodov pri každom nedorozumení, ale s týmto pračlovekom by som nezostala ani sekundu.
Fakt radšej nejaké krízové centrum ako toto, veď to dieta zo vníma, celý život bude mať traumu taku že dovi a ty si tiež zaslúžiš niekoho, kto sa k tebe bude správať ako k partnerovi a nie jak k handre o ktorú si obtiera hubu

lenkakravcova
29. jan 2024

Nerobil nič, živil rodinu.
Popravde pri malom bábätku sa toho ani veľa nedá. Bábo som nekrmila, prebalila a spalo. O dve hodiny to isté a tak celý deň dookola prvé tri mesiace. Potom sa to o hodinu natiahlo na ďalšie tri mesiace.
S deťmi sa hrá vždy keď má čas a chuť.

Strana
z2