icon

Čo robiť, keď manžel chce druhé dieťa?

2. jan 2024

Mam 35 a jedno dieda. Manzel chce druhe. Vztah mame dobry, aj peniaze, aj mame kde byvat, aj matersku by som mala super. Da sa povedat ze idealne podmienky. Ale nieco mi vravi ze jedno staci. 1.dieta ma 2 roky. Co by ste robili isli by ste do toho ci nie? Je tu niekto taky kto mal podobne pocity?

Strana
z2
jaskolka
3. jan 2024

Tak napríklad u nás to bolo tak, ze sme rátali aj s tým, ze možno budeme mat len jedno dieťa vzhľadom k môjmu veku. No nechali sme to tak, ze "ved ak to vyjde, tak ok, ak nie, tak bude len sám syn"
No a dcéra sa podarila na "prvú šupu". Keby to tak nebolo, tak asi by sme to nejako nesilili, určite by som neriešila nijaké medicínske postupy a podobne. Proste to vyšlo a hotovo.

majlo1234
3. jan 2024

@h2 presne o tom to je, on nevie, ake je to, a ma ruzovu predstavu. Ale na druhej strane sa ro moze aj podarit. Ale musi byt tazke, ked chcu obaja nieco ine

h2
3. jan 2024

@majlo1234 Bože, teraz si to po sebe čítam. Samozrejme, že moja sestra nie je strašia o pol roka, ale o rok a pol, ospravedlňujem sa za chybu, už to nejde opraviť.

majlo1234
3. jan 2024

@h2 aj sa mi to zdalo cudne, aj som tehotna a moc mi to nemysli😂v pohode

janickacrazy
3. jan 2024

Tak počkaj ešte rok-dva a potom to bude možno lepšie. Môj druhý syn bol extrémne náročné dieťa a keď mal 2 roky som chcela tretie dieťa, manžel ani počuť. Bál sa, že tretie bude tiež také náročné, urevane a že sa z toho obaja zblaznime. Tak sme to odložili na neskôr. Tretí sa narodil, keď mal druhý 5 rokov a bolo to úplne fajn. Vôbec nežiaril, chodil do škôlky, mal svojich kamošov, ja som mala čas v kľude na bábo. Úplná idylka. Najmladší bol ako za odmenu, nenáročné dieťa.

Strana
z2