icon

Čo ste robili inak, keď sa vám narodili deti?

18. júl 2022

čo ste robili inak, keď sa vám narodili deti? čo sa zmenilo vo vašom správaní a tak?

viestta
18. júl 2022

Všetko a nič.

danielahamar
18. júl 2022

Z nášho pohľadu nič, čo už druhi hovoria je myslím si jedno.

evamea
18. júl 2022

Stal sa zo mňa pokojnejší človek. Máločo ma vyvedie z miery.

mamamasama
18. júl 2022

Nemám stres, som vyrovnanejšia, trpezlivejšia a hlavne ma už netrápia veci ako kedysi. Takisto viac obdivujem svoje telo za to, čo dokázalo. Vďaka materstvu som vyhrala dlhoročný boj nad bulímiou a teraz ma už netrápi ani nejaký ten faldík, či stria.

thereisabear
18. júl 2022

Spala som a už nespím.

mima1
18. júl 2022

Zmenilo sa ze nevstavam o 11.00 cez vikendy. Ze si nemozem lahnut do vane kedy sa mi zachce pocas dna. Ze nesadnem do auta len tak a neodidem na pol dna na nakup. Ze uz neobleciem moje xs,s veci 😂. A vela inych veci. Ale vsetko sa to da prezit

dudos
18. júl 2022

Zmenilo sa všetko až na morálne hodnoty. Je to úplne iný životný level byť rodičom ako byť bezdetný.

ivangeline
18. júl 2022

Bola som vsade. Teraz som vacsinou doma i ked vyhladavam spolocnost. Vybavuju sa mi traumy z detstva a mam uz toho dost.. (nie deti ale svojho debilneho nastavenia a premahania sa..a bojovania s tym.. ).

deti95060810
18. júl 2022

že nepoznám slovko volný čas, hobby...
po narodení detí som sa zmenila na zúrivú medvedicu ktorá si bráni zubami nechtami svoje mláďatá...
neznášam akúkoľvek nespravodlivosť a krivotinu voči mojim deťom...

dagmarovita
18. júl 2022

@ivangeline páči sa mi Tvoj príspevok, je taký konecne autentický, živý, rozumný..to je dobre, že to tak je, to sa liečiš..

kolieskova232
19. júl 2022

Tak v mojom pripade sa zmenilo uplne vsetko, samozrejme prisla obrovska zodpovednost, uz to nie je len o nas dvoch, uz nemyslime len na seba. Co sa tyka volneho casu, to momentalne ani neviem, co znamena, ale ja si to vsetko uzivam. Deti rastu rychlo, ani sa nenazdas a su velke a toto vsetko ti mozno bude este aj chybat. 🙂