Dieťa na noc bez rodičov
Od kedy ste dávali dieťa na noc k babke, bez vás? (Mame, svokre)
Asi 4 mesiace
4 mesiace, ked sme isli na vikend do Prahy
Staršia mala skoro 5 rokov, dovtedy nechcela ani počuť, mladšia mala asi 2,5-3 roky, ale išla so sestrou staršou,tak jej to tak neprišlo🤭
Moja má 5 rokov bývame u našich . A nechce spať ani s babkou ani s dedkom ...a už vôbec by neostala u svokrovcov na noc 🤦🤦🤷
Naša mala skoro 1,5 roka keď bola prvá krát na noc bez nás
Ešte neboli, mladší 11 mesiacov a starší 2 roky. Nememame v pláne ani nikde ísť, a ani nechcem ich využívať ,keďže ešte máme s mladším divoké noci,tak nech sa rodičia vyspia. Ale cez deň už boli aj bez nás sami, na pár hodin.
6 mesiacov
Nejako v 2 rokoch
nieco cez rok mal, sli sme na svadbu a maly zostaval so svokrovcami
Mala rok aj 10 mesiacov, ked ostala u babiny a ja som sla na koncert a vratila sa az okolo 3. rana. Ale ona bola zvyknuts zaspavat bezomna, kedze som od jej 4 mesiacov pracovala. Len tu bola v novom prostredi. O rol neskor uz chodila prespavat k svokre cela stastna.
Syn ma 17 mesiacov a este nebol. Max ze nam ho postrazi doma svokra a my prideme tak o 2.
Polroka mal keď išiel 1x
Pojde buduci tyzden k babke. Ma 3,5 roka.
Moja takmer 10 u babky sama nespala si u jednej 2-3x u kamarátky 1 noc, a raz bola síce sama s babkou cez noc ale mama bola u nás to mala 7 r dcéra. Ja by som ju aj dala ale ona nechce a ja to respektujem
Na noc od 10 mesiacov
1x bola, ked mala rok, lebo sme sli na svadbu 😊
Ca 2,5 roka.
mala 5 rokov. vidim, ze som v mensine 🙂
3 roky.
Moj mal asi pol roka šli sme na ples z ktorého smw sa museli vrátiť bez prestavky plakal a dokonca volal mama 😃 dala som mu fenistil do fliasky uspala ho a šla s5

...cca rok mala... 🤔