Dieťa v 40tke. Ako to vnímate s odstupom času?
Ahojte, zaujíma ma, ci sa tu nájdu maminy, ktoré maju staršie deti a rodili v 40tke. Ako to teraz vnímate s odstupom času? Prosim hlavne mamky so skúsenosťou. Vsetko naj k dnu matiek
@janinah
@janickacrazy no my sme mali syna, 13r.bol jedináčikom. Nevedela som sa s tým zmieriť, vždy som túžila po dcérke. Predstavovala som si ako kráčam a popri mne cupitá malá copaňa v šatkách, veselá a sťebotavá😆🤗. A pri tejto predstave mi stidlo srdce a vyhrkli slzy, lebo roky pribúdali a dievčatko nikde. Ale mne sa to nakoniec splnilo, v 42r.ma tehotenstvo trocha zaskočilo, ale mam svoje úžasné dievčatko, presne ako som si vysnivala. Nelutujem, ona je taký živel, taká zivotaschopná osôbka.
NAJSAMLEPSIE 🙂. Ja si dcerku viem ovela viac vychutnat (uz nemusim sa do prace nahanat, plus vsetko poznam), manzel malu zboznuje a vychutnava si ju uz ako skuseny rodic a starsia dcerka je nadsena, ze ma sestricku a krasne sa o nu stara. Neviem posudit ako je to mat prve dieta takto neskoro, ale dalsie dieta, pokial su podmienky, tak to je nadherne ozivenie. Plus si s manzelom pripadame ako mlada rodinka 🙂

Tak pre mňa dieťa v každom veku je super, pretože deti milujem. Mala som deti v 22, 33 a 39. Teraz mám 45 a vôbec neľutujem, dokonca sme uvažovali s manželom, že ešte jedno by sme zvládli. Malého učím akurát byciklovat, aspoň som v kondičke. Deti v neskoršom veku ťa omladia.