icon

Hovoríte partnerom o správaní detí počas ich neprítomnosti?

22. sep 2025

Zeny na materskej
Hovorite svojim partnerom to ako sa vase deti spravali pocas jeho nepritomnosti? Hovorite len to dobre alebo aj to zle.. ako chlap reaguje.

ludmilik13
22. sep 2025

partner je clovek, ktoremu povies asi vsetko ohladom svojich deti, nie?

kavasmliekom
22. sep 2025

Tak nehovorím úplne všetko, ale áno, podstatne veci si hovoríme.

galganka
22. sep 2025

Správanie, klebety, o škole, o zdravotnom stave, hlášky dňa, stav stolice... Všetko. Je to rodič.

simca06022011
22. sep 2025

normalne sa bavime.. tak nevesam mu na nos vsetko odkedy dieta vstalo az kym zaspalo, ale ak sa nieco zasadne stalo, ci vazne, ci zabavne tak poviem.. ako reaguje.. no podla toho co sa dialo :D bud sa zasmeje,a lebo nie,a lebo co som to za matku (na co sa zasmejem ja) alebo co to je za dieta (no po kom to asi ma?) ... ak treba tak to s tou nasou divou prediskutuje vo vhodnej chvili.. aj ked, uprednostnujeme ked nie, lebo to teraz pri puberte iba tlak dviha🙂))

mandzula
22. sep 2025

Vzdy sme sa o tom bavili, dokonca sa sam pytal.

anonym_dfdbd3
22. sep 2025

To je taky obchod, vzajomna ventilacia. Ja sa vyventilujem ake boli deti, on aki boli zakaznici. Popindame si a zivot ide dalej. 😁

Ako zena na materskej doma co cely den riesi veci primarne okolo dietata .. co ine by som manzelovi hovorila, ked pride z prace? 😅 Ze co som stihla precitat na aktualitach na wc za tych 10min, kym deti spali? 😃 Jasne ze co sme robili, kto trucoval alebo bol dobry, kde sme boli (ak to bolo mozne...).

majlo1234
22. sep 2025

Akoze ci zalujem, ze boli zli? Nie🤣 ale ked je nie o extra, tak to si povieme

really8
22. sep 2025

To co je za otazku? Samozrejme ze poviem aj jedno aj druhe. Ved tak snad ho samotneho tiez zaujima ako sme sa mali

beata_k
22. sep 2025

Iba podstatne veci, dobre aj zle.

diewcatqoo
22. sep 2025

Jasne, hovorim. Aj pochvalim, aj poviem to zle. Ved je tiez rodic. Ale uplne uplne vsetko mu nehovorim. Kedze nasim detom sa huba nezavrie, tak si neviem predstavit, ze mu hovorim totalne vsetko 🙂

lucia13022023
22. sep 2025

Hovorím mu všetko, aj podstatne veci aj nepodstatne veci. Pýta sa ,aký sme mali deň atď. Reaguje normálne. Ak dieta nieco v ten deň vyvedie, napríklad ráno a ja mu to hovorím večer, uz to ďalej nerieši. Načo, keď dieta na to uz zabudlo. Samozrejme, vek a situácia hra veľkú rolu, ja hovorím o maličkostiach 2,5r dieťaťa.

anonym_a34ea7
22. sep 2025

Hovorim, vsetko co uznam za dolezite/zaujimave. Nielen to dobre - tam celkom nerozumiem otazke. Ak cez den zle spal alebo kaslal alebo mi brnkal na nervy tak jasne ze aj to. Reakcie ma primerane udalosti.

Ale tipujem ze si sa stazovala ze si mala narocny den s dietatom a spoluploditel ti to dal za viny…?

deedol
22. sep 2025

jasne, ze ano, sam sa na to pyta. aj dobre, aj zle. reaguje normalne, ako by mal/nemal reagovat?

autor
22. sep 2025

No pytam sa preto lebo ako tiez som hovorila a teda aj to ako vystrajaju placu atd..a on mi vcera povedal ze sa vkuse len stazujem a neviem sa postarat o 2 deti ani den.. uplne ma tym odrovnal. Ako 4 roky som doma a staram sa, samozrejme starsi uz chodi do skolky.

deedol
22. sep 2025
@anonym_autor

No pytam sa preto lebo ako tiez som hovorila a teda aj to ako vystrajaju placu atd..a on mi vcera povedal ze sa vkuse len stazujem a neviem sa postarat o 2 deti ani den.. uplne ma tym odrovnal. Ako 4 roky som doma a staram sa, samozrejme starsi uz chodi do skolky.

@anonym_autor nech ide na matersku na pol roka aj on. v mojom okoli boli hadam vsetci muzi a dost im to pomohlo pochopit vela veci.
ak chces nieco zmenit u seba, tak mozes skusit, ze sa budes nielen stazovat, ale deti aj chvalit (co sa naucili, co dokazali, ako sa hrali...) mozno to uz robis, neviem.

autor
22. sep 2025
@deedol

@anonym_autor nech ide na matersku na pol roka aj on. v mojom okoli boli hadam vsetci muzi a dost im to pomohlo pochopit vela veci.
ak chces nieco zmenit u seba, tak mozes skusit, ze sa budes nielen stazovat, ale deti aj chvalit (co sa naucili, co dokazali, ako sa hrali...) mozno to uz robis, neviem.

@deedol ano robim samaozrejme ze mu hovorim aj to dobre..

anonym_dfdbd3
22. sep 2025

Uz vydrz, ak si 4 roky na MD a starsi uz je v skolke, zachvilu mozes do prace. My tu nevieme posudit ci povedal hlupost Tvoj chlap (ak si sa trochu postazovala), alebo si sa tak vela a tak casto stazovala, ze by Ta zahriakol skoro kazdy, ze uz toho je vela. My nevieme, co doma riesite, kto zvelicuje alebo nezvelicuje, kto sa akym dielom o co stara a podobne.

btus
22. sep 2025

@anonym_autor samozrejme. Ešte aj o psoch a mačke. Úplne všetko.

anonym_4b7782
22. sep 2025
@ludmilik13

partner je clovek, ktoremu povies asi vsetko ohladom svojich deti, nie?

@ludmilik13 mám to rovnako

anonym_4b7782
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A čo to mal povedať. Tak on robí a ešte ty začneš na deti len sťažnosti ..Niekedy to nemajú radi chlapi počúvať alo to žena s deťmi nezvláda.

deedol
22. sep 2025
@anonym_4b7782

@anonym_autor A čo to mal povedať. Tak on robí a ešte ty začneš na deti len sťažnosti ..Niekedy to nemajú radi chlapi počúvať alo to žena s deťmi nezvláda.

@anonym_4b7782 och chudatka chlapi to nemaju radi...

autor
22. sep 2025
@anonym_4b7782

@anonym_4b7782 a ja nerobim? Ci robenie znamena len byt v zamestnani? A moment, ked zacnem chodit do zamestnania aj ja tak potom kto s kym sa bude o nasich detoch rozpravat? Ucitelka s vychovavatelkou. Ci? Ty si myslis ze zeny maju radi vsetko? Aj prebdene noci, aj plac aj kadeco?

euka210
11. okt 2025

@anonym_autor samozrejme, ze vie. Ked neposluchali, nepomahali mi atd, manzel vyvodi dosledky.

euka210
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ach jaj, tvoj je asi typicky muz, co nechape, ze zena sa musi vyrozpravat 🤦‍♀️
Ked som bola doma s detmi, tak duplom som to musela s niekym zdielat. Ale moj to chapal, ze sa potrebujem vykecat a postazovat.
On mal 3dni na starosti 6mes.syna, ked som bola velmi chora, ja som len dojcila...bol rad, ze moze ist zase do prace 😁

mikadooo
11. okt 2025

@anonym_autor myslím si že niekto ho nasral v robote a ty si to schytala... Sú aj také dni... Jasné že som mužovi hovorila všetko, mňa raz spindal, že prečo stále kričím po deťoch, tak som zhučala aj jeho (náročný deň vtedy). Ten spánkový deficit a všetko, že si nonstop v strehu, nič nevieš dokončiť, stále len jedným okom/uchom/nohou nastavená utekať o život na miesto činu, to si muži proste nevedia predstaviť. Takisto som mu vtedy vykričala, nech ide na materskú na pol roka s dvomi deťmi, ja milerada idem hneď od zajtra do roboty, lebo doma sa neviem ani vykadiť v kľude, atď. , blbý obec mi trvá dve hodiny, jednom dieťa uspávam, druhé trieska šuflíkom, podobne šplechy som po ňom vrieskala (už si nepamätám, najmladší je školák:D). Tak ostal ako vyoraná myš vtedy zo mňa. Holt, bola som vtedy vytočenejšia ako on, mal smolu... Drž sa, je to psychiatria a záhul, vraj pre oboch, ja to zas nepoznám z tej mužskej stránky, oni zas vraj pociťujú obrovský psychický tlak skrz toho, že tie sú de facto živiteľmi celej rodiny a stojí to celé na nich. Držte sa. Možno postačí do večer v pokoji sadnúť a pobaviť sa, že si proste mala ťažší deň a len si sa chcela vyrozprávať trošku...