Je čudné mať tretie dieťa?
Je v dnešnej dobe mať tri deti čudné s manželom by sme chceli tretie dieťa keďže dve sú už väčšie samozrejme vedeli by sme uživiť ďalšie bábo inak by sme nad tým ani nerozmýšľali aké sú vaše názory pýtam sa len zo zvedavosti že aké sú názory ľudí ďakujem 🙂
Čudné vy bolo mať 2 a pol dieťaťa... (blbý humor, viem, ale aká otázka, taká odpoveď) 🤷♀️
V nasom okoli kto nema zdravotne problemy a niekolko potratov za sebou. Tak velmi vela parov ma 3-4deti.
Co je na tom cudne? V mojom okoli ma urcite tak 20-30% ludi tri alebo viac deti.
Čudné je, ak má niekto 3 a viac detí a v dospelosti sa,(taketo deti), potacaju za minimálnu mzdu a zadlžujú bývaním na úver na 150 rokov.
Ja sem len zvedavá na pohľad ľudí nijako ma to neovplyvní v rozhodnutí či budeme mať ďalšie dieťa alebo opakujem no som len zvedavá aké názory majú ľudia
Z ludskeho hladiska to vobec nie je cudne. Z hladiska ekologie,kedy je zem preludnena,su tri deti velmi vela. Tak si vyber.
@anita6666 Ja mám už dve deti dospelé a nezdieľam názor, že má byť zabezpečené od rodiča, ani že rodič má dieťaťu do života všetko dať - materiálne. Myslím si, že má byť z neho plnohodnotný človek, ktorý sa dokáže sám a seba postarať. A potom, keď ukáže snahu, tak áno, pomoc dostane.
Čudné to môže byť iba debilom, alebo ak sa nato chystajú debili
Ako som sa dozvedela na porodnej sale, je cudne mat 3+ deti s tym istym muzom/manzelom😱😱😱 😃😃😃 je to uplne normalne mat tolko deti, na kolko sa par citi🙃🙃a tri su este v pohode- ani auto netreba menit😆
Keď ste finančne na tom tak dobre, že viete dať všetkým deťom vzdelanie, zaplatiť im krúžky, záľuby, a viete im dať všetko čo potrebujú v živote, tak potom žiadny problém.
Skor cudna a trapna otazka.Ako nehnevaj sa ale niektori maju aj viacej deti ako len 3.
Pre niektorych je cudne mat aj jedno dieta. Pre inych je cudne mat len jedno dieta. Kazdemu vyhovuje nieco ine, takze sa zariadte podla seba a reci inych si nevsimajte. Ja najviac zboznujem, ked sa niekoho pytaju, kedy bude druhe a ked uz je na ceste, tak zacnu nariekat, ze naco vam bolo druhe, v dnesnej dobe staci jedno. To ludia akoby len mali potrebu nieco skritizovat, je jedno co a aj zmenia nazor uplne, len aby rec nestala a aby trochu podpichli. Robte podla seba.
Nepripadám si čudná. A možno aj áno...ale nie preto, že mám tri deti 😂
Nie. Cudni su pre mna tito 😅
https://www.youtube.com/watch?v=Cjvsb3ORskc
The Radford family 22+ deti, najvacsia rodina v Britanii 😅🤣
Mám tri deti a sme normálni 🙂
Mne príde čudná skôr tvoja otázka. 😏
Podľa mňa je to fajn, darovať ďalší život. Veď život... Keď si spomeniem na túto otázku pred tehotenstvom, lebo tiež som sa samej seba toto pýtala, tak si vravím, čo som ja sprostá riešila a aká krásna zdravá dcérka sa mi narodila.
Čudné mi príde, sa pýtať cudzích ľudí koľko máme mať detí 🤦🏻♀️
Dôležité je, aby ste sa na tom s manželom zhodli, nie či ti to schvali 90% fora.
Za mna su 2 deti idealny pocet. Jedno je malo a tri uz vela.
Coze? Praveze dnes sa mi zda ze ludia idu viac do tretieho ako kedysi v minulosti. Poznam vela ludi, co maju 3 a dokonca viac deti.
Mam väčšie dcéry a 3 m synčeka, okolie skôr zaujíma ci to bola nehoda ,ako to ze he to vela (co teda nie je)😅 skrz vek dcér ved už ste mali veget 🤣 Syn bol vymodleny vytúžený ❤️
Nie je čudné mať 3 deti, hoci ja by som 3 nechcela. Zdá sa mi to už veľa, aj z hľadiska financií a ich zabezpečenia do budúcna. Ale ak na to finančne aj psychicky s mužom ešte máte,tak prečo nie 😊
Byt mladsia idem do tretieho. Cudne to nie je, v okoli ma vela rodin aj viac ako tri deti.
A prečo by to malo byť čudné? 😄 my máme 3 detičky a časom plánujeme ešte 4. ak sa podarí 🙂 u nás v bytovke (okolo 100 bytov) sme 3 rodiny s 3 deťmi, ak by sme mali 4. asi tu budeme jediný a je mi absolútne jedno či budeme niekomu pripadať čudne alebo nie.. 😆 mne zas príde divné keď niekto nechce viac ako jedno dieťa, no beriem to tak že je to absolútne len a len jeho rozhodnutie a nikdy by mi nenapadlo sa do toho starať 🙂
@anita6666 v dospelosti sa hádam majú o seba už postarať sami, nie? Rodičia majú deti - či už 3, 5 alebo aj 10 - vychovať tak, aby z nich vyrástli samostatní ľudia schopní sa o seba postarať a nie im všetko dávať na zlatom podnose 🙄 mám takých susedov. Pani veľmi túži po 2. dieťati no partner absolútne nesúhlasí lebo by mu nemohli už dať pozemok, nehnuteľnosť atď. Úprimne je mi toho chlapca ľúto lebo sa pri ňom nemá šancu postaviť na vlastné nohy keďže otecko mu všetko dá 🙄
Ak tretie dieťa chces, tak jednoducho šup do toho...Neries, či to niekto schvaľuje, alebo nie, či je to v poriadku, alebo nie ..Toto je predsa otázka len pre teba a tvojho muža. A takisto len vy dvaja ponesiete plnú zodpovednosť za jeho vývoj a výchovu. 🙂
@vevesh ako nad tymto sme sa pozastavili aj my. Lebo čakame stvrte.
A…. Zopar ludi kruti hlavou… ale zase su aj taki co sa spolu s nami tesia.
Tiez pozname pary 2deti moje. 2tvoje. A 1aspon spolocne…. Neodsudzujem ale o co je to ine? Ze ja mam 2,5 aj ty mas 2,5? Nie spolu mame 5deti ak sme sa rozhodli zdielat spolocnu domacnost a chceme fungovat ako rodina.
A hovorim muzovi ze asi dnes je ozaj vzacne mat viac deti a vsetky spolocne… keby boli 2moje a 2jeho asi by ludia na to pozerali “lepsie” aspon taky mam pocit niekedy.

Prečo by to mlo byť čudné? Chcete,viete vychovať,majte.