Jedináčik
Ahojte, uzivame si s manzelom zivot s jednym 3,5r dietatom, synom, mame uz som svoj komfort, ale ja som velmi zatuzila po druhom dietati. A rozum mi hovori, ze uz si mam len uzivat zivot, ale ked ja kazdy den uvazujem nad druhym dietatom. Hodiny tikaju az sa to neda vydrzat. Manzel vie ze o tom rozmyslam a cuduje sa mi ze to stale riesim, ved sme sa dohodli ze budeme mat iba jedno dieta.
Co sa tyka faktov, je viac proti ( nebude druhy prijem, zasa 2-3 roky doma, uz mam 31, bojim sa o moje telo, po prvom mi neostala sice ziadna spomienka, aj porom bol super) ako pre ( casom bude mat syn partaka)
Lutovala ste niektora ze ste obetovala svoj zivotny komfort s jednym dietatom a mali ste dve? Dopadlo vsetko okej? Diky
@adeladulova jednoznacne ano. Rodina je zaklad. Drzim palce. 🙂
@milanemila je to len o tvojej pohodlnosti. Ludia su v dnesnej dobe vseobecne orientovaní na seba. Ja, Ja, Ja…
@adeladulova Áno, obetovala som ozaj dosť, stálo ma to veľa kompromisov z mojej strany, veľa rozhodovania, no dala som sa prehovoriť na druhé dieťa. Mala som 38 a vekový rozdiel medzi deťmi je necelých 10 rokov.
@adeladulova Ja som tiez nechcela a prislo to same po 10 rokoch... Teraz mam dvoch jedinacikov 🤪 mala som 33 pri 2 porode. Mali sme uz svoj klud, ale nelutujem, je u nas veselsie ❤️ Teraz si neviem predstavit, ze by sme ho nemali...
@adeladulova 31? Nirktore v tvojom veku na dieta ani nepomyslia. Este si mlada.
Ja som vždy chcela 2 deti a aj priateľ . Ale po mojom zlom tehotenstve , ešte horšom pôrode ( 3 dní trápenia , potom akútny cisársky ) a to čo nastalo potom bola hroza (ďalšia operácia, tranfuzie atď ) som povedala ,že stačí jedno . Môj to rešpektuje nenuti má do ďalšieho a vie ,že sa teším už do práce (podotýkam predtým som celý čas pracovala takže som vôbec nebola zvyknutá byť takto doma )
Len keď spomeniem pred súrodencami alebo pred rodičmi ,že malý ostane ako jedináčik tak sa má vždy spýtajú ,že načo som si robila to jedno ... Že jedno je len pre strach a ,že potrebuje surodenca.
Niekedy mám pocit ,že oni si idú svoje 🤣🤣...
Možno má to za pár rokov prejde možno nie ale zatiaľ som názoru jedno a stačí .
Ja som druhé nechcela a prišlo to zrazu zo dňa na deň nečakane, neľutujem vôbec že som si ju nakoniec nechala, strašne mi sibalo keď mi test ukázal 2 čiarky,, užívame si normálne ako sa dá žiadny komfort mi nechýba co som mala predtým,, rozdiel je medzi nimi 7 rokov,, len dcéra už bola zvyknutá jedináčik tak jedine co ma prosila nech to není brat 🤣🤣🤣🤣🤣 ale partacky sú perfektné všetko čo k tomu patrí, není nad to mat byt plný smiechu a aj kriku

Ja zistim o par dni, ake to je. Tiez mam 3,5 rocneho 😀 zaprisahavala som sa, ze druhe nikdy, a nejako sme sami dospeli k zaveru, ze nam este jedno chyba.
Ja som chodila do prace, maly mal tesne pred 2. Narodeninami, cize som si asi rok a pol odrobila, a teraz budem zasa doma.
Sama som zvedava, ale celkom sa tesim. A ano, som aj rada, ze mali bude mat partaka (minimalne na dovolenkach 😅)