icon

K čomu vás priviedli deti?

neznamaznama
24. apr 2023

Je niečo, k čomu vás priviedli deti a bez nich by ste o to ani "nezakopli"? Teraz mám na mysli nejaký šport, koníček, zábavu, niečo o čom ste napríklad ani netušili, že existuje, či ste mali voči tomu predsudky. Pýtam sa preto, že mňa syn priviedol k žánru anime a manga. Vždy som si myslela, že je to len pre "kocky" a "fanatikov PC, hier a takých ako Sheldon Cooper", resp. pre malé deti (Pokémon, áno, aj to je anime, čo som dlho ani netušila 🤣) ale prišla som na to, že sa mi tento žáner (ten, čo je určený pre starších) veľmi páči (teda to vhodné pre mňa, priveľa "krvaku aj keď je kreslený mi nerobí dobre 😅😅) a uvedomila som si, že som mala voči tomu dosť veľké predsudky. Aj keď som prišla na to, že ako dieťa som jedno anime milovala (Mila SuperStar) a to som ani nevedela, že je to anime. A prečo sa to pýtam? Len som zvedavá. Už pár dní nad tým premýšľam. Vedela som, že deti zmenia život, ale nikdy mi nenapadlo, že aj takýmto smerom. Vlastne celkom obyčajným.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@dorothee knihy sú super, tie milujem najviac.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@aaadkaaa možno raz...... No neviem...... Ale je super, že deti nám vedia otvoriť obzory smerom o ktorých sme ani netušili. 😀

masinka
24. apr 2023

@neznamaznama No, bola to zaujimava skusenost, tie kadejake novodobe prisery mi nic nevravia, ale spravila som si foto s Predatorom a Votrelcom 😂 Dcera uz caka na program toho dalsieho co bude v Brne, tak uvidim ci sa necham ukecat 😀

kathak
24. apr 2023

@lija22 ja to iste, ak môžem povedať, skôr mi bol taký nemilým a teraz ho mám veľmi rada))

jana_eyre_2
24. apr 2023

Moje deti ma priviedli k tomu, že som úplne zanevrela nad sedavým, neaktivnym životom.. kedysi ako bezdetná som mala sedavé zamestnanie, výlety sme si síce robili, ale neboli také akčné ako keď sme začali mať deti.. odkedy máme deti, neustále sme v pohybe, mimo domu, nikdy nesedime na zadku a deti mám také isté.. a terajsie zamestnanie už nemám sedavé.. ja som s tým veľmi spokojná..

jana_eyre_2
24. apr 2023

A ešte, naučila som sa snáď všetky druhy dinosaurov 🤣

kvetinka75
24. apr 2023

@neznamaznama napr. Sheldon, Teoria veľkého tresku, filmy od Burtona,
potom Kosti, mnohé ma teraz ani nenapadnú.

luccija
24. apr 2023

@neznamaznama a teraz už, keď je pubertacka ma priviedla ku skusaniu nových receptov, chuti, takže skúšame pokus omyl.Na Instagrame to vyzerá ako kulinárske dielo a potom je sklamaná🙂)nie preto, že by sa nám to nepodarilo, ale na videu to vyzerá lepšie obkecane...

lauriik
24. apr 2023

Mna deti k zdravsiemu zivotnemu stylu. Casto chodime na bajky a na prechadzky a ked chcem aby jedli zdravo tak musim ist prikladom ☺️

elviku11
24. apr 2023

k barefootovym topankam

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@masinka super, myslím že zážitok pre vás obe. Manžel tak bol so synom na koncerte One republik a povedal, že to bola riadna sila.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@jana_eyre_2 super. Aj ten pohyb aj dinosaury. Keby náhodou ožili, tak skôr prežijete. 🤣

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@luccija ale skúšate, to je perfektné. 😍

angeli121212
25. apr 2023

@neznamaznama s tým anime si mi brnkla na spravnu strunu obaja s mužom sme fanúšikmi, uvidíme či bude aj náš drobec 😊

orini
25. apr 2023

@neznamaznama pocita sa aj ku stastnemu zivotu a zmyslu zivota? 🥰

simca06022011
25. apr 2023

no mna privadza dieta, na psychiatriu :DDD

neznamaznama
autor
25. apr 2023

@angeli121212 budem držať päste. Je fajn zdieľať koníček s dieťaťom.

neznamaznama
autor
25. apr 2023

@orini samozrejme, ak je to pre teba práve teraz to najviac citeľné.

neznamaznama
autor
25. apr 2023

@simca06022011 mňa doma trojmo. Už si zvykám. Našťastie to nemám ďaleko. 🤪🤣

mandarinka555
25. apr 2023

@deti95060810 Normálne som musela googliť, lebo som o nej ešte nepočula...Tak sa mu ani nedivím...katastrofa...

angeli121212
25. apr 2023

@neznamaznama jej ďakujem, zas ak ho to nebude baviť nič sa nedeje 😊 chcem aby išiel v živote svojou cestou nie tou našou 🙂

neznamaznama
autor
25. apr 2023

@angeli121212 veď samozrejme, len je to fajn. A možno vás privedie tiež k niečomu, čo vás chytí

angeli121212
25. apr 2023

@neznamaznama veru som zvedava čo to bude 😊

marca12
25. apr 2023

@neznamaznama deti nemam,ale mam krsniatka a tie ma priviedli k laske k futbalu. Neznasala som odmalicka futbal a teraz si ho dokonca aj rada pozriem a zahram.

neznamaznama
autor
25. apr 2023

@marca12 úžasné, ako deti dokážu zmeniť pohľad na niektoré veci.

angeli121212
25. apr 2023

@neznamaznama ešte sa môžem opytať zo zvedavosti ake anime kukaš?

neznamaznama
autor
25. apr 2023

@angeli121212 zatiaľ len začínam. Vo svojej podstate nemám problém s takmer žiadnym okrem hororu a hentai, problém je, že veľa z nich je dosť "krvavých". Páčilo by sa mi napr. aj Attack on Titan, ale tam je proste veľa krvi na mňa (aj keď len kreslenej). Ale animácia a príbeh ma zaujali. Zatiaľ som videla len Your Name, seriál Violett (ešte má čaká film) a naposledy sme so synom boli na Suzume. To ma dostalo. No a keďže je moja angličtina veľmi slabá, potrebujem titulky. Aj v tom som dosť obmedzená. Ale syn už má na pláne ukázať mi ďalšie. Ak máš nejaké nápady, sem s nimi.

angeli121212
25. apr 2023

@neznamaznama ja mám rada take tie staršie klasiky kľudne aj pre mladšich divakov čiže klasika sailor moon a podobne, potom take romantické komedie napr. Lovely complex, class president is a maid a pod. A take z japonskej mytologie a take to prepojenie medzi nimi a yokaimi niečo ako demoni resp. bytosti tak tam napr. Natsumes book of friends

angeli121212
25. apr 2023

@neznamaznama ale mam toho napozeraneho niekoľko stoviek čiže si už ani nepamätám všetky názvy a attac on titan tak na to nemám proste gule 😊

daren1
26. apr 2023

K spoločenskému tancu, ja som poznala len valčík ktorý vie každý, ono je to šport ma presne pravidlá, výkonnostne triedy a makácka riadna a ešte sa aj usmievať. Musela som sa naučiť ako tak pravidlá, cesat vlasy čo neznášam doteraz, ale zasa vidieť ich keď sa "idú na parkete rozbiť" je wauuuu