K čomu vás priviedli deti?
Je niečo, k čomu vás priviedli deti a bez nich by ste o to ani "nezakopli"? Teraz mám na mysli nejaký šport, koníček, zábavu, niečo o čom ste napríklad ani netušili, že existuje, či ste mali voči tomu predsudky. Pýtam sa preto, že mňa syn priviedol k žánru anime a manga. Vždy som si myslela, že je to len pre "kocky" a "fanatikov PC, hier a takých ako Sheldon Cooper", resp. pre malé deti (Pokémon, áno, aj to je anime, čo som dlho ani netušila 🤣) ale prišla som na to, že sa mi tento žáner (ten, čo je určený pre starších) veľmi páči (teda to vhodné pre mňa, priveľa "krvaku aj keď je kreslený mi nerobí dobre 😅😅) a uvedomila som si, že som mala voči tomu dosť veľké predsudky. Aj keď som prišla na to, že ako dieťa som jedno anime milovala (Mila SuperStar) a to som ani nevedela, že je to anime. A prečo sa to pýtam? Len som zvedavá. Už pár dní nad tým premýšľam. Vedela som, že deti zmenia život, ale nikdy mi nenapadlo, že aj takýmto smerom. Vlastne celkom obyčajným.
@neznamaznama nie, nie... bolo to a takej mladej zene, tusim bola bojovnicka, nieco ako rytier, nosila zbroj a jazdila na koni. Nepamatam si to uz presne... 😁ani neviem, ci to bezalo na nasich programoch, alebo som to pozerala na RTL🤔. Bolo to v 90r. approximately😅
@simca06022011 😁😜
Mna k háčkovaniu. Asi by som nevedela čo to je. Naučila som sa,ze nie všetko treba kúpiť, že sa to dá aj spraviť.
Deti ma priviedli k tomu aby som si spravila v DE školu, keby ich nemám, tak mi je jedno,že robím upratovačku aj keď mám na SK VŠ...
Naučila som sa kysnuté cesto len vďaka deťom lebo som im chcela piect
A je toho veľa ❤️
@lily14 jasné, ja chápem. Zabudla som dať smajlíka, ako som plánovala, aby bolo jasné, že som to pochopila. 😅 Nuž, tu je tak, keď chce človek niečo stihnúť počas krátkej prestávky v práci. 🤣🤣🤣
@hrabovo aspoň sa nenudite. 😅
@laurajk tak to si nepamätám. Mne utkvela tá Mila v mysli, ako som utekala zo školy, aby som stihla vidieť aspoň kúsok. A čo tam po tom, že som nerozumela ani slovo. 🤣🤣🤣🤣
@mamelka paráda, hackovat som aj ja chvíľu háčkovala, najmä vianočné ozdoby.
@mamelka vidíš, to som zabudla napísať: hackovanie, pletenie a kvaskovanie 😊
K vínu 😂🙈
@sapa20 na zdravie. Alebo skôr na pevné nervy. Dúfam, že môže byť tentokrát červené. 🍷

@neznamaznama áno úplne, aj chlapci sú úplne rozlšní, ale inak su obaja úplne normálni bežní chalani, len okrem bežných vecí robia aj toto. Čiže jeden chodí na štadión a druhy chodí na umenie...