Kedy ste si uvedomili, že ďalšie deti už nechcete?
17. jún 2025
Ja mám taký problém, že v kútiku duše po ďalšom túžim ale potom keď vidím ako mi dajú zabrať tieto čo mám tak už zasa nechcem v žiadnom prípade. A takto sa to vo mne strieda. Ako ste vedeli, že už je to stopka, z stačí ?
Mam 3 a nemám to uzavrete. Cítim ze nie sme na komplet.
Po 2. dieťati... Cítila som, že aj toto druhé už neviem tak čičíkať ako prvé, chcela som už konečne vyletieť z hniezda a realizovať sa 🤣 ALE...niekto tam hore má zmysel pre humor. Čakám tretie 😅🤌 čo už...moja chvíľa príde... časom 🤦🏼♀️😅
Veková hranica do 30

Neviem ci to bol jeden moment. Proste som sa k tomu nejak dopracovala. My mame medzi detmi rozdiel 7 rokov. Lebo druhe sme dlho nechceli, necitili sme sa na to. Ale nejak sme dosli do bodu, ze este nie sme komplet. Ale pri druhom synovi tak nejak citim, ze teraz je vsetko ako ma byt… muz niekedy nadhodi, ze ci by som si to nerozmyslela, keby som mala 100% istotu, ze tretie bude dievca… ale nie. Dakujem. Stacilo. Jednak nie sme najmladsi, co si budeme klamat (ja tento rok 38 a muz mal 47) a jednak si uvedomujem, ze uz by sme boli velmi velmi obmedzovani asi vramci vsetkeho… cize tak nejak som si sama v sebe postupne zhodnotila a uzavrela, ze dalsie dieta uz jednoznacne nie…