icon

Koľko rokov majú otcovia vašich deti?

7. júl 2023

Kolko rokov maju otcovia vasich deti (myslim vek, kedy sa muzovi narodilo “posledne” dieta)
Partner ma 40 ale dieta chceme az tak o 2-3 roky.
Rozmyslam ci uz nebude prilis stary.
Ja mam 33

Strana
z6
lydiasabolova
8. júl 2023

pripájam pohľad zo strany dieťaťa: manžel má 19ročné sestry-dvojčatá, svokrovci majú niečo po 60tke (neviem presne 😅) a švagrinky sa nám zverili s tým, že na ZŠ mali problém s výsmechom od spolužiakov, že či to pre ne do školy prišiel dedko.. a potom ich veľmi trápilo aj to, že nikde nechodievali- či výlety do prírody, hrady, jaskyne, alebo len na obyčajnú zmrzku, kúpalisko.. svokrovci už prosto nevládali.. u nich bol problém aj to, že majú psychicky aj fyzicky náročnú prácu.. ale i tak.. a vidno na švagrinkách, že týmto boli v tom citlivom ,,násť období" dosť poznačené.. odo mňa rada pre všetkých rodičov vo vyššom veku, nesprávať sa po 50tke ako starec, starenka, pestovať čo najaktívnejší život

bodka2213
9. júl 2023

@drakvak Presne , ja mám 28 a a manžel 30. Chceme ešte jedno , tretie ... No už teraz viem , že to nebude ako keď som bola tehotná v 22 r.
Už teraz sa cítim staro 🙈 ale každý to má inak ... ;)

tianna
9. júl 2023

@mamina7070 ale prosím ťa to nebude len vekom, najstaršieho syna máme autistu a psychiatrickeho pacienta s ťažkými diagnózami.. muž mal 24 keď sme ho splodili..

veronikaszabova
9. júl 2023

1 dieta - 21 rokov
2 dieta - 26 rokov
3 dieta - 35 rokov

mamina7070
9. júl 2023

@tianna ja som len dala linky na studie a to neznamena ze aj mladsi todicia nemozu mat deti s problemom
ale studie a statistiky hovoria o pravdepodobnosti

cejarka
9. júl 2023

Prve 42, druhe 45

silviaeli
9. júl 2023

@bodka2213 no tak ty sa na 40 rokov budeš cítiť ako 70r babka😂🤷🏻‍♀️
Ja mam po 40tke a citim sa na 20 💪🏻😜

zuzanockamt
10. júl 2023

@bodka2213 28 rokov a staro? 😂

zitaje
10. júl 2023

@bodka2213 ja som mala prvé dieťa v necelých 26 a cítila som sa ako také nedospelé veľké decko 😕 😝 aj som asi bola...
Mám 4 deti s veľkými vekovými rozdielmi, takže viem porovnať. Za mňa bol ideálny vek pre mňa ako matku 32r. To som bola tak akurát, nie ucho, ale ešte plná energie. Poslednú som mala v 43, to už bolo trocha neskoro, ale zas bábätkovské obdobie sme nejak prežili a teraz keď má 4, už je to fajn.
A inak neviem si predstaviť, že by som vo veku okolo 50 rokov len sedela doma a nikam s deťmi nechodila... veď 50-ročný človek nie je starý.
@lydiasabolova

kvetinka75
10. júl 2023

@eliska13 tak toto ide postupne s viacerými. Môj muž tiež sa tak mení. Už má niečo po 50tke a už vidno ten vek. keby sme mali doma školáka za ZŠ alebo škôlkára, no neviem akoby to dal. A ja už tiež nie. 1 nevyspatá noc a dávam sa dokopy týždeň 😂

dooscoby
10. júl 2023

No baby mate odvahu mat dieta po 40ke. Dnes tu bola moja mamina bude mat 62 rokov, cely zivot upratovacka, poslednych hadam 20 rokov tahala 2 aj 3 uvazky. Chudne obvodna neriesi, boli ju cela lava zadnica, zajtra ma druheho neurologa asi opotrebovane klby, platnicky ledva sa zo sedu postavi, kriva a ja sa modlim nech to nie je nic vazne lebo tieto jej vahove vykyvy, na gastro jej nic nezistili a to sa este stara o 88 rocnu mamu. Neviem ci by som toto chcela spravit dietatu co este studuje, buduje si svoj zivot, aby sa o mna staralo a malo starosti. Jjasne clovek moze ochoriet aj v mladom veku, ale ta pravdepodobnost je nizsia.

leonie28
10. júl 2023

Môj muž mal 39 keď sa nám narodili naše dvojičky ❤️

eliska13
11. júl 2023

@veronikaszabova veď teraz máš 37 a novorodenca prečo píšeš 35?😂

eliska13
11. júl 2023

@dooscoby upratovačka je fyzicky namáhavá práca to sa dalo cakat.Ak sa bude treba starať o mamu, tak to budes robit ako to robí ona o svoju 88 r.Porážku či ťažké choroby môže dostať aj 40-50 r

dooscoby
11. júl 2023

@eliska13 ano len je rozdiel to absolvovat v 20ke ako v 40ke. Znama sa popri malom dietati starala o babku s tym, ze lietala medzi nemocnicou, dietatom a pracou. Ale tak pomahame co to da.

veronikaszabova
11. júl 2023

@eliska13 vek otca 🙂 nie mna 🙂

natalka1595
25. júl 2023

Môj bude mať teraz v novembri 40 a já v decembri 29 ☺️

lucia147852
25. júl 2023

Môj bude mat 36 a hovorí, že veru stačí mu. Ja mám 32. Je to o osobnom nastavení. Napr ja sa už teraz cítim stará 🙈 Niekto je ok aj v 40 - 50. Ja som vždy chcela deti mladšia, aby som v 50 neriešila rodičovské a malé deti.

Strana
z6