Koľko rokov majú otcovia vašich deti?
Kolko rokov maju otcovia vasich deti (myslim vek, kedy sa muzovi narodilo “posledne” dieta)
Partner ma 40 ale dieta chceme az tak o 2-3 roky.
Rozmyslam ci uz nebude prilis stary.
Ja mam 33
@mamina7070 ale prosím ťa to nebude len vekom, najstaršieho syna máme autistu a psychiatrickeho pacienta s ťažkými diagnózami.. muž mal 24 keď sme ho splodili..
1 dieta - 21 rokov
2 dieta - 26 rokov
3 dieta - 35 rokov
@tianna ja som len dala linky na studie a to neznamena ze aj mladsi todicia nemozu mat deti s problemom
ale studie a statistiky hovoria o pravdepodobnosti
Prve 42, druhe 45
@bodka2213 28 rokov a staro? 😂
@bodka2213 ja som mala prvé dieťa v necelých 26 a cítila som sa ako také nedospelé veľké decko 😕 😝 aj som asi bola...
Mám 4 deti s veľkými vekovými rozdielmi, takže viem porovnať. Za mňa bol ideálny vek pre mňa ako matku 32r. To som bola tak akurát, nie ucho, ale ešte plná energie. Poslednú som mala v 43, to už bolo trocha neskoro, ale zas bábätkovské obdobie sme nejak prežili a teraz keď má 4, už je to fajn.
A inak neviem si predstaviť, že by som vo veku okolo 50 rokov len sedela doma a nikam s deťmi nechodila... veď 50-ročný človek nie je starý.
@lydiasabolova
@eliska13 tak toto ide postupne s viacerými. Môj muž tiež sa tak mení. Už má niečo po 50tke a už vidno ten vek. keby sme mali doma školáka za ZŠ alebo škôlkára, no neviem akoby to dal. A ja už tiež nie. 1 nevyspatá noc a dávam sa dokopy týždeň 😂
No baby mate odvahu mat dieta po 40ke. Dnes tu bola moja mamina bude mat 62 rokov, cely zivot upratovacka, poslednych hadam 20 rokov tahala 2 aj 3 uvazky. Chudne obvodna neriesi, boli ju cela lava zadnica, zajtra ma druheho neurologa asi opotrebovane klby, platnicky ledva sa zo sedu postavi, kriva a ja sa modlim nech to nie je nic vazne lebo tieto jej vahove vykyvy, na gastro jej nic nezistili a to sa este stara o 88 rocnu mamu. Neviem ci by som toto chcela spravit dietatu co este studuje, buduje si svoj zivot, aby sa o mna staralo a malo starosti. Jjasne clovek moze ochoriet aj v mladom veku, ale ta pravdepodobnost je nizsia.
Môj muž mal 39 keď sa nám narodili naše dvojičky ❤️
@veronikaszabova veď teraz máš 37 a novorodenca prečo píšeš 35?😂
@eliska13 vek otca 🙂 nie mna 🙂
Môj bude mať teraz v novembri 40 a já v decembri 29 ☺️
Môj bude mat 36 a hovorí, že veru stačí mu. Ja mám 32. Je to o osobnom nastavení. Napr ja sa už teraz cítim stará 🙈 Niekto je ok aj v 40 - 50. Ja som vždy chcela deti mladšia, aby som v 50 neriešila rodičovské a malé deti.

pripájam pohľad zo strany dieťaťa: manžel má 19ročné sestry-dvojčatá, svokrovci majú niečo po 60tke (neviem presne 😅) a švagrinky sa nám zverili s tým, že na ZŠ mali problém s výsmechom od spolužiakov, že či to pre ne do školy prišiel dedko.. a potom ich veľmi trápilo aj to, že nikde nechodievali- či výlety do prírody, hrady, jaskyne, alebo len na obyčajnú zmrzku, kúpalisko.. svokrovci už prosto nevládali.. u nich bol problém aj to, že majú psychicky aj fyzicky náročnú prácu.. ale i tak.. a vidno na švagrinkách, že týmto boli v tom citlivom ,,násť období" dosť poznačené.. odo mňa rada pre všetkých rodičov vo vyššom veku, nesprávať sa po 50tke ako starec, starenka, pestovať čo najaktívnejší život