Kričíte na deti? Ste aj vy už proste vyčerpané?
Ahojte, potrebujem poradit a povzbudit...Mam teraz 2 a pol rocneho syna a cakame dalsieho...neviem, ci je to hormonmi, unavou, alebo neustalym sa tocenim okolo maleho...ale ja ma proste pocit, ze niekedy uz fakt nevladzem...Proste manzel cez tyzden robi od rana do vecera...chodi domov okolo siedmej...unaveny, ked je vikend, tak proste viem, ze ma toho vela, tak mi je prirodzene, ze ho necham vyspat a ja sa tocim okolo maleho...ale niekedy mam pocit, ze som jak blba a mohla by som do celeho procesu upratovania a starania sa o maleho ovela viac zatiahnut aj manzela...ved ani ja nemam vikend...ani ja nerelaxujem...kedy si mam oddychnut ja? P oste uprimne...mame doma bordel...fakt...ci kuchyna, obyvacka...vsade hracky, veci, vsetko...ale ja proste nemam pocit, ze by som len tak sedela a valala si sunky...proste vecer idem spat unavena ako kon a cela ta moja unava a vypetie sa potom prenasa tak, ze na maleho vysteknem, ked ma nepocuva...proste nemozem povedat, ze by bol zle dieta, to nie, len je asi ako kazde ine, vymysla, chce skusat, ale ja proste uz nemam naladu, ked niektore veci este robi naschval...fakt neviem, ci je to tehotenstvom, hormonmi, alebo zlou stitnou zlazou a dalsimi hormonmi...proste niekedy mam pocit, ze mi to tu uz vsetko prerasta cez hlavu...a vola sa to materska DOVOLENKA...hahaha...kto to vymyslel? Proste chcem sa opytat, aj Vam sa stane, ze na dieta kricite? Mne je to potom luto a aj to beriem, ze je to vychova, ja si zas po hlave skakat nenecham...ale niekedy sa neviem ovladnut, lebo som proste unavena...da sa to pochopit, nie?
Och o mne vie crla dedina ja uz kolko razy aj zahresim co ma dokazu tak vytocit...x krat napomeniem urobi to opat...poviem jej pod sem bo je kde nema byt dobre...pod sem idem...pod sem..ano...az ma siedmy krat naozaj pride...oni potom pridu maminka nehnevas sa??a pusinky..vedia ze ich milujem ale nwmozu co si zmyzlia...
My byvamw v meste na panelaku ale tiez je nas tu hojne a vsetko sa ozyva ked mij syn zacne ako ooniec uz nam par krat z okna zakricali nech drzime hubu.mne je to tak luto ale ked to nase nervacenie mame denne.a tiez uz nev ien niekedy co robit
@lucinocka nemusí to tak vôbec byť, ja som človek temperamentný, ale krik je absolútne k ničomu. Keby som to praktizovala v škôlke, tak som už bez hlasu....tiež mám niekedy nervy ako špagáty, ale dá sa to natrénovať aj bez kriku, hlas je môj pracovný nástroj, nesmiem si ho zničiť.
@diusik to je take mile,ze sa na to clovek nemoze ani hnevat 😵 moja dcera mi len ako spravny polomadar povie -maminka nekricaj 😀 a chlapci sa hned dohaduju ktory ma pojde ukludnit 😀 To len pocujem take,ze -chod ty...minule som bol ja....chod uz lebo zas sem dojde a vypne x box 😀 😀
@diusik minule sa mi stala taka vec,ze sme sa chystali do auta a zas som na nich musela hulakat.zabudli zavriet dvere a ja si kricim jak sibnuta zmyslov zbavena matka.pridem k dveram,ze zamknem a konecne idem aj ja do auta a v tom sa mi ozve tenucky hlasok mojej susedky...Hi my dear are you ok? 😀 😀 a ja akoby sa nic nestalo som nahodila usmev cislo 5 a povedala som jej- I'm ok,beautiful day isn't it? 😀
@zuzik22222 No veď to, aj mne najviac chyba pomoc, aspoň na hoďku raz za čas úplne vypnúť, ísť si kam chcem. Mne by mama strašne rada pobavila, pomohla ale čo keď je vyše 200 km. Raz za čas keď príde aj si s mužom niekde vyjdeme, to je relax. Ja si každý deň hovorím že prestanem jačať a stačí že sa zle vyspím (mladší cickuje celú noc) a ráno stačí že sa starší nechce obliekať a som tam kde som bola. 😖
Inak už som tiež rozmýšľala nad tými oknami, ale mňa to v tých nervoch ani len nenapadne. Tak si susedia asi myslia svoje.
A musím sa teda zamyslieť aj nad tými nadávkami, ach joj.
@lucinocka Moja reč 😵
@miriamkac presne 😀 jemine 😀 ja hulakam ako besna, nerob nesmies co nepocuvas ,alebo ho ignorujem ked uz fakt mi idu nervy prasknut 😀 idem na zachod a tam sedim aj 5 minut a maly sa nejako spamäta a poupratuje aj hracky 😀
No, ja len v skratke. Okamzite zapoj stareho! Nie, nema toho vela. Ty mas toho vela. A este aj budes. Bola som rovnako hlupa a narobila som si pekne zdravotne problemy. Ako chces potom fungovat pre deti ked raz odpadnes od vycerpania? Ako to potom chce tvoj muz zvladnut? ...
Nekricanie je tazke a clovek casto zlyha.. Ale stoji za to 🙂

@maminecka2 juuj tak tu som sa teda nasla,ja mam drobca 22 mes.ale robim to iste ked ma nazlosti,fakt sa uz neviem niekedy ovladat a potom kricim ,sem tam buchnem a tiez hodim na zem nieco a samozrejme,ze to este aj maly zopakuje,a moja polovicka mi vravi-spomen si ,ked sa narodil 🙂 ano samozrejme,ale je to presne o tom,ze nemate pomoc,ja ju tiez nemam a sme kazdy den len my dvaja,tak to ide obcas na nervy a vybuchnem aj ja,som tiez clovek,samozrejme,ze ma to potom mrzi a najhorsie,ze si to odnesie moj chlapcek ☹ a ked kricim ja,krici aj on a este naschval reve o dusu,myslela som si,ze toto nebudem zazivat,ale taka je pravda,bez pomoci,sama s dietatom,ktore je mimoriadne zive 🙂 a fakt nepocuav,by ste neverili,co dokaze jeho vzdor aj mne niekedy dochadzaju sily a nervy.Tak nam prajem,len nech to cim skor prejde a vela vela sil 🙂