icon

Ľutujete, že ste nemali deti skôr ako vo veku, v ktorom sa vám narodili?

27. mar 2023

Ľutujete, že ste nemali deti skôr ako vo veku, v ktorom sa vám narodili?

Strana
z5
hederamonstera
27. mar 2023

Ani nie. Prve v 32 rokoch. Ale tym, ze som si prezila nejake sracky, som uplne iny clovek. Lepsi, aj lepsia mama. Vsetko je tak ako ma byt

ariannazara
27. mar 2023

Mam 30 a 4 rocne dieta 🙂 ale keby sa dalo mala by som skôr 😅

simona20201309
27. mar 2023

Nie. Bola by som rozvedená samozivitelka. Radšej neskôr a s rozumom, ako skôr a zničiť deťom rodinu.

kleopatra114
27. mar 2023

Nie - 29, 33 bolo pre mna akurát .

letfenixa
27. mar 2023

Nie, nikdy nič neľutujem.

jana_eyre_2
27. mar 2023

Nie, myslím že nie.. prvý sa narodil keď som mala 28, druhá, keď som mala 29 a tretí keď som mala 32.. myslím že sa všetci narodili vtedy kedy mali.. jediné čo ľutujem je, že sme s mužom ako bezdetní necestovali viac, neodstavali sa mimo sk a nezalozili rodinu tam.. ale nevadí, teraz je to proste tak ako je a tak je to ako malo byť 🙂

selest
27. mar 2023

Nie, som rada za ten cas slobody😅

nnnuuunnn
27. mar 2023

Nie, a zvolila by som aj neskôr. Mala som v 30.

selest
27. mar 2023

@jana_eyre_2 presne, lutujem len ze som este lepsie nevyuzila ten cas.

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
zobaka
27. mar 2023

mala som v 20tich a nelutujem, teraz uz nevladzem a ani by sa mi uz nechcelo starat 😂

sisaka
27. mar 2023

Ľutujem, že som syna nemala hneď po dcére, takže v nejakej 25-26ke. Keby som vedela, aký bude pomätený, na hlavu postavený svet nemala by som žiadne deti.

banalu
27. mar 2023

Nie, to by znamenalo, ze by som zila uplne iny zivot, pravdepodobne by som sa trapila "s co mohlo byt". Prve dieta ako 34 r.

zuzuliatko18
27. mar 2023

My sme chceli skôr, ale nevyšlo, sme vďační, že drobca máme. Mala som 33 a muž 34, keď sa narodil. A pár týždňov má to 6.te výročie svadby.

aknamorka22
27. mar 2023

Ja by som mala dieťa kľudne už aj v dvadsiatich. Ale vtedy som ešte nepoznala môjho muža :D v dvadsiatke by som oveľa lepšie zvládala tehotenstvo, pôrod a hlavne to obdobie po pôrode. Nočné vstávanie, kŕmenie, nebola by som taká prehnane opatrná. V 30tke by uz boli deti väčšie a v 40tke by som už mala "pokoj". Bola by som ešte stále mladá a mohla si plnohodnotne užívať život 🙂 ale pokiaľ clovek stretne toho pravého, urobí si školu, potom začne spolu bývať, niečo si vybuduje, tak ledva stíha prvé dieťa mať pred 30tkou. Dnešné fungovanie spoločnosti nás v podstate núti mať deti neskôr. Nikto nám nedá byt a nenavratnu novomanzelsku pôžičku 🤌

erickatt
27. mar 2023

Mala som v 19. Tak.akurat

matabb73
27. mar 2023

Ja aj áno. Mám 49 a 14 ročnú puberťáčku. Syn má čoskoro 24, už som mohla mať kľud, keby majú menší vekový rozdiel. Po 40- ke mi začali zdravotné problémy a energie už nemám toľko čo kedysi. Už ten vek cítim a dcéra ešte nie je dospelá. Lenže, ako sa poznám, rozhodla by som sa zas rovnako.

mikadooo
27. mar 2023

To nie, len pri treťom som mala pocit, že už sme to trošku prehnali s tým počtom. Mala som 36, tri relatívne malé deti doma a cítila som často, že meliem z posledného, hraničilo to už s vyhorením, proste žiadna radosť z ničoho, len nikde nekončiaci rad povinností. Našťastie, deti už trochu vyrástli a práce okolo nich a domácnosti je už menej a povedala by som, že od kedy som v robote, tak som psychicky už celkom fit. No a hlavne - skôr to akosi nešlo...🤷🤷🤷. Tým pádom nemám čo ľutovať (prvé dieťa sme splodili po 5 rokoch snaženia).

jaga18
27. mar 2023

Prvé som mala v 20tke, druhé v 25. Tretie sme chceli v 35, no podarilo sa tesne pred 41. Ľutujem, že sa nepodarilo skôr, ale to už nezmením, som veľmi vďačná, že sa nakoniec podarilo a že ho máme.

syslik81
27. mar 2023

ano-ale nedalo s a... moju sam mala v 33 a ledva jej uz stiham ,,doba napreduje a deti tiez ..druhe sa uz nezadarilo a uz je aj neskoro takze mam jedinacika.. som za nu nesmierne rada a nelutujem dna od kedy ju mam ..ale mat dieta v skorsom veku znamena byt s nim aj o daco viac v zivote ...

sense
27. mar 2023

Nie keďže do 28 rokov som si vôbec nevedela predstaviť mat deti, zlom prišiel v 29

betulinka1
27. mar 2023

Ja Ano. Mala som 34. Som ustráchaná, viac unavena. Ked som mala 20 tak som dokazala nespať a stale som bola v pohybe. Teraz mam 43 a veru uz nie som taka aktívna a musim sa nutit do aktivity.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kingu28
27. mar 2023

Ja ano.Rodila som v 27 a dalsie dieta uz mat nemozem.Som jedinacik a chcela som mat aspon dve deti.

petamich
27. mar 2023

ak by som manzela stretla skor, zrejme by sme mali dieta skor ale kedze to bolo ako bolo, tak nie 🙂 nelutujem, mala som 35, dalsie dieta nechcem, sme zabezpeceni, manzel je vyborny otec, tak radsej s nim a neskor

zuzanockamt
27. mar 2023

Ja som spokojná. Možno by som posunula vek pri prvom pôrode smerom nahor. Prvé som mala v 28-mich, dnes by som išla do toho až po 30-ke. Druhé som mala v 38-mich.

angela85
27. mar 2023

Mám dve,v 28 a v 33. Neľutujem kedy som ich mala. Možno keby som začala o niečo skôr boli by tri. Neskôr určite nie,to viem určite. To už by bolo veľmi neskoro

enusamt
27. mar 2023

Prve v 29.. a veru by som prijala skor.. aj by to slo, no kym muz nabral odvahu 😀

mon29
27. mar 2023

Jak sa to vezme, dcéru som mala ako 27 rocna co mi príde fajn, už je veľká pohoda na pubertu ešte budem mat silu. Druhé v 34,pubertu bude mať na sklonku mojej 50ky čoho sa desim😆 takže z tohto hľadiska by som brala dcéru v 25 a syna tak max29.. Ale inak mi vek nevadí.. Desí ma ta menopauza a puberta naraz😆

zuzkapap
27. mar 2023

Ja som spokojná 😁 trochu mi je ľúto, že v mojom okolí nikto z rovesníkov nemá deti, aj keď som rodila ako "mlada" 27r a teraz mám 28 a čakám druhé a potom už končím definitívne 😊 chcela som stále stihnúť deti do 30tky a to sa podarilo 🙂

Strana
z5