icon

Mám 37 rokov a chcela by som ešte bábo

dany1986
27. sep 2023

ahojte dievcence... ja mam 37rok. mam pratela o dost starsieho 54roc.. viem ze viacere si poviete jezissiii 🙂 ale nie to je len vek u nho 😀 😀 moc ho lubim a chcela by som a viem si s nim predstavit mat este babo
(majetny nieje nie preto chcem babo 😀 ) ..Ja viem ze on nechce uz ako chapem ,ale ak by nechcel preco dava naplno stale kazdy sex ????? ale smutne je ze nic nikdy ☹ ja teraz neviem ci u mna problem abo uz u nho a preto to robi ??????? hm... co myslite ???

miadi
27. sep 2023

Muzi po vasectomy stale maju ejakuat no uz v nom nie su spermie. On Mozno nie Je nezodpovedny len ti zatajil tento fakt Lebo vie ze by si chcela dieta a takto si robis nadeje a dlhsie si ta udrzi. Ten vekovy rozdiel medzi vami moze byt problem. On uz deti mà viac nechce .. ty ak ziadne nemas a chces sa koli nemu pripravujes o posledne sance mat rodinu. On v tebe Mozno len hlada studnicku mladosti . Mozno ta fakt len sebecky vyuziva ako spestrenie života. A ty zalubena snim premarnis posledne plodne roky života ? On bude o 10r na dochodku ty budes mat 47 a pocit ze ti v zivote nieco ušlo. A doma len ufrflany stary pan..

daniela1911
27. sep 2023

Zabíjaš najlepšie roky svojho života v podivnom vzťahu.
Je úplne v poriadku ak niekto chce alebo nechce deti. Ale ty ani nevieš či chceš, ak chceš máš najvyšší čas hľadať vhodného partnera. Tento tvoj súčasný sa jasne vyjadril, ale očividne sa s tebou zahráva a ty mu to láskyplne toleruješ.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
27. sep 2023

TY deti nemáš a ON ma už dve, A povedal TI už že žiadne nechce aj tak chceš s nim byť.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
retatka
27. sep 2023

Nezodpovedný starý chlap .Deti nechce ,tak to akceptuj a opýtaj sa prečo teda riskuje …Keď ostaneš tehotná ,pošle ťa na potrat alebo ťa nechá alebo sa vôbec nebude starať a venovať dieťaťu .Máš posledne roky kedy ešte môžeš mať dieťa so seberovným mužom ,čo bude mať rád s tebou dieťa .A nie toto staré čudo ,čo mladú chce využiť len na zábavu

oli18
27. sep 2023

On je divny? A ona je aka? Obaja su rovnaki, jednoduchi. Rok a pol mu dovoli ist naplno a on si to dovoli, lebo ho ona nestopne. Ziadna zodpovednost.

miadi
27. sep 2023

@lonely66 nepovedala ci mà dieta Iba ze si este vie predstavit babo snim. To sa da chapat vselijak.. ze este jedno ( Lebo uz mà nejake dieta/deti) alebo este - teraz v 37r si vie predstavit ze by chcela mat snim dieta svoje prve.

spadnutaslivka
27. sep 2023

podľa mňa je za tým vazektómia - ak vie, že nič neberieš, tvrdí, že nechce deti a ide naplno...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
miadi
27. sep 2023

@lonely66 hej dceru mà . No Ja nechapem . Uz by som nechcela dalsie babo s novym chlapom ktory by mal 54r a nechcel by dieta a mal by svoje 2. Naco to komplikovat. Chranila by som sa alebo z neho vymackla ci mal vasectomy..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
snehovakralovna
27. sep 2023

@miadi a ma menej rokov

lonely66
Odpoveď bola odstránená
snehovakralovna
27. sep 2023

@lonely66 na co?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
miadi
27. sep 2023

@snehovakralovna kludne by som este mala 3dieta s mm hoci mam po 40. Ale mame spolo vztah overeny rokmi detmi.. Oni su spolu rok a pol este mà take to ruzove obdobie ., a cas leti to fakt ak by chcel aj on dieta Tak fajn idealne asap . Ale on dieta nechce nie su manzelia nevie ako by reagoval pri neplanovanom tehotenstve. Mozno mà vasectomy a tvari sa ze nic , podstatne je to ze on dieta nechce. Takze zbytocne tuzi po niecom ., kde je sanca ze bude single mama 2deti od 2 otcov. Nie prave idealne ..

miadi
27. sep 2023

@lonely66 este Keby moc chcela tak stiha mat dieta s inym chlapom idealne v jej veku ale nie tak velky rozdiel medzi nimi 37-47 Mozno nejaky co nema deti alebo mà tiez len jedno a chcel by este spolocne chcel by to zazit ak jeho dieta vyrastalo s ex a nezazil taku tu svoju rodinku.. ale inak v tomto pripade to jej Asi len bio hodinky pripominaju ze este sa da plodit.., co sa bezne stava zenam.. len tu nema tie zakladne podmienky k tomu , Urcite by bolo fer od neho Keby jej to vysvetlil ze mà vasectomy a ze dalsie dieta nebude nehrozi nie je ziaduce a mozu pokracovat veselo dalej vo vztahu ako dp teraz . Bez planych nadeji a tužob .

snehovakralovna
27. sep 2023

@lonely66 reagovala som na koment miadi, ze zbytocne straca cas s dotycnym panom, nech si najde takeho,ktory dieta chce. Moj koment: a ma menej rokov.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
miadi
27. sep 2023

@snehovakralovna alebo TAky Rolling Stones spevak a niektori herci maju deti aj v dochodcovskom veku ked maju $$$ tak je im to jedno spermiam daju nieco nech su rychlejsie .. sa hovori ze ked je Niekto milionar tak je o 10r mladsi 😂Aj taky Kollar este robi deti na pockanie a mà 58r . Zle si vybrala autora ked uz dieta s vyrazne starsim tak jedine zazobanym ti nemaju problem .

54tinka54
27. sep 2023

@dany1986 tak v prvom rade tú otázku že prečo každý sex idete naplno smeruj na svojho priateľa.
Akože fakt ty radsej napíšeš príspevok na modrého koníka namiesto toho aby si sa tú jednu otázku opýtala jeho?? Žasnem fakt.

miadi
27. sep 2023

@lonely66 tak Moj muz mal 46 ked sa narodilo nase 2 dieta ale on je akcny maka a ked mà volno ideme na vylety..detom sa venuje.. ale Hlavne deti chcel . Svokor bude mat 90 a je akcny. Nie je vsetko o veku, je to o cloveku jeho zivotnej energii .. su ludia co mali chceli deti v 20+ a v 30-40 chcu odpocivat .. su ludia co sa stretli neskor a nechcu odpocivat 😀 Ja som staromodna v tomto deti by som nerodila frajerovi ani v 20 ani v 30-40. Ale to som ja . Chapem ze ked sa Niekto sklamal rozviedol uz to nepovazuje za dolezite alebo sa boji znovu zaviazat, dieta je najvacsie puto zavazok na cely zivot .

svetlonos
27. sep 2023

@dany1986
teba zaraza, ze 1,5 nic? S prvym priatelom sme sa 5 rokov nechranili - a nic. Teraz mame rovnako state deti, len kazdy s inym partnerom.
On ta ma len do postele a vie, ze pei najhorsom ti da smiesne vyzivne, ked ani peniaze nema a dovi dopo!
Odserkas si to len ty. Posli ho kade lahsie, mas este v pohode vek a o 2-3 roky mozes mat aj dieta aj milujuceho muza, ktory ma gule na zodpivedny vztah. Ano - sobas je "len" papier, lasku vernost atd ti nezaruci. Ale i ked je to smutne, muz moze zomriet a s malym dietatom je predsa len to vdovske a sirotske lepsie ako nic. I ked ta opusti/ rozvedie sa pri malom dietatu, plati vyzivne aj tebe. To je o viacerych istotach administrativnych, a preto je tento "len" papier taky dolezity.
Ale to nechajme, mam par vekmi dobrych priateliek, kde muz sobas nechce a ich to skrie.
Tiez mam jednu kamosku, deti uz cerstvo dospele, priatel tiez o 18 rokov starsi. Nerozvedeny este - lebo koli detom (su na VS) ... Ale ohladom dietata - ze dobre, on by aj bol za 🙈
Hadaj, kto by sa staral? No on ma nacrozdiel od tvojho aspom tie peniaze.

lonely66
Odpoveď bola odstránená