icon

Mám dvoch chlapcov a veľmi túžim po dievčatku

9. júl 2023

Ahojte, mám dvoch chlapcov a veľmi túšim ešte po dievčatku, len mužovi sa už do toho akosi nechce. Viem, musím počítať s tým, že to bude opäť chlapček, ale viac už by som potom detí nechcela. Vlastne už máme 3 deti, takto každý z nás dvoch má už chlapca z predch. manželstva a spoločného máme tiež chlapčeka. Samozrejme, netlačím na to. Fungujeme tak, že neužívam žiadnu hormonálnu antikoncepciu, preferujeme prerušovanú súlož a zatiaľ teda nič sa nestalo, takže celkom to funguje 😆. Čítam, že to nie je veľmi spoľahlivé, ale nám to funguje už 2hý rok. Neviem ako ho trošku popostrčiť do ďalšieho potomka. Maličký má už 2 roky a keď tak rovno by som potiahla materskú po materskej. Samozrejme som zamestnaná. Ako ho postrčiť?

Strana
z2
eri28
10. júl 2023

Veľmi som túžila po 4 dieťati, muž nechcel ani počuť. Antikoncepcie mi nesedeli, pri teliesku som mala bolesti brucha…Hovorila som to mužovi, pozeral vtedy futbal, povedala som mu, že pôjde von, že bolesti mávam…
Po mesiaci sa zadarilo, bola som happy, ani som nevedela, že muž ma nepocuval, keď pozeral futbal…
Chcela som chlapca, našťastie čakáme chlapca a aj muž sa s tým časom zmieril…

dominikamacakova
10. júl 2023

Ja ako matka dvoch dcér sa pýtam, v čom je také úžasné a iné mať dievčatko? Veď si kúp reborn bábiku a máš pokoj

mamelka
10. júl 2023

@dominikamacakova asi to tak neriešime tým,ze mame dievčatá. Ale my sme si taktiež nikdy nezakladali ,,chceme chlapca/dievča,, vždy sme sa každej potešili. Normálne si ani neviem predstaviť,že pozriem na jednu z našich a poviem ,,vieš, ale my sme teba nechceli,chceli syna,, 🙈

makakova
10. júl 2023

@eri28 😄 to ma pobavilo, inšpirácia pre ženy cp chcú este ďalšie ale.muz váha 😂 povedať pri futbale ze končis. S antikou a potom .... Sak som ti vravela!! 😂

Strana
z2