Mám strach mať druhé dieťa

7. jan 2023

Ahojte mamicky, chcem sa opytat na vase skusenosti pripadne co by ste urobili na mojom mieste, rozmyslame s manzelom ze by sme chceli druhe babatko, lenze mam celkom aj strach otehotniet nakolko nas drobec ma teraz 20 mesiacov a posledne mesiace sme stale chori vyliecime sa a znova nieco malicky chyti, a postupne to koluje u nas doma pritom ani do skolky nechodi ani s detmi nejsme nejak extra casto. nechcem si ani predstavit co to bude potom. A celkom sa bojim ze keby otehotniem a takto to bude pokracovat ze to neni zrovna idealne pocas tehotenstva mat stale teploty sople atd.

anjelicek26
7. jan 2023

A zistila si, preco ti je maly stale chory a to este ani v kolektive neni? Gastroenterolog, alergolog, imunolog? Nieco ho musi dokola drazdit doma... boli ste na vytery cela rodina? Parazity? Prosim obehni to vsetko... najdes pricinu a zacnes riesit prve dietatko a pomozes mu tak najlepsie... potom sa nebudes bat druheho dietatka, ked vyriesis prvy problem... drzim palceky.

kacena4
7. jan 2023

je uplne jedno v akom obdobi budete mat dalsie dieta, kazde obdobie zivota dietata si nesie so sebou ine specifika, ak chcete dieta spravte si ho ak nie nerobte. vobec neries choroby. tie su sucastou zivota

autor
7. jan 2023

@anjelicek26 Dakujem za radu mas pravdu

luccija
7. jan 2023

Pri 2 deťoch to tak bude až do 7-8 r:(nikdy nie je vhodný čas vždy bude niečo.