Manžel je sklamaný, lebo sa nám narodila tretia dcérka
Musím sa vypísať, pretože hanbím sa to priznať rodine... Pred 4 mesiacmi sa nám narodila 3 dcérka. Manžel mi povedal už viackrát aj keď som ešte bola tehotná, že on už nechce ďalšie dievčatko. Až do pôrodu sme si nedali povedať, že aké to bude pohlavie a on stále dookola hovoril, že určite to už bude chlapček a že sa bude volať po ňom a že čo všetko ho naučí a tak.. Nechcel si pripustiť, že by to bolo ďalšie dievcatko. Keď som porodila a zistil, že je to dcérka, tak bol veľmi sklamaný. Je dobrý otec a určite má naše dcérky rád, ale stále mi vyhadzuje na oči, že som mu nevedela dať syna. Hovorí mi, že čo všetko by bolo keby sme mali syna... Nejak si to kompenzuje s tým, že sa hrá so svojím malým bratrancom (čo mu nemám za zle, ale mohol by sa aj našim dcérkam venovať viac). Ja síce chapem, že každý muž si praje mať syna, ale keď raz nám boli dopriaté 3 krásne dcérky, tak by sa mal zaujímať o ne a byť dobrým otcom a neodsuvat ich na druhú koľaj kvôli tomu..... Aký rozdiel by bol keby mal syna? Až taký veľký podľa mňa nie. Veď aj dcérky môže naučiť toho veľa... Ja už neviem, že čo mám robiť.. Mal to niekto podobne s manželom?
Verim že sa s tým skoro vyrovná- a ako to tu bolo písané je ako kráľ z rozprávky - budu ho milovať 3 princezné.
S ❤️partnerom mame syna, jeho sestra (dvojička) má 3 dcérky a druha sestra má 2 dcérky.
vysvetlila by som mu biológiu, ze pohlavie určuje chlap pretože žena ma len XX chromozóm a chlap ma XY takže chlap určuje aké pohlavie sa narodí... ze nemôžeš zato, ze nevie urobiť syna ...a ze mu rodiš také pohlavia aké on zasieva 😂 nech to teda zmení a zaseje ,,lepšie,, a porodiš mu syna 😁
@era777 Podľa mňa to neurčuje nikto, lebo ani jeden z partnerov nemôže za to,, že aké pohlavie to bude. Blbé je len podľa mňa to, že si to nejaki ľudia navzájom vyčítajú, že môžeš za to ty, nie to ty... Blbosť, už by si to mal priznať aj môj muž.
Dom dnes pozerala Tudorovcov.
Hej hej...v tych casoch vycitali muzi zenam,ked im nedali syna...
Tvoj muz vie,v ktorom storoci zijeme????
Lebo sprava sa,ako 200 rokov pred opicami...
Pekný idiot🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Prepac, ale cisty debil. Tam radsej nech je rad, ze su zdrave a neriesi hovadiny jak soplave decko
A čo by si chcela robiť? Predať jednu dcéru a kúpiť syna? Neurobíte s tým nič, jedine si konečne začať vážiť dar mať 3 zdravé dcéry.
Správny chlap to ustoji a bude svoje deti milovať ..další to bude možno skúšať niekde ide 😤..drzim tebe a tvojim babám palce
Taky chruno, je mi to luto 🤦♀️
Moja odpoved by bola: Co si si spravil, to mas a este ma ides ty drzo otravovat a obvinovat?
A uz by dostal zoznam uloh na kazdy den.
sak nech sa tesi na vnukov😅🙏🏼
Samozrejme že pohlavie určuje muz , on nesie v spermiach chromozomy.
Tuším biológiu nemáte zvládnutú ani jeden, nastuduj si to a vysvetli mu to 😉
A ako píšem hore, buď šťastná že má ON 3dcery, lebo dcéry by od neho kruto pocítili záujem len o SYNA a žiarlili by. Pre ich dobro splodil aj tretie dievčatko. Našťastie 🙏🙏🙏
neviem preco su tu take negativne komentare. Kolko mamiciek tuzi po dievcatku ked ma doma chlapca, nedaj boze 2 chlapcov. Ked zistia ze bude treti chlapec kolko z nich zacne plakat. Ale tuzit po dievcatku nevylucuje, ze bude milovat aj chlapceka. Pre odsudzovanie ako je tu na fore, sa potom k tymto pocitom mamicky nepriznavaju.
ale naozaj pohlavie určuje muž🙂 žena má chromozóm XX muž XY. pri plodení dáva polku žena, polku muž. žena dá vždy X, muž ak dá X bude dievča(XX) ak dá muž Y bude chlapec(XY). Žena nemá ak "urobiť" chlapca, nemá Y. takto extrémne zjednodušene a laicky som to skúsila vysvetliť. takže naozaj-neurobil si-nemá, daj mu to prečítať🙂
pre autorku - ta rada, kde ti niekto napisal, ze mas muzovi povedat, ze ked nevie spravit chlapca - tak nemate, tak to je velmi dobra rada. Ked muz na teba skaredo utoci, tak si to netreba nechat. Ked sa situacia ukludni tak mu povedz, ze mate dievcata a hotovo. Je to tak ako to je a nema zmysel riesit, co by bolo, keby to bolo inak. Aj tak to nic nezmeni.
veď všetko môže učiť aj dcérku, môj muž s dcérou opravuje všetko, kúpil jej autíčka, chodia hrať spolu futbal, kúpil jej vŕtačku a kladivo:D aj spolu varia aj barbiny hrajú.. v ničom ich to neobmedzuje, že je dievča
Mrzí ma to,toto vie zaboliet...my máme tri baby a teraz sa nám narodil syn....všetci to viac riešili ako on,konečne chlap a kecy, ale pre nás bolo podstatne, že sa narodil zdravý a vôbec to nebolo klišé mali sme v tehotenstve strach o mňa aj o bábo,rôzne zdravotné problémy ani sme nevedeli pohlavie,určite sa ako chlap potešil, ale keby tvoj chlap zažil strach o teba, alebo dieťa možno by inak uvažoval....a v podstate nech je to nádej ak naozaj tak túži po chlapcovi tak to skúste ešte ...a naozaj pohlavie určuje chlap
Ja tomu nejak nerozumiem. On je akože naozaj taký hlúpy, že nevie, že o pohlaví rozhodne spermia, teda muž? Reálne to samozrejme ovplyvniť nevie, ale fakticky tie dcéry ma na svedomí on a jeho armáda. Je neskutočne dementne, že pri tomto fakte dokáže žene povedať, že ona nedokáže dat syna. Tak si adoptujte chlapca a bude. Btw, píšeš, že dcéram sa moc nevenuje, pan kráľ, takže by som neradila skúšať štvrté, lebo ostaneš na 4 baby sama a ešte oduty somár k tomu
@mamutka Finančné by sme 4 dieťatko už žiaľ nezvládli, takže skúšať už určite nebudeme.
Mu povedz,ze pohlavie urcuju jeho spernie a ze to on si nedokaze spravit dceru. Ako aj ja som bola chvilu sklamana,ze mam 3.chlapca,ale pi dvoch dnoch ma to preslo. Muz ani slovo nepovedal a to si velmi zelal dievcatko. Hlavne,ze je babo zdrave. A to by si mal aj on uvedomit
môj starý otec sa rozhodol, že budú "robiť" deti kým sa nezadarí chlapec... mal 7dcér a 8mi bol môj otec 🙂 žiaľ si ho ani nestihol užiť veľmi a zomrel a starká zostala s 8mimi deťmi sama
@reni666 juuuj to je smutne. No niektori chlapi beru proste pohlavie inak, ale zas nemyslim, si, ze by preto deti nemali radi. Ono to sklamanie preje isto. najhlavnejsie je aj tak zdravie
@bobsent presne si to vysvetlila 🙂
http://www.iam.fmph.uniba.sk/web/genetika/stran...
Ahoj. Ja iba tak na odľahčenie 🙂 mame syna aj dcéru. A hádaj ktorý z nich chodí s manželom na ryby, v garáži a dielni majstruje tie “chlapské veci”, cvičí športové výzvy a trávi hodiny s ním túlaním po lese? Áno, DCÉRA 😍
Keď sa môjmu otcovi narodila druhá dcéra (moja sestra), tak vyhlásil, že jeden chlap len jednu fajtu vie.. :D No ale vážne k veci: tvoj muž je človek, nie robot, má emócie, a je prirodzené, že je sklamaný. Napíšem to takto diplomaticky: on ani nie je sklamaný z toho, že má tretiu dcéru, ale je sklamaný preto, lebo (teda len predpokladám, že ste možno skončili pri troch deťoch, neviem) možno už nebude mať nikdy syna. Dcérku si myslím, teda ja som o tom presvedčená, že má rád, len to chce asi čas.. ja neviem, aký dlhý, ale už by sa mohol aj pomaly pozbierať. Keby ti ale zase začal vyhadzovať na oči, že ty za to môžeš, tak potom bez mihnutia oka použi tú vyššie spomenutú panvicu.
Nech sú deti šťastné, milované, v bezpečí a zdravé. Ak toto máte, tak máte všetko.
Nechcela by som ho za muža ani keby je posledný na planéte 😆 žena si v tehotenstve a hlavne pri pôrode dosť vytrpi porodí zdravé dieťa a on bude ofučany? Neváži si ťa... túžili sme po dievčatku máme druhého chlapca nelutujeme nemenili by sme nic si nevyčítame niesme v stredoveku. Druhý pôrod som znášala dosť zle bol pri mne nenapadlo by ho povedať niečo také... pre mňa je to chudák prepáč...
ty mu nevieš dsť syna? veď on udáva pohlavie. Povedz mu že on nie je schopny splodiť syna
Kokos nezávidím ti. Tri deti s takým debilom

Za to že má samé baby môže ďakovať len svojim spermiam…. Odovzdaj mu prosím tuto informáciu…