icon

Manžel ma uráža, zmení sa to?

4. jan 2020

Mame 8mesacnu dcerku.Je to nase prve dieta.Manzel mi pomaha s nou,co poviem to spravi.Lenze boji sa o nu.A to uz ide do takych extremov,ze staci barsjaka malickost,priklad mala zakasle alebo jej zabehne.A on vykrikuje na mna ze som sprosta ze sa neviem o nu postarat.Alebo mala zaplace a manzel krici na mna,ze ty suka co si jej spravila.Nema problem sa takto spravat aj pred cudzimi ludmi.Za co sa ja hambim.Aj nadava na mna.Nikdy sa mi neospravedlni,len povie ze on sa boji o malu,preto sa tak chova.Neviem co s tym,mam sa zmiernit s tym a dufat ze casom sa to zmeni?Dost ma to trapi.Okrem toho je vsetko ok medzi nami.

alex49
4. jan 2020

pošli ho k psychologovi, ten mu povie, že nie je normálne aby na matku svojho dieťaťa hučal

jeliz59
4. jan 2020

Tak. Mu povedz späť však to kvôli tebe ty ....( Jeho pomenovanie nechám na tebe)....
Ju stresujes do****choď volakde do**** mala sa nevie na. NiC sústrediť ty kokos či si ty za......
🤬🤬🤬🤬🤬

marca12
4. jan 2020

Jeho strach je v poriadku,ale strach sa moze prejavovat aj inak ako vulgarnymi nadavkami. Zameraj sa na nadavky,nech s tym prestane. Povedz mu o tvojich pocitoch strachu a ak ti neprestane nadavat,budes to musiet riesit odchodom a to by chcel? Ved aj ty sa o nu bojis a predsa mu nenadavas.

marca12
4. jan 2020

To au len jeho vyhovorky a prejavila sa jeho povaha. Vies,co je najhorsie? Ze ako sa sprava on k tebe,bude sa spravat aj dcera k tebe. A co bude robit,ked dcera pojde do skoky,na diskoteku. Hrozne. Asi prestanem chodit na toto forum,lebo mi je az zle,co zeny musia zazivat s chlapmi. A potom maj deti,ked kazdy druhy je takyto dement.

autor
4. jan 2020

@marca12 Ja sa s nim o tom hovorim stale.Len on to nechape,on to bere ze to je normalne ze aj ostatny ked sa boja o dieta takto sa spravau.Aj raznejsie som mu povedala ze ked neprestane z rozmyslam nad rozvodom.Vtedy slubuje ze prestane.No na druhy den zase.A ked spomeniem rozvod alebo odchod.Tak mi vykrikuje ze ja ho uz nelubim.A ked mu poviem ze lubim len ma to boli co mi robi.Tak ze mam ho chapat ze on sa len boji.Alebo vykrikuje mi ze malu mi vezme a uz nikdy ju neuvidim.

autor
4. jan 2020

@alex49 Chcem navstivit s nim odbornika.On s tym suhlasi,len si mysli ze dr mu da zapravdu ze jeho chovanie a strach su normalne.

miriam1983
4. jan 2020

,,inak je medzi nami vsetko ok,, ? Vazne? Ver tomu,ze nie je nic v potiadku,ked sa k tebe rskto sprava a necudovala by som sa,kebh v tom nebola len mala ;)

autor
4. jan 2020

@miriam1983 Ako to myslis tu poslednu vetu?

miriam1983
4. jan 2020

Ze mna byvaly zacal ponizovat,urazat a bola v tom ina. Samozrejme prajem ti,aby to v tvojom pripade tak nebolo,ale toto nerobi len strach...

zuzka1117
4. jan 2020

Tvoj muž asi nie je normálny. Môj by si niečo ku mne takéto nikdy nedovolil. Podľa mňa je jeho strach len zámienka , vôbec si ťa neváži

autor
4. jan 2020

@miriam1983 To vylucujem,on nikam nechodi,len do roboty a domov.Mobil nema ani v ruke.Stale je doma s nami alebo ked ideme niekam tak vsetci spolu.

terka224
4. jan 2020

Chceš aby to dcera počúvala keď bude kúsok staršia ?
S takým chlapom to nemá význam.
A ja by som dala ruku do ohňa za to, že sa o ňu nebojí, je to len "chrapúň" keď ťa dokáže nazvať sukou 😊

autor
4. jan 2020

Pred chvilou na mna zas vyletel,lebo mala zakaslala.A ja som momentalne chora,ze som krava sprosta lebo som ju nakazila.

autor
4. jan 2020

@terka224 Nie nechcem aby to pocuvala.Ale ja ho nezmenim.

veronicka_fazula
4. jan 2020

Prepáč ale toto určite nie je normálne ako sa k tebe správa... Je normálne že sa bojí o malú ale určite nie ako ponižuje teba... Akú úctu bude mať k tebe dcérka keď bude vidieť sa k tebe správa jej tatušo. A to ešte len príde obdobie pádov, búchania hlavičky do rohov stolíkov a podobne a dcérka bude už omnoho viacej vnímať... Určite ani ty nechceš aby videla takéto správanie voči tebe... A ďalšia vec je že ak sa to nezmení tak si ani ona netvorí správny pohľad na muža... Bude si myslieť že také správanie je prirodzené voči žene... Skúste zájsť niekde do poradne a keď to nepomôže ja osobne by som zvažovala odchod od manžela... Nie je to riešenie ale ani to že ťa uráža sa nedá stále odpúšťať... Držím palce 😊

miriam1983
4. jan 2020

:( ale toto nie je zivot. Ved ty len prezivas pri nom...

terka224
4. jan 2020

Nie nezmenis jeho. Ale mozes zmenit, to, ze s nim nebudes.
Pretoze ako si aj teraz povedala, ze ho nezmenis. Toto lepsie niekdy nebude, len horsie.
Ja som si podobmym presla

autor
4. jan 2020

@veronicka_fazula Toho sa bojim aj ja ze co z toho bude mat mala,ze to zle vplyva na nu.Dokonca aj jeho rodicia manzelovi dohovaraju,no nepomaha to.

mrkvicka060
4. jan 2020

Necitala som komenty, ale mna taketo temy dostavaju do brutalnej vyvrtky. Vy ste zeny nacisto *ebnute uz niektore? Tak muz vam nadava "ty suka", "ty pi**, a podobne lahodky a vy sa idete pytat na konika ci sa s tym mate zmierit... 🤦‍♀️ To nemate v sebe stipku hrdosti, sebaucty, sebalasky, ze toto dovolite? Ako vobec mozete stracat cas s chudakom, co vam do suk nadava (a este aj pred dietatom)? A veta "okrem toho je vsetko ok medzi nami", to je top. Naozaj by som chcela vediet, ako fungujete a co je podla teba to "OK". Lebo podla mna nic normalne to nebude...

autor
4. jan 2020

@miriam1983 Nemam stastie na chlapov,asi pritahujem len takychto.

miriam1983
4. jan 2020

Ja som na tom rovnako... zazila som si zle veci,velmi. Preto som sa rozhodla,stat sa mamou sama

autor
4. jan 2020

@mrkvicka060 Fungujeme normalne ako rodina.Ja som doma s malou,on chodi do roboty.Potom je s nami a pomaha mi ked treba okolo malej.Vie sa s nou zahrat,postrazit ju,vsetko co poviem spravi.Len ked sa nieco stane priklad mala zaplace alebo zakasle,nebodaj sa udrie lebo uz veselo 4nozkuje.Tak manzel zacne vystrajat.

zuzka1117
4. jan 2020

Ešte počkaj keď začne chodiť, to môj malý spadne aj 20x do dňa. Proste mu rázne povedz čo si to k tebe dovoľuje. Nemôžeš si nechať takto nadávať, nemáš ziadnu sebaúctu?

mrkvicka060
4. jan 2020

Toto si nenechaj. Ved to je hrozne, bud ma nejaku psychicku poruchu a treba mu psychiatra, alebo k tebe nema absolutne stipku ucty :( ale to sa da jednoducho zistit, ktore z tychto dvoch to je. Dobre, ze suhlasi s navstevou psychologa. A ver mi, ziadny normalny psycholog nepovie, ze je normalne, ze titakto hnusne nadava len preto, ze sa "zlakne a boji o malu". Nestrpela by som to. Je to hrozne, ked si predstavim, ako na teba huka take slova vlastny manzel..

autor
4. jan 2020

@mrkvicka060 Vybavim psychologa a verim ze nam bude vediet pomoct vyriesit to.Nechcem hned pri prvom probleme rozvod.Aj ked uz aj nad tym som rozmyslala.

lenka2710
4. jan 2020

Tak bud sa zmieri on s tým, že dieta aj ochorie, aj spadne, aj sa mu stane horší úraz napríklad, dokonca mu aj zabehne aj zaplace, alebo sa ty zmieris s tým ako sa k tebe správa, ale bude to horšie, tomu ver alebo navštívte toho psychológa, ale určite nieje v poriadku aby sa k tebe takto správal a ešte aj zjapal po tebe, ze si chorá a malú si nakazila! Aj ja som s malou chorá a co teraz, muž na mňa nazjape?? Určite nie, veď to nieje normálne! Tak mal ostať doma aby si s malou neprišla nebodaj do styku, keď je taky haklivy!
Bože zas otec roka a manžel výborný, hlavne ze po mne zjape a nadáva, ale ved v pohode
Tieto témy ma aspoň vždy privedú k presvedčeniu, že mám úžasného muža, ktorý by si zaslúžil zlatom obsypat, keď čítam s akými individuami poniektoré žijú, ďakujem Bohu

sweetlife001
4. jan 2020

No keby mne muz povedal ze som krava sprosta, ze som nakazila dieta tak by som mu povedala ze on je nakazeny debilizmom a ked si na mna este jeden krat takym sposobom otvori pysk, tak ked pride domov z prace nenajde ma tam a ani dieta.

Ked zakasle tak si suka, ked zacne chodit alebo bude vacsia a nedajboze si rozbije koleno pri bicyklovani alebo hlavu na ihrisku, tak podla mna dostanes po papuli, jedine k tomu vas vztah smeruje.. Ved on je chory, nech sa da liecit kriste.

mrkvicka060
4. jan 2020

Na jednej strane je fajn, ze to chces najprv riesit, no na druhej strane, mala ma len 8mes. Cim bude starsia, tym bude viac problemov, tonuz potom ako ti bude nadavat? Ja to beriem tak, ze su problemy a problemy. Niektore sa daju riesit a vyriesit, niektore vyplyvaju z podstaty cloveka (ak nema psychicku chorobu), a neverim, ze je taky clovek schopny sa zmenit. Tento tvoj problem je u mna v tej druhej kategorii. Ale drzim palce, aby ste to vyriesili ked to tak chces, ak ho lubis. Este ma zaujima, hovorite si, ze sa lubite? Travite spolu aj nejake romanticke chvile typu: stretnete sa v kuchyni, on ta objime, popusinkuje, povie ze ta lubi a ze si krasna...? Alebo podobne, ked mala zaspi?

lenka2710
4. jan 2020

@mrkvicka060 tak toto by aj mňa zaujímalo

autor
4. jan 2020

@mrkvicka060 Praveze nie.A ked ano vzdy ja som ta co ho objime.On povie ze neni na to cas ze sa musime starat o dieta.

veronicka_fazula
4. jan 2020

No určite nič dobré ver mi... Dieťa vníma viac ako si myslíme... A hlavne si všímaj ako sa tvoj manžel správa k tebe... Vašu dcérku určite ľúbi... Nenechaj sa oklamať rečičkami že sa bojí o dcérku a pre to sa tak správa... Ak ťa naozaj ľúbi bude sa k tebe aj tak správať a nie ťa urážať... Má ťa na rukách nosiť za to že si mu dala krásnu dcérku a nie ponižovať...