icon

Manžel nás opúšťa 3 mesiace po pôrode

lubicaaaemmka
11. dec 2019

Dobrý deň,
v piatok mi manžel oznámil, že od nás odchádza. Dôvod - neľúbi ma. Pred 4 mesiacmi sme mali svadbu, dcéra sa narodila pred 3 mesiacmi. Po pôrode bol stále stále v práci a na mňa prišlo popôrodné blues. Cítila som sa osamelá a robila som scény. Sme spolu siedmy rok. Snažila som sa ho presvedčiť, ponúkala som alternatívy, ako to zachrániť. Odmieta. Finančne sa o nás chce postará, aj za dcérou chce chodiť. Pýtala som sa, či má inú. Vraj nie. Je z neho workoholik, rieši len svoju prácu a biznis.

Strana
z8
somktosom84
15. dec 2019

@h_petra to je ona zvykne mat take divne komentáre 🙈

h2
15. dec 2019

@katrin21 Tak ja to TOOOĽKO riešim? Dala som 1 otázku. 😁🤦

katrin21
15. dec 2019

@h2 prepac, mate obe nick na h.. asi som to spojila😉

bobricek1979
16. dec 2019

@nika898 konečne niečo rozumné čo tu tomu žieňaťu napísal uz som chcela si ma predbehla áno presne chce to pre dýchať kríza mladosť zmatenost to sa vie spraviť treba chcieť

pettim5
Autor odpoveď zmazal
pettim5
16. dec 2019

@lubicaaaemmka smutne, možno mu dôjde, že ho práca nenaplni. Má krízu, lebo to nezvláda a ťažko je to priznať si... Žena sa točí okolo dieťatka, on je na druhej koľaji atd. Nech si vypočuje toto, mnohým mužom to zmenilo myslenie, veľa síl prajem, hlavne nezúfajte :-* a

https://www.youtube.com/watch?v=JyIRYASGAIM
miriam1983
4. jan 2020

@lubicaaaemmka ma inu. Je tazke si to oripustit,ale ver tomu,ze to tak je. Samozrejme,ze on sa ti s tym neprizna. Pojdete od seba a do dvoch mesiacov uz vase dieta bude poznat novu tetu.

miriam1983
4. jan 2020

@lubicaaaemmka ale nechaval. Uplne kludne. S druhou ma dohodnute iste pravidla alebo na cas co je stebou ju blokne,pripadne ju ma ulozenu pod inym menom.

Strana
z8