Manžel nás opúšťa 3 mesiace po pôrode
Dobrý deň,
v piatok mi manžel oznámil, že od nás odchádza. Dôvod - neľúbi ma. Pred 4 mesiacmi sme mali svadbu, dcéra sa narodila pred 3 mesiacmi. Po pôrode bol stále stále v práci a na mňa prišlo popôrodné blues. Cítila som sa osamelá a robila som scény. Sme spolu siedmy rok. Snažila som sa ho presvedčiť, ponúkala som alternatívy, ako to zachrániť. Odmieta. Finančne sa o nás chce postará, aj za dcérou chce chodiť. Pýtala som sa, či má inú. Vraj nie. Je z neho workoholik, rieši len svoju prácu a biznis.
@nika898 konečne niečo rozumné čo tu tomu žieňaťu napísal uz som chcela si ma predbehla áno presne chce to pre dýchať kríza mladosť zmatenost to sa vie spraviť treba chcieť
@lubicaaaemmka smutne, možno mu dôjde, že ho práca nenaplni. Má krízu, lebo to nezvláda a ťažko je to priznať si... Žena sa točí okolo dieťatka, on je na druhej koľaji atd. Nech si vypočuje toto, mnohým mužom to zmenilo myslenie, veľa síl prajem, hlavne nezúfajte :-* a
https://www.youtube.com/watch?v=JyIRYASGAIM@lubicaaaemmka ma inu. Je tazke si to oripustit,ale ver tomu,ze to tak je. Samozrejme,ze on sa ti s tym neprizna. Pojdete od seba a do dvoch mesiacov uz vase dieta bude poznat novu tetu.
@lubicaaaemmka ale nechaval. Uplne kludne. S druhou ma dohodnute iste pravidla alebo na cas co je stebou ju blokne,pripadne ju ma ulozenu pod inym menom.

@h_petra to je ona zvykne mat take divne komentáre 🙈