icon

Manžel odmieta vazektomiu. Ako ho presvedčiť?

Dnes o 07:03

Manžel odmieta vazektomiu z náboženských dôvodov. Ako ho presvedčiť? Nechcem hormóny ani teliesko.

Strana
z2
anonym_6ab872
Dnes o 07:04

daj si sterilizaciu ty ... ty odmietas a mas na to pravo ,ale rovnako aj on ma pravo odmietnut

anonym_62e9f0
Dnes o 07:08

Tak sa daj sterilizovať ty. Ty nechceš deti, tak ries seba.

anonym_64304d
Dnes o 07:09

Prečo ho do toho chceš nútiť? Ak by ťa on nútil a presviedčal do sterilizácie, bola by si nadšená? Ak nechceš hormóny, teliesko, kondóm a chceš sa silou mocou chrániť, podstúp taký zákrok ty. Či to už nie je v poriadku?

minenkaa
Dnes o 07:10

Tak ste na tom rovnako ,ty odmietaš ,on odmieta,kde je problém
Kto nechce z vás dvoch deti ?

anonym_c72c70
Dnes o 07:10

Tak mu ju urob sama. Ked ta nastve, poriadne kopni ...

anonym_4a06b6
Dnes o 07:14

@anonym_autor
Tiež som chcela, teda muž bol za. Kamoška mi povedala, že švagor aj kamoš majú vazektomiu a odvtedy skončil ich sexuálny život, dovrzalo im to majú stále bolesti že ten sex je kôli ním nemožný.
Tak si vyber...

minenkaa
Dnes o 07:14
@anonym_c72c70

@anonym_c72c70 to nie je vazektómia

doriiis
Dnes o 07:16

Ďalšia, ktorá nechce deti ale má sa o to postarať niekto iný, lebo ona sama je lenivá a hlúpa na to.

anonym_c72c70
Dnes o 07:18
@anonym_4a06b6

@anonym_autor
Tiež som chcela, teda muž bol za. Kamoška mi povedala, že švagor aj kamoš majú vazektomiu a odvtedy skončil ich sexuálny život, dovrzalo im to majú stále bolesti že ten sex je kôli ním nemožný.
Tak si vyber...

@anonym_4a06b6 Kazdy zasah do tela ma neisty koniec. 95% to moze dopadnut dobre, a ty si ako vzdy z tcyh 5%.

anonym_c72c70
Dnes o 07:21
@minenkaa

@anonym_c72c70 to nie je vazektómia

@minenkaa ked si uz nevrznu, aj to bezpecna antikoncepcia 🙂

autor
Dnes o 07:22
@anonym_6ab872

daj si sterilizaciu ty ... ty odmietas a mas na to pravo ,ale rovnako aj on ma pravo odmietnut

@anonym_6ab872 Ale sterilizacia je nastalo a je to zásah do tela. U muža sa to dá vrátiť.

autor
@minenkaa

@minenkaa On by ešte chcel tretie. Ja určite nie.

doriiis
@anonym_autor

@anonym_6ab872 Ale sterilizacia je nastalo a je to zásah do tela. U muža sa to dá vrátiť.

@anonym_autor ...chudák chlap

anonym_041525
Dnes o 07:23
@anonym_4a06b6

@anonym_autor
Tak si vyber...

@anonym_4a06b6 vazektomiu ma aj moj manzel aj vela nasich znamych a nemaju absolutne ziaden problem🤔

minenkaa
@anonym_autor

@anonym_autor ale prosim ta u oboch ide aj po sterilizácii odobrať materiál na rozmnožovanie

simsalabim
@doriiis

Ďalšia, ktorá nechce deti ale má sa o to postarať niekto iný, lebo ona sama je lenivá a hlúpa na to.

@anonym_autor vazektomia by bola zrejme najlepsia, lebo dlhodobe uzivanie antikoncepcie ci teliesko nemusi robit dobre. Ale - tvoj manzel ju nechce, a to dokonca z nabozenskych dovodov - cize je o tom asi silne vnutorne presvedceny. Obavam sa, ze ho nepresvedcis. Budes musiet ist
na sterilizaciu ty, hoci to je zavaznejsi zakrok. Alebo zvolit inu antikoncepciu, pripadne kondom. Ale opat - nebude manzel proti tomu z “nabozenskych dovodov”?

@doriiis toto je dost ostre tvrdenie… o ochranu by sa mali postarat dvaja. Navyse, muz je plodny stale, zena iba par dni v mesiaci, preco by mala vzdy znasat bremeno antikoncepcie?

minenkaa
Dnes o 07:25
@anonym_autor

@minenkaa On by ešte chcel tretie. Ja určite nie.

@anonym_autor tak to rieš ty ,keď ty nechceš deti

doriiis
Dnes o 07:27
@simsalabim

@anonym_autor vazektomia by bola zrejme najlepsia, lebo dlhodobe uzivanie antikoncepcie ci teliesko nemusi robit dobre. Ale - tvoj manzel ju nechce, a to dokonca z nabozenskych dovodov - cize je o tom asi silne vnutorne presvedceny. Obavam sa, ze ho nepresvedcis. Budes musiet ist
na sterilizaciu ty, hoci to je zavaznejsi zakrok. Alebo zvolit inu antikoncepciu, pripadne kondom. Ale opat - nebude manzel proti tomu z “nabozenskych dovodov”?

@doriiis toto je dost ostre tvrdenie… o ochranu by sa mali postarat dvaja. Navyse, muz je plodny stale, zena iba par dni v mesiaci, preco by mala vzdy znasat bremeno antikoncepcie?

@simsalabim .... Ako môže jedna dospelá osoba tlačiť inú dospelú osobu do takého zákroku, ktorý má taký zásah do tela len preto, že ONA niečo nechce?
Keby ju on tlačil do sterilizácie, boli ste rovnako liberálne? Asi ťažko

anonym_39d15a
Dnes o 07:30

Do takýchto veci by človek mal ísť na základe vlastného rozhodnutia - presvedčenia a nie preto že niekto chce

Je tu estw možnosť dať si pesar, použiť kondom, počítať dni …

simsalabim
Dnes o 07:30
@doriiis

@simsalabim .... Ako môže jedna dospelá osoba tlačiť inú dospelú osobu do takého zákroku, ktorý má taký zásah do tela len preto, že ONA niečo nechce?
Keby ju on tlačil do sterilizácie, boli ste rovnako liberálne? Asi ťažko

@doriiis a kde v mojej odpovedi vidis liberalnost? Napisala som niekde, nech ho do toho dotlaci? Ved som pisala, ze sa musi zariadit inak. PS Vyjadrit nazor sa da aj inak, ako ju nazvat hlupou a lenivou.

anonym_39d15a
Dnes o 07:31
@anonym_c72c70

@anonym_c72c70 dosť sprostý komentár. Ty bežne kopes pri rieisenie problémov do muža?

anonym_2d8aa6
Dnes o 07:39

@anonym_autor on nechce, ty nechceš. Tak nesexujte alebo si kúpte okuliare virtuálnej reality a púšťajte si filmy pre dospelých. Vrchol zaručený bez dotyku a potreby chrániť sa. Fungovalo to už v roku 1993 Sylvesterovi Stallonemu vo filme Demolition man 😀

anonym_6ab872
Dnes o 07:39
@anonym_autor

@anonym_autor aj u muza je to zasah do tela.. podviazanie vajecnikov je riesenie- a sama pises,ze uz deti nechces- tak co ta trapi,ze je to nastalo...

doriiis
Dnes o 07:40
@simsalabim

@doriiis a kde v mojej odpovedi vidis liberalnost? Napisala som niekde, nech ho do toho dotlaci? Ved som pisala, ze sa musi zariadit inak. PS Vyjadrit nazor sa da aj inak, ako ju nazvat hlupou a lenivou.

@simsalabim ... Prepáč, ale každý kto niečo chce ale odmieta preto niečo spraviť je hlúpy. Ak niečo chcem, tak to spravím. Ak nechcem deti, tak sa zariadim tak, aby som už deti nemala a nebudem nikoho iného do ničoho nútiť, prosiť.

anonym_2d8aa6
Dnes o 07:40
@minenkaa

@minenkaa možno už majú deti a nechcú viac

martinka13
Dnes o 07:41

Nemáš právo ho do niečoho nútiť. Deti už nechceš Ty. Daj sa sterilizovať Ty

anonym_6ab872
Dnes o 07:44

on dieta chce a ty uz nie... kde je napisane,ze ostanete navzdy spolu? najde si inu ..mladsiu mensiu sekeru ako si ty a bude s nou este chciet zalozit rodinu .. on si chce nechat zadne vratka-ale ty mu ich chces len zavriet ..

anonym_2d8aa6
Dnes o 07:46
@anonym_6ab872

on dieta chce a ty uz nie... kde je napisane,ze ostanete navzdy spolu? najde si inu ..mladsiu mensiu sekeru ako si ty a bude s nou este chciet zalozit rodinu .. on si chce nechat zadne vratka-ale ty mu ich chces len zavriet ..

@anonym_6ab872 ako vieš, že jej muž chce deti? Možno má len vysoké ego a vadí mu siahnuť na pána tvorstva

anonym_62e9f0
Dnes o 07:47
@anonym_2d8aa6

@anonym_6ab872 ako vieš, že jej muž chce deti? Možno má len vysoké ego a vadí mu siahnuť na pána tvorstva

@anonym_2d8aa6
Stačí citat

anonym_2d8aa6
Dnes o 07:48

Veľmi ma.prekvapuje, ako tu väčšina útočí na autorku. Samozrejmé vo vzťahu by mala byť zdravá komunikácia a ešte dávno predtým výber partnera s ktorým zdieľam rovnaké hodnoty

Strana
z2