icon

Manžel nechce druhé dieťa preto, lebo syn by sa musel deliť o izbu

17. dec 2021

Je normálne ak manžel nechce druhé dieťa kvoli tomu,že nechce aby syn sa musel deliť o izbu? Vraj aby synovi dieťa nenarusilo sukromie.Bývanie v 3izbovom byte.Mala vaša polovička rovnaký dôvod?

Strana
z4
amelia89
18. dec 2021

@weggie ukludni sa. Bola som v emiratoch aj v Cine. Pisem nizsie ze je to NESTASTNE BYVANIE. Sa uvedom ake mas reakcie preboha. Daj si kavu a zapni so koledy omg.

amelia89
18. dec 2021

@weggie Absolutne si nepochopila nic,ides si nejake svoje sialene zvelicene scenare.
My mame velky byt kazdy svoju izbu ma. Iba pisem ze sa da kludne zit tak ze su v izbe 2 deti. Nepisem ze maju zit 10 v 2 izbovom byte, neskac do extremu a fakt sa trochu vychilluj🤷🏽‍♀️

lienka.7
18. dec 2021

A ja nechcem druhého psa lebo nemám kam dat druhy pelech. .. asi také zdôvodnenie. Prepáč.

zuzki1
18. dec 2021

Koľko máte rokov a koľko ma prvé dieťa ? Dieťa je vaše spoločne či len manželove ?

weggie
18. dec 2021

Toto je na margo toho Hong Kongu

https://www.youtube.com/watch?v=jr9XRmWNpfw

Ak sa tu uz vytiahol..

elementissa
18. dec 2021

@weggie môže byť, ale nie je mojou úlohou sa pozastavovat nad nárokmi dnešnej doby, ale zariadiť sa tak, aby dobre bolo. To je prirodzená evolúcia.

sabca_m3
3. jan 2022

To akoze fakt? Ked si vezmem ake vážnejšie veci riešia ľudia prečo nemať druhé dieťa a zároveň tu niekto rieši ze sa musia deliť o jednu izbu, samozrejme bez urážky ale zasmiala som sa 😄🤷

lenka_00
Autor odpoveď zmazal
laurika999
25. jan 2022

@stanulienkat milujem tieto "emancipované" ženy.

Strana
z4