Máte aj vy pocit, že ste zlá matka?
Ahoj mamičky. Aj vy máte dakedy pocity že ste zlá matka napríklad keď zakričíte na drobca svojho pripadne ho capnete? Ja mám teda vždy pokazený cely deň a výčitky. Keď si spomeniem na tie kútiky úst ktorým bolo do placu 😟 Máte to aj vy tak? Či len ja som taká precitlivelá? A otázka čapli ste dieťatku aj takému menšiemu okolo 2rokov? (Samozrejme nie silno) ďakujem za reakcie
ja si začnem za každý synov výbuch zlosti odkladať jedno euro...a do leta si našetrím aj na zájazd na Nový Zéland ...len škoda, že sa bojím tak dlho letieť 😀 len za dnešný večer si môžem odložiť už osem euro
Asi pôjdem na túp chalupu, aby mi svokra stále nevyčítala, že som ho tam ešte nevzala..síce je divoký a je tam sto možností na zabitie, ale aspoň nebudem počúvať, že malému nič nedoprajem
jéj, ty si nenapísala, že som blbá? Ďakujem 🙂
tak to neviem, viem že si mi odpisovala, ale musim kuknuť 🙂
Syn má zápal stredného ucha, zajtra ideme na kontrolu. Ako sa vyšetruje, či dobre počuje? Lebo keď mu poviem, aby si upratal hračky, tak nereaguje ani na piaty raz a ja neviem, či preto, že ma nepočuje, alebo preto, že ma nechce počuť. Lebo ja mu to 5x poviem kľudným hlasom, až potom začnem kričať. Ja si skôr myslím, že má selektívnu hluchotu, ale kto vie?

Len odkedy chodí do škôlky, tak stáva sa z neho bitkár, napríklad udrie dieťa, ktoré mu "zavadzia" na preliezke a podobne. Keď predtým jeho udrelo nejaké dieťa, tak len pozeral, že čo sa deje.