icon

Materskú si neužívam, nezvládam to

20. sep 2023

Som na materskej uz 2,5 s prvym neplanovanym dietatkom,nechcela som deti…Cely zivot mi to otocilo,da sa povedat ze aj znicilo,mna aj celu moju psychiku.O malú sa starám .davam jej lásku ,všetko čo potrebuje ,ale vnútorne niesom uz od otehotnenia spokojná,niekedy mam strasne zlu naladu a s nikym sa neviem poriadne bavit ,zo zaciatku som myslela ze mam poporodnu depresiu,ze to prejde ,ale je to uz 2,5 roka a ja sa trápim,deň noc ,vkuse ,nič mi nevie pomôcť a muž sa mi smeje že chcem vyhladat pomoc psychológa ,svadbu sme mali nútenú ,kvôli malej.ani manzelstvo nám nefunguje …Rodina sa mi otočila chrbtom a kamarátky taktiež…Uz ako som otehotnela nemám oporu,som z toho už v koncoch…

Strana
z2
lenka.25
21. sep 2023

Navštíviť psychológa , vyrozpravaj sa , potrebuješ všetky emócie zo seba dostať von . Neviem či máš poporodnu depresii, to si netrúfam “diagnostikovať” , sle hlavne sa netráp . Nie všetky sme sa narodili s pocitom , že jedine naše poslanie na Zemi je byt matkami . Je úplne v poriadku , že si netúžila mat dieťa , hold stalo sa , ako sama píšeš , o dieťa sa staráš , ľúbiš ju a to je to hlavné . Ono aj toto fórum aj iné , kde všade pchaju obrázky, ako som si porodila najlepšiu kamosku atd …. Nie , v realite je to malé percento . A vidíš aj hneď tu si musí “zaslúžila “ matka 4 deti honit ego 🤮
Drž sa ❤️❤️❤️

Strana
z2