Menili ste po narodení detí šatník?
Krásny deň prajem mamičky. 😊
Len ma tak zaujíma či ste menili šatník po narodení detičiek, štýl, strih, dĺžka. Samozrejme ak sa zmenila postava je to potrebné, ale či ste sa z " pani manažérky" premenili na " pohodlnú žienku" ( ako príklad som uviedla) 😊.
My máme čerstvého drobca a všade chodím v teplákoch momentálne, ale rada by som sa vrátila ku svojmu starému štýlu potom. Rada nosím rozprávkové mikiny napríklad, tak malý bude mať Mickey Mousa a ja Minnie na tričku 😄 tak to možno bude zvláštne, vyzerám mladučko. Včera som stretla staršiu pani v parku a hovorí mi aké je krásne keď sestra kočíkuje bračeka, že aj jej deti sa takto kočíkovali (nechala som ju v tom) 😄
Štýl som nezmenila, ale niektoré kusy z praktických dôvodov odložila a počkajú ma po RD. Napr blúzky, svetríky s 3/4 rukávom, šaty na zimu. Keďže chodievame na dlhé prechádzky alebo ihrisko, tak v zime si nedám sukňu ani tričko s 3/4 rukávom, blúzka pod vetrovkou je mi nepohodlná. Opätky som nenosila, skôr tenisky, topánky na nízkom, baleríny, sandále - tie nosím aj teraz. Šaty v lete mi nevadia, jedine som vyradila mini sukne, aby som sa nemusela vždy kontrolovať, či mi po zohnutí nevidno nohavičky (pri deťoch je toho zohýbania neúrekom). Nosím viac mikiny, ale tepláky max do obchodu pod bytovkou/do lesa/na záhradu. Legíny doma, von len s dlhým tričkom/šatami alebo funkčné na turistiku. Vyťahané tepláky, svetre, tričká nenosím vôbec.
Šatník mením skoro stále 🤣🤣, ale štýl som nemenila. Aj kočíkovať som chodila v topánkach na opätkoch, len neskôr na ihrisko som chodila v teniskách. Viacmenej som sa obliekala a stále obliekam podľa nálady, raz šaty, inokedy, tepláky 🤷♀️
Nie, nemenila.. chodím stále oblečená a obuta tak, aby som sa cítila pohodlne, nie však v teplákoch ...
som 4,5 roka doma s detmi. ci som chcela, ci nie, najma zima je proste rifle/mikina/bunda. lodicky, cizmicky, kabat - to som nemala na sebe ani raz. uz nie je prilezitost nosit take veci...
Ja som postavou prominentná hruška takže som vždy preferovala vintage retro módu, hlavne áčkové šaty, alebo nohavice s vysokým pásom a lodičky/ čižmičky na nižšom/strednom podpätku. Nič úzke ani obtiahnuté. Ten štýl mi ostal, bol pre mňa pohodlný aj v šestonedelí a obliekať sa pekne mi pomohlo s úzkosťou že pri starostlivosti o dieťa stratím samú seba. Ja som od rodiny dostala feedback že mi môj štýl konečne pristane, na strednej som svojim štýlom vytŕčala a nesedel mi k veku. Uvidíme či sa mi to podarí udržať aj keď bábätko podrastie
Nie, ale fakt je ze teplakov a legin mam podsttne viac, lebo podstatne menej som chodila po kancelarii...
Ja áno, predtým stále Opatky a teraz len Tenisky a kúpila som si aj prvé tepláky po pôrode 😃😃😃 sem tam si dám rifle keď ideme do mesta ale väčšinou to ľutujem lebo vždy idem spinavsia jak moje dieťa domov 😃😃😃🙈každa nech nosí to, v čom sa cíti dobre 🙂
Ja som nemenila. V podstate aj celé tehotenstvo som nosila svoje bežné veci čo predtým keďže som veľa nepribrala- mala som len bruško. Obliekam sa elegantne ale jasné že pri deťoch sa nedá chodiť do parku v lodičkách 😁. Mám spravené také dve “kapsule”- elegantnú keď idem niekam do mesta alebo bez detí a do práce a druhú mám športovú kapsulu na voľnočasové aktivity s deťmi. Dnes sa dá pekne obliecť pekne a elegantne aj pri deťoch. To že si mamina neznamená že sa máš zanedbať a chodiť len v teplákoch. Ja nikdy nechodím do mesta aj keď s deťmi v teplákoch- ani na ihrisko. Obliekam sa skôr ležérne- aby to bolo pekné ale aj pohodlné. 🤍 a to čoskoro porodim tretie dieťa, no stále sa o seba starám
@witchlucia to je krasna moda
Viac- menej ostalo vsetko rifle saty teplaky mikiny aj bundy..niektore vysoke topanky zapadli prachom a aj par takych pubertalnych cecky-ven triciek. Skor teraz uz idem po jednoduchych jefnofarebnych a pohoflnych kuskoch.nic sialenefarebne ziadne velke napisy infantilne obrazky hole brucha a podobne vystrelky..taka klasicka mamina 🙃
Šatník nie, len veľkosť 😁 a lodičky resp. opätky som vymenila za tenisky alebo nízke topánky.
@autorka
Po pôrode som do šatníka pridala:
- blúzky s rozopinanim vpredu (kvôli dojčeniu). Tie som predtým nenosila, nechcelo sa mi zapínať gombíky, teraz sa mi ale nechce vyzliekať celé tričko.. 😀
A odobrala zo šatníka:
- topánky na vysokých opätkoch (hlavne ihličky nikam a nikde 😄), z opatkovych som si nechala len jedny lodičky so zapínaním, jesenné čižmy na nízkom opätku a sandaly na nízkom širšom opätku (do 5cm)
Nemenila som, teplaky nosim len na doma, ale ak ta boli este rana a chces sa citit pekne a zaroven pohodlne, tak si zaobstaraj tehotenske rifle a mas vybavene 🙂.
Ja som práve porodila a neskutočne sa teším naspäť na svoj šatník😂😂
Opätky som vymenila za tenisky a mokasíny a prestala som nosiť košele a blúzky. Teraz mi sú pohodlnejšie tričká. Ale von napríklad tepláky ani legíny nenosím za mňa je to domáci odev, prípadne na šport 🙂. Takže rifle, v lete pohodlné nohavice alebo šaty. Ale stretávam vonku veľa mamičiek v teplákoch a vôbec mi to neprekáža, veď každý sa cíti pohodlne v niečom inom 🙂.

Jasné že sa obliekanie zmenilo. Chcela by som vidieť zeny, ako naháňajú deti v steklach a saku po ihrisku, lezu za nimi na rebrik, hojdaju sa s nimi na 2-hojdacke, kopu si loptu, či hrajú sa v piesku ....ja mám tretie dieťa a väčšina veci čo nosím posledné roky sú leginy a tepláky. Samozrejme že ak idem na nakupy, lekarka, kaviareň, tak sa obleciem krajšie, rifle, opetky tiež ....ale vecsinou takto. A nieje to tým, ze by som zpohodlnela, alebo sa nestarala o svoj výzor, ale tým, že sa deťom venujem a trávim ten čas AKTIVNE s nimi . A to je uz niekedy druh športu 😃 Ak plánuješ chodiť po kaviarnach s detskymi kutikmi , alebo dieťa vypustit na ihrisku a hrat sa na telefone, naďalej ti stačí "manazersky styl" 🙂